Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ogbeche verklaart vertrek bij SC Cambuur: ‘Dit is de juiste keuze’

Laatste update:

Na twee seizoenen in het shirt van SC Cambuur vervolgt Bartholomew Ogbeche zijn carrière bij Willem II. De Nigeriaanse spits kwam in januari 2014 als oude bekende van toenmalig Cambuur-trainer Dwight Lodeweges naar Leeuwarden, maar heeft nu de overstap gemaakt naar Tilburg.

/

De 31-jarige aanvaller maakt duidelijk dat het een lastige beslissing is geweest om weg te gaan uit Friesland. “Want het is niet eenvoudig om Cambuur te verlaten”, geeft de elfvoudig Nigeriaans international aan tegenover Voetbal Inside. “Maar ik moest een keuze maken en ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt”, verklaart Ogbeche zijn transfer naar Willem II.

De topscorer van Cambuur hoopt dat zijn voormalig ploeggenoten in de Eredivisie zullen blijven. “Het was voor iedereen moeilijk, ook voor mij, maar ik moet vooruitkijken. En het enige wat ik nu kan doen, is ze het beste wensen, zoals ze dat ook bij mij gedaan hebben. Iedereen weet dat Cambuur in mijn hart zit en dat zal altijd zo blijven”, benadrukt de Nigeriaan.

Denk je dat Bartholomew Ogbeche veel gaat scoren voor Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ogbeche legt vertrek bij SC Cambuur uit: ‘dit is de juiste keuze’

Hij legt helemaal niks uit. Er staat alleen maar dat het een moeilijke keuze was en dat hij vooruitkijken.

28 januari 2016 om 14:26

Great minds...

28 januari 2016 om 14:43

Ja precies, las het stukje twee keer en kon geen verklaring zien waarom hij weg is gegaan. Titel is weer misleidend.

28 januari 2016 om 17:50

Ik wel. Willem II is een ploeg die naar boven aan t kijken is en richting subtop wil en kan. Cambuur is veel kleiner en zal veelal tegen degradatie strijden. Ogbeche is aan zijn laatste jaren bezig en zal dus nog een keer naar boven willen kijken nu het nog kan.

28 januari 2016 om 18:12

Juist

28 januari 2016 om 16:31

Uitstekende keuze van Ogbeche! Willem II is gezonde club met prima ambities en een prima trainer. Dat vind hij bij Cambuur niet ...

28 januari 2016 om 23:35

Volgens mij is Cambuur ook gezond, heeft net als iedere club gezonde ambities en hebben ook een prima trainer.

Er staat alleen niet in "ik heb voor het geld gekozen"

28 januari 2016 om 14:28

Klinkt negatief. Geef hem eens ongelijk.
Deze jongen is 31, komt clubloos naar Nederland, werkt zich omhoog en kan in zijn laatste actieve jaren meer verdienen. Tsja, keuze snel gemaakt.

28 januari 2016 om 14:45

Maar dan moet je niet vertellen dat je financieel onafhankelijk bent en het niet belangrijk vindt. Hij verteld eerst dat hij alleen weg gaat als hij echt een klapper kan maken en dat lijkt me dan niet Willem II. Verder had hij grote verhalen dat hij Cambuur dankbaar was voor de steun in moeilijke tijden. Rare manier van dankbaarheid tonen, naar een directe concurrent vertrekken omdat ze iets meer betalen.

28 januari 2016 om 15:04

Wat is het verschil dan precies? Want ik heb de exacte cijfers nog niet gelezen. Dat terzijde je benaderd het nu te emotioneel. Die jongen gaat natuurlijk niet slecht praten over Cambuur. Als hij erop vooruit gaat, is dat zijn goed recht. Heeft zzijn stinkende best gedaan voor Cambuur.

28 januari 2016 om 15:06

Ik geef hem geen ongelijk, als die jongen nou echt voor het geld was gegaan had ie al lang naar Rusland gekund. Dán had ik het nog kunnen begrijpen. Dat wilde hij zelf niet. Je maakt mij niet wijs dat het verschil tussen WII en Cambuur qua salaris zo groot is, dat ie zichzelf nu ineens financieel onafhankelijk voetbalt. Ben ervan overtuigd dat als het echt om salaris ging, wij het ontbrekende deel als supporters nog hadden kunnen inzamelen.

28 januari 2016 om 17:54

Inderdaad Jran. Ogbeche kijkt gewoon naar de totale club en dan is Willem II toch wat groter (zeker qua budget, stadion en opleiding). Daar waar Willem II de komende jaren stappen kan en wil maken en richting subtop wil groeien, daar heeft Cambuur een van de laagste begrotingen en zullen zij ook de komende jaren vaker tegen degradatie voetballen. Maar Cambuur is dan wel gewoon een gezonde club, net als Willem II. En dat kan van veel clubs bovenin de JL en onderin de ED niet gezegd worden.

28 januari 2016 om 14:28

Het is een Nigeriaanse speler die in Nederland speelt. Natuurlijk speelt hij voor het geld, niet voor de mooie tulpen velden hier...

28 januari 2016 om 17:57

Als ie voor t geld speelde was ie wel voor de lucratieve aanbiedingen uit bijvoorbeeld Rusland gegaan.

28 januari 2016 om 19:04

Misschien wilde hij niet naar Rusland maar wil hij gewoon in Nederland blijven. Dan is Willem ll een goede optie.

29 januari 2016 om 19:32

Maar dan kiest ie dus niet voor het geld, maar voor het land.

28 januari 2016 om 14:35

Voor het geld kiezen als je naar Willem II gaat. Wat een grap.

28 januari 2016 om 16:13

Hij maakt toch gewoon een stap(je) omhoog. Met cambuur gaat het nu slecht en willem ll zal waarschijnlijk niet degraderen. Om het extra geld zal het lijkt mij niet gaan. Hij zal daar toch niet een veelvoud verdienen van wat hij al deed.

cambuur heeft hem weer alle kansen gegeven na wat mislukte avonturen in het buitenland, maar nu de club het zelf lastig krijgt snel het zinkende schip verlaten. komt op mij erg ondankbaar over

28 januari 2016 om 14:40

Dat kan je ook omdraaien. Hij heeft voor een minimum salaris Cambuur 2 jaar uit de brand geholpen. Een betere spits had Cambuur zelf nooit kunnen aantrekken. Wees hem dankbaar.

28 januari 2016 om 14:49

juist nu heeft cambuur hem het hardst nodig, en dan kiest hij het hazenpad

28 januari 2016 om 15:04

Lees even de reactie van jullie TD gisteren. Zonder deze clausule was Og-betsie niet eens gekomen. Mede met dank aan hem nu voor het eerst in jullie historie 3 seizoenen eredivisie. Je mag deze man dankbaar zijn.

28 januari 2016 om 15:20

Tja Ogbeche heeft weinig zin in Top Oss uit volgend jaar.

28 januari 2016 om 16:35

Voor hetzelfde vliegt WillemII eruit

28 januari 2016 om 16:42

Hij was dan ook einde contract geweest...

28 januari 2016 om 22:54

Haha ongelofelijk! Wat denk jij nou dat deze gast blij is dat hij bij cambuur heeft gespeeld? Nee natuurlijk niet, met alle respect we hebben het over een van de minste clubs in de eredivisie, het is volkomen begrijpelijk dat deze jongen voor een hoger salaris en een beter club kiest. Daarnaast heeft hij het voor een groot deel aan zichzelf te danken dat hij een succes was, jij kan wel zeggen dat hij Cambuur dankbaar moet zijn maar je moet niet vergeten dat hij zelf alles heeft afgedwongen.

Hij heeft gewoon de kans gepakt om een forse stap omhoog te zetten.

28 januari 2016 om 14:31

Ik zie hier geen forse stap omhoog hoor. Willem 2 strijd net zoals cambuur altijd tegen degredatie. Dus ik snap deze stap niet echt

28 januari 2016 om 14:53

Jij hebt een glazen bol he? Kan je mij vertellen wie kampioen wordt? En of PSV doorgaat in de CL. En wanneer wordt Feyenoord kampioen? Wie wordt de spelers met de meeste assists?

28 januari 2016 om 15:08

Die vent zit alleen maar te stoken, niet te serieus op in gaan. Natuurlijk is dit niet een forse stap omhoog. Wel een stapje, momenteel. Dat zeker

28 januari 2016 om 15:22

PSV wordt kampioen, gaan niet door in CL en Twente gaat Nacompetitie spelen. Daar hoef je geen voetbalkenner voor te zijn.

Allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk draait het natuurlijk alleen maar om de centen. Moet wel zeggen dat de keuze voor Willem II mij wel verrast heeft. Dacht toch meer aan Utrecht, Twente of een club in het buitenland.

28 januari 2016 om 14:46

Utrecht heeft geen spits nodig en Twente heeft geen centen.

28 januari 2016 om 14:47

Twente heeft echt geen geld meer, dat is wel duidelijk. Van der Belt moet van de clausule geweten hebben en toch lukte het Twente niet om toe te slaan. Daar ligt alleen nog maar stof in de lades.

Ja man die is nieuw voor "het geld" bij willem 2 gaan spelen hahahah zijn contract liep af dnek dat cambuur niet kon wou verlengen nu houden ze nog iets over en ik snap hem ook schat de kans dat willem 2 erin blijft groter dan cambuur

28 januari 2016 om 22:56

Klinkt misschien onlogisch maar voor zulk soort spelers op die leeftijd is een (halve) ton zeker een reden om te vertrekken.

Ik lees net ergens dat ie 2 ton krijgt bij willem II, dat zijn natuurlijk bedragen die hij bij cambuur niet krijgt

Hij zegt dat hij de juiste keuze maakt maar hij verklaart daatmee verder niks zoals de titel suggereert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren