Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Onder Van Gaal speelde ik te weinig, maar Mourinho geeft mij vertrouwen’

Laatste update:

Ander Herrera werkte bij Manchester United eerst met Louis van Gaal en staat nu alweer een aantal maanden onder het gezag van José Mourinho. Hoewel de Spanjaard al heeft ondervonden dat beide trainers vrij streng kunnen zijn, ondervindt hij onder zijn nieuwe coach toch meer vrijheid dan onder Van Gaal. Zo mag hij onder de Portugees aanvallender spelen dan hij eerst gewend was.

/

“Mourinho moedigt me aan om meer naar voren te gaan. Ik scoorde onlangs al in de beker en ik heb ook al een keer van afstand op de paal geschoten”, vertelt hij aan El Correo. “Mourinho geeft je meer vrijheid als speler, hij wil dat spelers meer volgens hun instinct handelen. Het klopt dat je je defensieve taken op orde moet hebben, maar hij vertelt ons ook dat we ons instinct moeten volgen en dingen moeten proberen.”

Herrera werd onlangs voor de eerste keer uitgenodigd voor het Spaanse elftal en dankt Mourinho daarvoor: “Het is moeilijk geweest om terug te komen, aangezien dit het vijfde seizoen is sinds de Olympische Spelen (waar hij met Jong Spanje actief was, red.). Ik ben heel blij, ik heb er hard voor moeten vechten. Ik weet dat ik in de twee jaar onder Van Gaal niet genoeg speelde om opgeroepen te worden. Nu voel ik me goed onder Mourinho. Hij geeft me vertrouwen en biedt me de kans veel te spelen in een topteam. Nu moet ik laten zien dat ik het verdien om in het eerste elftal te blijven en ook dat ik het verdien om voor Spanje te blijven spelen.”

Vind jij dat Ander Herrera zijn basisplaats moet behouden bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 oktober 2016 om 11:32

Ja, dat kan je hierboven lezen toch?

10 oktober 2016 om 11:46

Millonario heeft gewoon gelijk. In het begin van het seizoen stond Fellaini langs Pogba. Tegen Manchester City mocht Herrera invallen en was hij de beste man van United. Sindsdien staat hij min of meer vast in de basis. Dus zo vreemd is de vraag van Millonario niet. Hij zat aan het begin van het seizoen gewoon op de bank.

Kleine vraag: Ik vind Herrera echt een leuke speler die zich altijd 100 procent geeft, maar hij heeft toch niets te zoeken als CM bij Spanje? Of hadden ze veel blessures?

10 oktober 2016 om 12:14

Dit is zo'n type speler die het niet van een fysiek aspect moet hebben. Vaak eorden dit soort types pas echt goed tusse. De 27 en 32 jaar. Controlerende spelmakers, zoiets. Dus ik denk dat hij nog veel zal spelen bij Spanje, ja.

10 oktober 2016 om 12:17

Onder Van Gaal:
2014/2015: 44 wedstrijden Manu,herrera 19 basisplaatsen 7x ingevallen 1867 minuten
2015/2016: 59 wedstrijden Manu, Herrera 17 basisplaatsen 10x ingevallen 1532 minuten
103 wedstrijden 53 wedstrijden gespeeld
gemiddeld 64 minuten per wedstrijd

Onder Mourinho:
2016/2017 11 wedstrijden Manu, Herrera 3 basisplaatsen 2 ingevallen 316 minuten
11 wedstrijden 5 gespeeld
Tot nu toe gemiddeld 63 minuten per wedstrijd

Valt nu nog weinig van te zeggen maar gemiddeld speelt hij tot nu toe dus bijna net zoveel minuten per wedstrijd onder Mourinho als dat hij onder Van Gaal deed.

Ik zie veeel liever Fosu-Mensah maarja ik ben geen Mourinho.
Vind wel dat deze jongen niet past bij Manchester Utd.

10 oktober 2016 om 11:27

Mensah en Herrera zijn twee totaal verschillende spelers, mensah is veel verdedigender en kan ook op Rechtsachter en Centraal achter uit de voeten. Herrera is veel creatiever en aanvallender

10 oktober 2016 om 11:43

Fosu mensah zal later die plek overnemen als hij ouder wordt. Herrera doet op dit moment goed dan fellaini.

10 oktober 2016 om 11:46

Nee beterrrr he!

10 oktober 2016 om 11:59

Jij hebt gelijk 😅
Verkeerd getype.

@milanario als hij dat zelf zegt zal het wel zo zijn toch ?? vind zowiezo dat hij in de basis moet staan. geweldige middenvelder

10 oktober 2016 om 11:34

Nee, dat is het mooie, het klopt helemaal niet maar ja je gaat je huidige coach neit afzeiken. Van de 7x dat hij erbij was, heeft hij 3x in de basis gestaan (42%). Onder van gaal was hij er vorig seizoen 32x bij in de wedstrijdselectie en speelt hij 17x in de basis (53%). Dus hij speelt onder Mourinho minder in de basis.

Als we dan kijken naar het aantal minuten per keer dat hij bij de wedstrijd selectie zat dan zit hij bij Mourinho op 45 en bij van gaal op 48. Dus als hij er bij is bij de selectie, speelt hij ook nog eens minder minuten.

Goede speler maar niets speciaals en dit bewijst dat hij de trainer naar de mond praat.

10 oktober 2016 om 12:04

Kan je dan ook de eerste 7 wedstrijden onder lvg erbij pakken inplaats van 32?? Is een wat eerlijkere vergelijking

Speelt nog steeds niet zo ontzettend veel toch? Vind dit overigens ook geen echte topspeler. Prima middenvelder en deed het goed in Spanje, maar geen wereldtop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren