Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Onduidelijkheid over contractverlenging door complete stilte aan kant van Ajax

Laatste update:

Remko Pasveer zit al meer dan twee maanden in de wachtkamer wat betreft zijn contractverlenging, zo meldt De Telegraaf. De 39-jarige doelman bereikte eind februari een mondeling akkoord met Ajax om zijn aflopende verbintenis met één jaar te verlengen. Hierna zouden de afspraken op papier worden gezet, maar vanuit de zijde van Ajax is het compleet stil geworden.

“De stroperige werkwijze van Ajax inzake de contractverlenging van Pasveer is exemplarisch voor de onduidelijke situatie bij de Amsterdamse club, die een rommelig en sportief uiterst tegenvallend seizoen beleeft met veel wisselingen in de organisatie”, schrijft De Telegraaf. Ajax nam begin april per direct afscheid van technisch manager Gerry Hamstra, waarna Sven Mislintat niet veel later als zijn opvolger werd gepresenteerd.

Pasveer leek enkele maanden geleden met het mondeling akkoord over een contractverlenging aan zijn derde seizoen in Amsterdamse dienst te kunnen beginnen. De reservedoelman kwam in de zomer van 2021 transfervrij over van Vitesse en groeide zelfs even uit tot eerste doelman. Sinds de komst van Gerónimo Rulli moet hij echter weer genoegen nemen met een rol op de reservebank.

Pasveer werd anderhalf jaar geleden als reservedoelman naar Ajax gehaald, maar kwam door de dopingschorsing van André Onana plots onder de lat te staan onder Erik ten Hag. Dat deed hij naar behoren. Pasveer hield vorig seizoen in alle competities 20 keer de nul in 28 wedstrijden. Veertien keer moest hij vissen.

Ook dit seizoen begon de 39-jarige goalie als eerste doelman onder Alfred Schreuder, maar zo succesvol als vorig seizoen werd het nooit. In 21 wedstrijden incasseerde hij 34 treffers. Slechts vijf keer hield hij de nul. Pasveer werd dus weer naar de bank verwezen en fungeert samen met Maarten Stekelenburg als reservedoelman. Jay Gorter, die ook nog tot het keepersbestand van Ajax behoort, besloot in de winter eieren voor zijn geld te kiezen met een huurtransfer naar het Schotse Aberdeen.

Pasveer kan met recht een laatbloeier worden genoemd. De Tukker begon zijn carrière bij FC Twente, waarna hij in 2006 de overstap maakte naar Heracles Almelo. Via Go Ahead Eagles (huur) kwam hij in 2014 bij PSV terecht. Bij de Eindhovenaren wist hij echter nooit een vaste waarde te worden, waarop hij zijn loopbaan vervolgde bij Vitesse. Na 112 officiële wedstrijden voor de Arnhemmers werd hij in de zomer van 2021 naar Ajax gehaald. In Qatar maakte hij onderdeel uit van de WK-selectie van Oranje.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man man, echt komen wij deze weken ook nog een keer in het nieuws door goede communicatie vanuit de leiding ? Ik begin me toch echt langzamerhand kapot te schamen hoe het daar gaat bij mijn cluppie, 0,0 communicatie of een gevoel uitstralend dat alles onder controle is. Ze doen werkelijk maar wat, echt waar het doet pijn om te zien hoe het er in Amsterdam aan toe gaat momenteel :-(

2 mei 2023 om 10:28

Nicolai

"ik begin me toch echt langzamerhand kapot te schamen hoe het daar gaat bij mijn cluppie"

Zal Boucherief gelijk hebben dat vd Sar alleen maar vliegtuigjes maakt tijdens kantoortijden?

on. Kom op verlengen met de man. Prima gast om er bij te hebben. Ideale 2e keeper.

Alles is een duister geheel bij Ajax. Geven geen duidelijkheid met wie ze doorgaan. Of dit nu spelers betreft of trainers het maakt niet uit. Nu je weet dat de hoofd jeugd opleiding al weggaat, Reiziger al weggaat de positie van Heitinga er wordt niet alvast voor gesorteerd op het volgende seizoen

TD is een maand geleden begonnen, Pasveer heeft al een mondeling akkoord. Maar we gaan vrolijk verder met ajax bashen, na jaren kan het eindelijk weer @ media!

2 mei 2023 om 07:39

Dus wat je zegt is inprincipe is alles onder controle in Amsterdam?

2 mei 2023 om 07:43

Bijzondere conclusie.. xD

2 mei 2023 om 08:26

Dat zeker niet maar ze pakken nu alles uit de kast de media

2 mei 2023 om 08:06

Dan is het toch even contractje uitprinten, tekenen en klaar? Bij akkoord wordt zoiets bij ons afgehandeld door de HR assistent.

2 mei 2023 om 08:15

Het zou ook kunnen dat Ajax op de nieuwe TD wou wachten, en wellicht dat die nu twijfels heeft bij deze verlenging.

2 mei 2023 om 08:55

@elrompelineas: Maar dan maak je dat toch duidelijk tijdens die contractonderhandelingen. "luister Remko, we gaan alvast de onderhandelingen in, maar de uiteindelijke beslissing komt bij de nieuwe TD de liggen dus we vragen om je geduld". Dan weet iedereen meteen waar 'ie aan toe is.

2 mei 2023 om 08:16

Kan jij er een positief verhaal van maken? Als je 2 maanden geleden een mondeling akkoord hebt bereikt met je werkgever en je hebt 2 maanden later nog steeds geen handtekenening op papier staan dan is dat best een reden tot klagen, niet waar?

2 mei 2023 om 08:24

Ja de media is er weer als de kippen bij om een club een crisis nog wat verder weg te willen duwen. Doorzichtig en een klein beetje vermoeiend wel.

2 mei 2023 om 08:28

Je hebt wel echt een enorm bord voor je kop als je de schuld bij de media legt. Of je bent verblind door populistische volksmenners. Het is duidelijk al sinds Overmars weg is organisatorisch gezien hommeles in Amsterdam.

2 mei 2023 om 09:50

Sterker nog, Mislintat zijn eerste officiële werkdag was gisteren (1 mei red.). Vanaf nu zullen de contracten e.d. worden besproken. Hij heeft een maand gesnuffeld, meer niet. En de media is inderdaad bezig Ajax in een crisis te praten terwijl het al een tijdje bekend is dat de club de Engelse/Duitse kant van leiding geven op gaat. Mislintat is geen td, maar een head of recruitment. Ajax is dus aan het reorganiseren. Bepaalde taken die nu op zichzelf staan komen onder in een overkoepelende functie. Vandaar dat er mensen worden ontslagen of weg willen. Dat krijg je altijd.

2 mei 2023 om 10:45

TD is helemaal nog niet begonnen. Die begint pas officieel deze maand. Dus die kan nog geen enkel officieel document tekenen. Hamstra is weg dus wie moet het doen. Van de Sar is de enige, maar die heeft zijn poten heel hard van het technisch beleid afgetrokken en bemoeit zich daar niet meer mee. Er is dus niemand momenteel.

2 mei 2023 om 14:32

Ajax is vooral zichzelf aan het bashen. De media geeft alleen weer op welke manieren ze dit zelf doen.

Eerlijk, ik vind Pasveer beter dan Rulli. Deed het meer prima afgelopen 1,5 jaar. Stabiele kracht achterin. Rulli vind ik vaak op fouten te betrappen. Ik zou denken dat Ajax er goed aan doet om Pasveer te behouden. Ik snapte in de winter al niet dat er een nieuwe keeper nodig was. Leek mij handiger om in andere linies door te selecteren, maar goed. Succes

2 mei 2023 om 10:05

De laatste wedstrijden voor de winterstop was hij anders ook aan het schutteren. O.a. tegen Emmen valt me zo te binnen, en die goal tegen Vitesse kon hij ook meer doen. Neemt niet weg dat Rulli zijn 10 mln niet waar maakt, vooralsnog en die fouten had Pasveer ook kunnen maken, zonder dat je die 10(?) mln uitgegeven had (+ bijbehorend salaris). Maar Pasveer als 1e doelman voor komend seizoen, lijkt me ook niet meer de oplossing.

2 mei 2023 om 11:14



10mil voor rulli is gewoon een marktconforme prijs.

het is geen geweldenaar maar gewoon een subtopper.
komt in een niet lekker draaiend team maar speelt gewoon zijn wedstrijden en is niet slecht. vond hem juist 1 van de pluspunten in de tweede seizoenshelft.
of pasveer nou veel minder is? dat vind ik ook niet, heeft zich al bewezen maar was net als de rest van ajax vrij matig aan het einde van eerste seizoenshelft.

had liever de aankoop rulli al in de zomer zien gebeuren.

maar goed, een hele goede keeper halen is gewoon lastig, je betaald of de hoofdprijs of je moet het met een talent gaan proberen, en we weten al hoe dat afloopt.

ik zag/las veel de naam livakovic voorbij komen, afkoopsom 10mil, maar dat is echt geen betere keeper dan rulli. als ajax zo graag een voetballende keep wil, dan is rulli echt wel iets beter dan livakovic. voor de hoge ballen en (iets) lagere leeftijd was livakovic wel beter geweest.

Nouja, mondeling akkoord is ook akkoord natuurlijk. Of zou Ajax inmiddels zo ver gezakt zijn dat ze dit mondelinge akkoord, en dus een rechtsgeldige overeenkomst, willen negeren?
Pasveertje mag terug naar Arnhem komen als mentor voor de jonkies, die kunnen dat wel gebruiken.

Hoe kan dat nou? Het is wettelijk verplicht om spelers met een aflopend contract voor 1 april formeel toe te zeggen of ze een verlenging krijgen of niet. Lijkt me onzin dit

Ik begin steeds minder fan te worden van Ajax

Kan me zo voorstellen dat een 39 jarige 2 e keeper nou niet echt top poriteit is voor een nieuwe TD

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren