Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opgeleefde protégé van Van Hooijdonk kan aan de slag bij Fenerbahçe

Laatste update:
/

De carrière van Nadir Çiftçi neemt wellicht een bijzondere wending. De 22-jarige vleugelaanvaller verruilde de jeugd van ADO Den Haag op zijn vijftiende voor een avontuur bij Portsmouth, maar had daarna wat mindere jaren. Vorig seizoen leefde hij weer helemaal op in dienst van Dundee United en dat levert hem mogelijk een contract op bij de kampioen van Turkije.

Çiftçi, die geboren werd in Den Haag en als jeugdspeler uitkwam voor Haaglandia en ADO, kwam vorig jaar zomer terecht in Schotland. Een paar jaar geleden ontfermde Pierre van Hooijdonk zich over de talentvolle aanvaller, die het niet redde bij Kayserispor. Op voorspraak van Pi-Air tekende Çiftçi een driejarig jeugdcontract bij NAC, maar al na een derde van de overeenkomst was de samenwerking voorbij.

Çiftçi vertrok vervolgens naar Dundee en maakte daar meteen 11 doelpunten in 32 wedstrijden in de Schotse Premier League. Fenerbahçe zou nu aan de vleugelaanvaller denken, omdat zowel Emmanuel Emenike als Moussa Sow gelinkt wordt aan andere clubs. Dundee United heeft Çiftçi nog tot medio 2016 onder contract staan. Hij zou circa een miljoen euro moeten kosten, weten de Turkse media.

Kan Nadir Çiftçi slagen bij Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onzin natuurlijk, Turkse media moet je nooit geloven. Raar dat voetbalzone met deze onzin verhalen komt...

Is niet de eerste keer dat ik het lees dus onzin denk ik niet. We hebben geen spits op de bank want waarschijnlijk gaat Webo ook weg. Je moet toch een Turkse spits/vleugelaanvaller op de bank hebben.

28 juli 2014 om 20:58

Webo is te belangrijk. Een van de meest ideale 'bankspitsen' die je kan hebben. Die gozer scoorde belangrijke goals vorig seizoen terwijl hij bijna niet in de basis startte.

Doen! Deze jongen is Turks en kan dus altijd invallen. Want Webo Sow en Emenike gaan allen 3 dit jaar naar Afrika-cup. Dus een spits hebben we sws nodig.

Nadir ken ik van school en natuurlijk gun ik het hem het beste!

Had trouwens bij Ado nog steeds van waarde kunnen zijn. Maarja

28 juli 2014 om 20:59

Ik heb ergens gelezen dat Webo waarschijnlijk stopt bij het nationale elftal. Zou ideaal zijn, want Emenike en Sow zijn we sowieso kwijt aan de Afrika Cup. Kuyt in de spits zie ik niet echt zitten. Vind het daarom ook zo jammer dat we Stoch verhuurd hebben.

AZ was toch nog op zoek naar een 2e spits? 1 miljoen euro, redelijke statistieken en 22 jaar. Ik zie een aanstaande transfer

28 juli 2014 om 16:50

Als iemand het bij NAC, destijds en nu nog steeds, een club in nood op spelers gebied niet redt dan lijkt het me bij AZ erg lastig. Één redelijk goed seizoen in een competitie die nog zwakker is dan de Nederlandse lijkt me geen goede rede. Ook zijn er denk ik weinig Nederlandse clubs die 1 miljoen betalen voor een 2e spits.

28 juli 2014 om 17:35

Waardeloze mentaliteit.. weinig kans van slagen daar.

Grapje natuurlijk. Deze jongen heeft bij NAC niets gebracht. En heeft nu zijn eerst seizoen bij Dundee Utd er op zitten. En 32 wedstrijden gespeeld en 11 goals gemaakt. En nou zou hij ineens het niveau Fenerbahçe aankunnen. Laat me niet lachen. Als je het met alle respect niveau NAC niet eens aankan. Kun je het niveau Fenerbahçe helemaal niet aan. Dundee Utd is niet veel beter dan NAC hoor. Denk ik. Ciftçi heeft tot nu toe bij 4 clubs gespeeld. Begonnen bij Portsmouth waar 19 keer speelde en 1 goal maakte toen ging hij naar Kayserispor waar 11 keerde speelde en 0 goals maakte, toen ging hij naar NAC waar hij 7 keer speelde en 0 goals maakte. En nu speelt hij dus voor Dundee United waar 32 speelde en 11 goals maakte. Dus heeft hij heeft tot nu toe pas 12 goals gemaakt in 69 wedstrijden voor 3 verschillende clubs. Want bij Kayserispor scoorde hij niet. En Fenerbahçe wil natuurlijk een speler die vaak scoort en dat doet Ciftçi niet. Dus deze belangstelling van Fenerbahçe is pure onzin. En anders heel apart.

28 juli 2014 om 17:28

Chicosta, tuurlijk is dit nieuw opvallend maar het is natuurlijk niet zo omdat hij vroeger niks heeft gepresteerd hij dat in de toekomst ook niet gaat doen? Er zijn genoeg voorbeelden van spitsen die op een bepaalde leeftijd te beginnen te scoren en het daarna blijven doen. Talent zal die zeker wel hebben want anders wordt je niet op je 15de naar engeland gehaald. Van hooijdonk zag het ook wel in hem zitten blijkt en die zal hem van dichtbij meegemaakt hebben, Ik snap dat de stap raar is en dat het moeilijk voor hem gaat worden maar jij schrijft het puur af op het verleden terwijl je ook geen zicht hebt op zijn ontwikkeling.

Hoezo 1 miljoen in Ciftci investeren als je in de jeugd ook prima spelers hebt rondlopen.

Het lijkt me dat Fenerbahce dit soort spelers ook wel in de jeugd mowt hebben rondlopen.zo nuet dan zou ik daar eens aan gaan werken. Deze jongen heeft bij NAC laten zien dat hij het niet in zich heeft. Dundee is van het niveau JL

Hahaha dit meen je niet. Er zijn werkelijk mensen die bij deze poll op 'ja' hebben gevote
Die mensen hebben hem waarschijnlijk niet zien spelen bij NAC toendertijd. Dat was echt zo bizar om te zien wat een niveauverschil hij had ten opzichte van alle andere spelers (in negatief opzicht).

Nadir Ciftci wordt aan Fenerbahce gelinkt omdat zowel Sow, Emenike als Webo straks mee gaan doen om de Afrika Cup en niet omdat Sow en Emenike aan andere clubs gelinkt worden. Als dat zo was, dan hadden we echt wel betere opties in gedachte dan een mislukking van NAC Breda en zelfs Kayserispor. Fenerbahce gaat geen transfers meer doen, en als ze dat wel doen, dan alleen de allergoedkoopste opties. Vandaar dat Ciftci wordt genoemd. Turks en dus geen gezeik met die buitenlandersregeling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren