Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontslagen coach: ‘Lag er geen moment wakker van, hopelijk gaat het nu beter’

Laatste update:
/

René van Eck liet zich nog niet uit over zijn ontslag bij FC Den Bosch, maar in gesprek met het Brabants Dagblad heeft hij inmiddels zijn verhaal gedaan. Van Eck werd verantwoordelijk gehouden voor de magere resultaten met de bekernederlaag tegen de amateurs van VVSB (2-3) als absoluut dieptepunt.

Met de oefenmeester gaat het goed, zo laat hij optekenen in het dagblad. “Ik heb er geen moment wakker van gelegen. Daarvoor heb ik al genoeg meegemaakt. In Zwitserland werd ik ooit ontslagen nadat ik was gepromoveerd”, zo laat de coach optekenen.

Van Eck laat weten dat hij er alles aan heeft gedaan. Hij zegt dat er geen goede of slechte trainers zijn, maar hij wijst op het verschil tussen succesvolle en minder succesvolle trainers. De coach vertelt dat hij er met de rest van de club volledig voor is gegaan in Den Bosch. “En als het dan niet loopt, dan weet je dat dit kan gebeuren. Hopelijk gaat het nu beter met de club en blijkt dat het inderdaad aan mij lag.”

René van Eck had het vertrouwen moeten krijgen van de clubleiding

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 februari 2016 om 23:38

Ontslagen bij den bosch, hij deed t daar al niet goed dus dan zou hij t bij een betere club wel goed doen? Denk t niet

9 februari 2016 om 23:49

Omdat hij met deze reactie blijk geeft van zelfkennis en reflectie. Iets wat veel trainers nog wel eens missen. Hij heeft zeker geleerd van deze ervaring en zal er waarschijnlijk een betere trainer van zijn geworden.

Alleen zullen onervaren ex topspelers meer kansen krijgen op een baan dan hem.

10 februari 2016 om 00:52

frank rijkaard degradeerde met sparta denk je dat hij barcelona dan kon trainen

9 februari 2016 om 23:48

Nou nee dankje. Laat dan de assistenten maar het seizoen afmaken.

10 februari 2016 om 00:02

Vind je? ik kan er niet over oordelen, ik val niet op mannen. Maar ik blijf het vreemd vinden dat hij ontslagen is, dit was nooit gebeurd als ze gewoon gewonnen hadden in de beker. Voor die nederlaag mag hij anderen bedanken

10 februari 2016 om 00:06

waarom ? omdat hij een baard heeft ? omdat hij langere haren heeft ? omdat hij tattoos heeft ? omdat jij een bekrompen mannetje bent , met zeer rare gedachtes past hij niet in het hokje hoe iemand er in jouw ogen moet uit zien ? apart .

10 februari 2016 om 00:28

Haha inderdaad, zelfde wat ik dacht. Misschien is hij wel een hartstikke aardige man.

10 februari 2016 om 02:14

Mischien ook niet

10 februari 2016 om 01:01

Ik heb hem meegemaakt bij jong Ajax - FC Den Bosch. Alleraardigst persoon die de tijd nam voor zn eigen supporters en die van Ajax.

Gewoon een hele aardige kerel, die er alleen wat ruw uitziet.

Heeft hij nou 010 op zijn hand getattooeerd lol

10 februari 2016 om 00:24

Stomme vraag he

10 februari 2016 om 10:24

Van Eck, Jos van Eck; vroeger was hij undercover agent.

Hij heeft fc den bosch wel helemaal naar de kwartfinale van de beker geleid. Dat is toch een goede prestatie voor een jupiler league club?

10 februari 2016 om 08:34

Ik vind het ook onzin. Als ze 'gewoon' hadden gewonnen werd het zelfs de halve finale en dat was een wereldprestatie geweest. In de competitie staat de ploeg niet zo hoog (14e) maar is het verschil met een keurige 8e plek slechts 2 overwinningen.
Zal dus wel meer aan de hand zijn dan alleen de resultaten

Sons of Anarchy op het veld met 010 op zn hand. Dit soort mensen heeft het voetbal meer nodig. Karakters in plaats van houterige gasten zonder enige zelfreflectie.

"hij zegt dat er geen goede of slechte trainers zijn".. Alsof je net zo goed de materiaalman kunt aanstellen..

Met den bosch de kwart finales bereiken is toch gewoon heel knap

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren