Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oguzhan Özyakup oogst zeer veel lof met groot financieel offer

Laatste update:

Oguzhan Özyakup is akkoord gegaan met een flinke salarisverlaging bij Besiktas, zo melden diverse Turkse media zaterdagavond. Het jaarsalaris van de 28-jarige middenvelder, die het afgelopen seizoen een halfjaar op huurbasis voor Feyenoord speelde, is namelijk in onderling overleg verlaagd naar 1,2 miljoen euro. Özyakup stond oorspronkelijk voor 2,5 miljoen euro per jaar op de loonlijst bij de grootmacht uit Istanbul.

Besiktas verkeert financieel in zeer zwaar weer en moest deze zomer al onder meer afscheid nemen van Burak Yilmaz. De ervaren spits verdiende eveneens tweeënhalf miljoen euro per jaar in het Vodafone Park en mocht transfervrij vertrekken naar het Franse Lille OSC, ondanks een doorlopend contract.

Özyakup werd de afgelopen weken ook in verband gebracht met een vertrek bij Besiktas, maar de kans lijkt plots een stuk groter dat hij de Zwarte Adelaars ook volgend seizoen zal dienen. De geboren Zaandammer heeft overeenstemming bereikt met Besiktas over een salarisverlaging van liefst 1,3 miljoen euro en bewijst zijn werkgever daarmee een grote dienst.

Özyakup, die sinds 2012 voor Besiktas speelt en nog contract voor twee seizoenen heeft bij de club, wordt op social media bedolven onder de complimenten. “Het kind van Besiktas”, zo reageert een fan op Twitter bijvoorbeeld op de salarisverlaging. Ook veel anderen spreken hun waardering en bewondering uit voor de geste van de 43-voudig international van Turkije.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Karius, Elneny, Rebocho, Diaby, Boateng, Ruiz, Burak, Caner en Gokhan zijn vertrokken, Oguzhan en Necip hebben ingeleverd. Dat is toch een aardig bedrag aan salaris wat je in mindering brengt. Douglas en Larin staan op het punt te vertrekken. Ljajic, Vida en Lens zijn op dit moment de grootverdieners, die 3 strijken in totaal bijna 10 miljoen euro op. Er is genoeg interesse in Vida, die kunnen we wegdoen maar die andere twee zullen blijven ben ik bang. Het bestuur is in ieder geval op de goede weg qua bezuinigen, kijken wie er allemaal bij gaan komen.

8 augustus 2020 om 23:00

Clutch, ik zou Ljajic behouden. Hij is de enige met een beetje marktwaarde en ik denk dat hij volgend seizoen in de CL gaat ontploffen en we hem voor een mooi bedrag kunnen verkopen. Lens en Vida moeten zsm wel weg, vooral Vida die 3,5 miljoen per jaar verdient.

8 augustus 2020 om 23:03

Ljajic verdient rond de 3.5, dat is veel te veel voor een speler van zijn kaliber. Ik denk dat hij blijft of we het nou willen of niet, hij kan dat nergens anders verdienen.

8 augustus 2020 om 23:24

Ljajic 3,5? Volgens mij verdient hij 2,2 miljoen; kijk maar https://www.instagram.com/p/CDBjPktJSEB/?igshid=cth1hx8sqk8e voor 2,2 mag hij blijven, voor 3,5 mag hij idd weg.

8 augustus 2020 om 23:52

Nur Cebi heeft zelf bekendgemaakt dat hij de club 3.7 miljoen kost, waarschijnlijk inclusief premies dus ik ga er van uit dat zijn netto salaris tussen de 3.25-3.5 ligt.

Is nog steeds niks hij speelt al jaren bij Beşiktaş en vind dat hij zeker niet meer dan 1 mil verdiend hij speelt niet goed zoals vroeger dus🤷🏻‍♀️

8 augustus 2020 om 23:02

1,2 miljoen inleveren is niks? De helft van je salaris inleveren vind ik wel bijzonder hoor.

8 augustus 2020 om 23:10

Zijn collectieve spel heeft besiktas 2 jaar achterelkaar kampioen gemaakt. Kom niet met Sosa enz.

8 augustus 2020 om 23:44

Misschien kan trainer Sergen Yalcin hem weer aan de praat krijgen.. talent heeft hij zeker en Sergen kan heel goed omgaan met moeilijke spelers of spelers die zwaar uit vorm zijn. Kijk maar naar hoe hij Ozan Tufan weer aan het voetballen heeft gekregen.

8 augustus 2020 om 23:57

Ozan tufan zou hier in nederland niet eens bij keuken competitie spelen. Totaal geen voetbalintelligentie. Zolke spelers zijn geschikt voor turkije. Özyakup gaf met turkije een hakballetje naar ozan tufan. Maar die tufan begreep hem niet, bleef op zijn plek staan ipv naar de bal toe te lopen

9 augustus 2020 om 00:23

Dus hij zit in Turkije op zijn plek en moet niet naar de Keuken Kampioen Divisie, dat de boodschap?

8 augustus 2020 om 23:45

Ik zou mijn werkgever dus niet de helft van mijn salaris geven. Ze voeren zelf wanbeleid door dit soort salarissen aan te bieden en bij een beetje tegenslag al in de problemen te komen. Ze leven gewoon boven hun stand als ze de salarissen niet meer kunnen betalen. Vorig jaar hebben ze vijftien miljoen uitgeven en nu moeten de werknemers inleveren. Hij verdient wel meer dan een miljoen, omdat zij hem dat hebben aangeboden. Clubs zitten te weinig op de blaren voor financieel wanbeleid.

Ongelofelijk zeg, geen wonder dat Besiktas in zwaar weer verkeerd als je zulke middelmatige spelers 2,5 miljoen per jaar betaald. Hij zou bij de Nederlandse topclubs niet eens in de basis staan en iets van 4 ton verdienen. Triest.

8 augustus 2020 om 23:08

Ozyakup is geen middelmatige speler.

8 augustus 2020 om 23:11

Ik denk dat als hij een vaste selectiespeler van feyenoord was geweest hij zeker aan vaste basisspeler was geweest met het daarbijbehorende (om en nabij) miljoen aan salaris. Geen idee hoe je erbij komt dat hij middelmatig is.

8 augustus 2020 om 23:39

@El Fenómeno je vergelijkt weer appels met peren. De Turkse salarissen zijn ruimschoots hoger dan de Nederlandse, daarbij draag je daar ook nog eens minder belasting af dan hier. Vergelijking gaat dus mank. Los daarvan, doe je Ozyakup echt tekort door hem middelmatig te noemen. Is hij een Veratti of Kroos nee maar hoe jij hem afschildert gaat echt te ver. Wat triest is dat jij een goed positief gebaar toch weer in het negatieve forceert te trekken. Maar goed what's new hé

8 augustus 2020 om 23:53

Het is een prachtig gebaar van die jongen en eerlijk gezegd vind ik zijn kwaliteit hier helemaal niks mee te maken mag hebben, zijn werkgever heeft hem dat contract gegeven. Het gebaar geeft wel mooi weer waarom dit soort clubs veel financiële risico’s nemen; als het misgaat worden ze toch wel gered.

9 augustus 2020 om 10:50

Daar heb je El Fenomeno weer met zijn dagelijkse bash richting de Turkse competitie.
Aantal jaren geleden kon hij makkelijk naar een ander team. Hij verdiend veel, omdat hij anders goedkoop de deur uit zou gaan. In zijn goede tijden was hij een van de beste voetballers vd competitie. Jammer dat hij terug is gevallen m, mede door vertrek van goede spelers om hem heen.

Özyakup was altijd en blijft een hele goeie voetballer! Hij is een van de weinige voetballers in Turkije die van collectieve spel houdt. In de jaren 2015 tot en met 2018 had hij spelers om zichheen die hem heel goed begrepen, altijd de juiste een twee combinaties, juiste loopacties. Maar sinds 2 jaar lang is het elftal van Besiktas zwaar achteruit gegaan, geen een voetballer die Ozyakup kan begrijpen. En de meeste leeghoofden beschuldigen Ozyakup.
Als je in je team een speler als ozyakup hebt, moet je het elftal op hem gaan bouwen.

Een mooie geste naar de club maar hopelijk biedt men niet de eerste de beste pseudo-topspeler een riant salaris aan. De Turkse clubs moeten bezuinigen. Dit is een goede stap.

Hoop echt dat er iets geregeld kan worden voor een terugkeer bij feyenoord. Helaas door de corona en een blessure niet kunnen laten zien wat hij kan maar zulke spelers zijn voor feyenoord echt buiten categorie.

Middenveld met kokcu ozy en fer zie ik echt wel zitten en dan heb je altijd nog diemers toornstra en wouter burger die je kan inbrengen.

9 augustus 2020 om 10:52

Denk dat hij bij Feyenoord zeker een basis had kunnen veroveren. Zijn spel met een goede nummer tien die houdt van combinatievoetbal, zou hem geliefd maken bij de legioen. Helaas door Corona en idd door zijn blessures te weinig kunnen genieten van hem in NL. Denk dat hij ook bij PSV goed zou kunnen passen ipv Rosario maar dat is niet zo moeilijk .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren