Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Omzetting levert PSV frisse creatieve tandem op: ‘Het liep wel aardig’

Laatste update:

Sergino Dest heeft in gesprek met het Eindhovens Dagblad teruggeblikt op zijn debuut in het shirt van PSV. De verdediger werd dinsdagavond bij afwezigheid van Patrick van Aanholt (lichte spierblessure) meteen voor de leeuwen gegooid in de uitwedstrijd tegen Rangers (2-2) en hield zich knap staande. "Ik voelde me fit en krachtig genoeg om te beginnen", aldus Dest.

De inkt van de handtekening was net goed en wel opgedroogd, toen Dest het meteen mocht laten zien van trainer Peter Bosz. De voormalig Ajacied speelde bij afwezigheid van Van Aanholt als linksback en deed dat niet onverdienstelijk. "Natuurlijk was het prettiger geweest om iets langer te wennen aan het team, maar door de blessure van Van Aanholt kreeg ik meteen de kans om te spelen en daar was ik dankbaar voor", aldus de Amerikaans international.

Verrassend lichtpuntje bij PSV: ‘Speelde alsof hij al maanden meedraait’

De ochtendkranten zijn daags na Rangers - PSV (2-2) unaniem.Lees artikel

"Ik voelde me fit en krachtig genoeg om te beginnen. Het was wel een voordeel dat ik Noa Lang al ken, want met hem samen liep het wel aardig", gaat Dest verder. "Ik heb in mijn carrière aan beide kanten gespeeld en de trainer bekijkt waar hij me nodig heeft. Het is natuurlijk een heel bijzondere situatie dat ik in één dag naar zo'n cruciale wedstrijd ben gegaan. Een dag hiervoor moest ik nog medisch gekeurd worden en is alles pas in orde gekomen."

Dest ziet, ondanks het gelijkspel, de return in het Philips Stadion met vertrouwen tegemoet. "Het is voor elke speler prachtig om in die competitie (de Champions League, red.) actief te zijn. Vanavond hadden we meer uit de wedstrijd kunnen halen, maar volgende week moeten we dit af zien te maken. In eigen huis, met het publiek erachter en dan zijn wij in het voordeel. Ik denk dat we met vertrouwen naar volgende week kunnen kijken."

'Geen stap terug'
Bij Dest zullen ook revanchegevoelens een belangrijke rol spelen. De vleugelverdediger wist na zijn succesvolle periode bij Ajax in het buitenland nog geen potten te breken. "Het moet en kan beter en dat geldt ook voor mezelf", is de back zelfkritisch. "Fysiek moet ik verder groeien en die gelegenheid is er nu bij PSV. Voor mij is dit helemaal geen stap terug, want ik denk dat we met PSV voor de titel kunnen gaan. PSV heeft me in gesprekken veel vertrouwen gegeven en ik ben afgegaan op mijn eigen gevoel om hier te gaan spelen. Ik denk dat hier iets moois kan ontstaan."

Wie zie jij liever als linksback bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Vond Dest aardig spelen en Sambo degelijk invallen.

Ramalho was drama. Gewoon Sambo - Teze - Boscagli - Dest volgende keer aub.

23 augustus 2023 om 08:38

Helemaal eens en sangare niet aanspelen met een man in zijn rug

23 augustus 2023 om 09:15

Helaas houdt Bosz voorlopig nog steeds vast aan Teze RB en Ramalho centraal.

En zoals ik al zovaak heb aangegeven, Sangare moet je gewoon verkopen als je daar een goede prijs voor krijgt. Deze jongen is zo ontzettend zwak als er druk op wordt gezet. HIj verliest de bal op zulke belangrijke plekken, dat is levensgevaarlijk.

23 augustus 2023 om 10:33

Teze zie je aan dat hij een CV is. Heeft niet de motoriek van een RB ook, ondanks dat ik hem niet slecht vind op die plek. En ook qua voorzetten doet hij het beter dan een gemiddelde back tegenwoordig.

23 augustus 2023 om 10:44

Vind ik niet. Ik vind Teze een zwak punt in dit elftal. Heeft totaal de techniek niet om als aanvallende bakc te spelen.

23 augustus 2023 om 10:14

Riep het destijds bij Ajax ook al, dat hij meer variatie heeft op de linksback positie. Kan een hele leuke tandem worden met Lang op de linkerflank.

23 augustus 2023 om 10:44

Lang komt veel naar binnen, dus Dest moet het breed houden. Ik vind niet dat je dan met een rechtspoot op links kan spelen.

23 augustus 2023 om 12:38

Zit wat in, alleen kan je als ploeg je wel voorbereiden op een buitenspeler die naar binnen trekt en een back die er overheen komt. (zonedekking) Met afwisseling van zowel de back als de buitenspeler wordt het veel lastiger voor de verdedigers.

Hij was echt dramatisch slecht, alleen maar balverlies en zette elke actie veel te ver door. Hopelijk gaat sangare weg voor 37,5 word Vranckx zijn vervanger en pompen we de rest van het geld in de verdediging. Dat is brood nodig.

23 augustus 2023 om 08:28

Denk je dat er een club is die gister avond gekeken heeft en denkt ja die 37,50 is echt een koopje voor sangare? Denk dat psv blij moet zijn als ze 25 miljoen vangen voor hem, 37,50 is echt veel en veel te veel voor een speler die keer op keer aan toont het niveau niet aan te kunnen!

23 augustus 2023 om 09:18

Keer op keer? Als er iemand juist in Europese duels 9/10 keer goed speelt is het wel Sangare. Meestal tegen de 'kleintjes' komt zijn nochalance teveel naar voren, niet in de grote wedstrijden. Ook in de Eredivisie niet

23 augustus 2023 om 10:46

In Europa, en tegen de toppers (lees: degene die drukzetten), zie je juist dat Sangare het totaal aan techiek ontbeert.

23 augustus 2023 om 11:34

Rangers is niet kleiner dan psv, gewoon gelijkwaardig. In de CL ga je met Sangare veel pijnlijke momenten krijgen.

23 augustus 2023 om 14:05

met goed spelen bedoel je balletjes breed en balletjes inleveren? Dat vind ik niet goed spelen, maar gewoon niet genoeg zijn om daadwerkelijk invloed te hebben als 6! Zelfde geldt overigens voor Alvarez hoor, die zit nu ook op zn max bij West Ham, misschien ooit nog bij een club als Atletico Madrid, maar that's it!

23 augustus 2023 om 08:34

Aan de andere kant deed hij binnen vijf minuten al wat verder zo´n beetje niemand de hele wedstrijd heeft gedaan: op snelheid buitenom een mannetje passeren. Ik vond zijn inbreng verfrissend.

23 augustus 2023 om 08:48

Met dramatisch slecht bedoeld Cuco Sangare. (denk ik)

Staande houden de man komt van barca hij zou moeten domineren. Echt een speler die niet Aantoonbaar beter geworden is.

23 augustus 2023 om 08:36

voetbal-technisch ja, maar je moet ook je teamgenoten kennen en weten wat hun kwaliteiten zijn, om écht mee te spelen in een team. Scheelt dat hij Lang al kende.

23 augustus 2023 om 10:21

Die jongen heeft meer dan een half jaar geen wedstrijd gespeeld, is welgeteld een dag bij de club en speelt links terwijl hij het meeste ervaring heeft op rechts.

Lekker om hem dan meteen af te breken.

Ik moet het de meeste wereldtoppers nog zien doen, in een nieuw team en op een nieuwe positie na een dag de sterren van de hemel spelen.

23 augustus 2023 om 10:41

Wellicht heb je gelijk ik heb misschien nog de speler van Ajax in mijn hoofd die Mazraoui uit de basis speelde. Maar ik zie dat hij gehuurd is. Psv zou toch moeteb investeren in een goede rb. En centrum.

Misschien ligt het aan mij maar ik vond het tandem Dest en Lang juist slechter dan het tandem Van Aanholt Lang. Dest en Lang liepen elkaar vaak in de weg en daardoor had ik ook het idee dat Lang veel minder ruimte had om zijn acties te maken die hij afgelopen weken wel kon maken. Ik vond Dest voor de rest ook echt tegenvallen paar leuke acties maar qua voorzetten en verdedigend werk vond ik het erg matig.

Het kwam over dat Dest nog wel onwennig was en dat er nog geen sprake was van automatismen met Lang. Al met al geen onverdienstelijk debuut.

Dest kon mij nog niet bekoren, ik heb het overigens nooit wat gevonden. Bij Ajax ook een blind rendpaard vond ik. PSV had voor Kenny Tete moeten gaan, die had er beter gepast.

Psv helemaal geen stap terug van Barcelona wauw 🤩 Dat zal ze goed doen in Eindhoven. Dest kan het weten! Wat een politiek correcte onzin kramen spelers toch uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren