Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niveau FC Utrecht? Nee, ik ben van ver gekomen en ga nu voor de top’

Laatste update:

Khalid Karami kijkt woensdagavond met extra aandacht naar de oefeninterland tussen Marokko en Nederland. De verdediger van Excelsior werd in Nederland geboren, maar heeft Marokkaanse roots. Een eventuele interlandcarrière voor de Leeuwen van de Atlas heeft hij nog niet uit zijn hoofd gezet. Komende zomer hoopt Karami een nieuwe stap te maken in zijn loopbaan.

Kan Khalid Karami op een hoger niveau dan Excelsior spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen heeft het goed gedaan afgelopen jaar. Denk wel eerst niveau Utrecht en dan misschien de top!

31 mei 2017 om 12:00

Denk dat hij het niveau utrecht niet aankan vind troupee en klaiber beter. Laatstaan dat die bij de echte top terecht kan ambitie hebben is goed maar je moet wel realistisch blijven

31 mei 2017 om 18:09

Eerst niveau Utrecht en dan misschien de top?

Dit is en jongen voor het rechterrijtje van de Eredivisie.

Met Utrecht, Groningen of H. veen daar zou hij het toch mee moeten doen, de top3 is te hoog gegrepen.

Hij is 27 jaar volgens wiki en het lijkt me dat de tijd dan toch dringt als je nog bij de top terecht wilt komen, uiteraard zijn er uitzonderingen op de regel maar lijkt me dat de top te hoog gegrepen is al is het hem gegund.

Deze jongen mag in zijn handjes knijpen als een nederlandse subtopper zich voor hem meldt. De top is niet realistisch voor deze speler, hooguit als speler voor in de breedte die bij de nodige blessures wat minuten kan pakken. Maar ja ambitie hebben is nooit slecht

Dit is toch lachwekkend hoger als Heracles komt hij niet hoor.

Man je mag blij zijn als Utrecht je überhaupt zou willen hebben.

Als ik Khalid was, zou ik geen genoegen nemen met minder dan Real Madrid.

Ik vind dit eigenlijk een standaard Eredivisie speler voor clubs als Excelsior of Willem II. Naar mijn mening kan Utrecht betere spelers krijgen dan deze Karami. Het is geen slechte speler, maar hij is inmiddels al 27 en kan zich niet eens goed onderscheiden bij Excelsior, laat staan bij subtoppers als Utrecht etc.

Als je al 27 jaar bent en alleen nog maar hebt gespeeld voor (met alle respect) Go Ahead Eagles en Excelsior terwijl je daar niet echt indruk maakt, moet je zorgen dat je realistisch bent in het stellen van doelen en jezelf niet voorbij loopt. Deze speler (karami) komt absoluut niet mee met de Nederlandse top en ik denk dat de subtop ook te hoog gegrepen is voor hem.

Verder is Karami ook niet geheel objectief. In het huidige Oranje zonder blessures acht ik Sneijder, Strootman, Wijnaldum, Klaassen, De Roon allemaal beter, terwijl ik Propper (in huidige vorm), Vilhena enzovoort minstens gelijkwaardig vind. Ik ben niet geheel op de hoogte van het Marokkaanse elftal, maar het lijkt mij toch dat ook Marokko wel minstens 3 betere middenvelders ter beschikking heeft.

Is het raar dat ik nooit van deze speler heb gehoord.. Volg Excelsior niet op de voet.. maar als je zo goed bent als die zelf zegt. Zou die naam toch weleens gevallen moeten zijn. Maar Barça sla je slag...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren