Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuw dieptepunt voor WK-organisator na afgang tegen opvolger

Laatste update:

Rusland lijkt zich gelukkig te mogen prijzen met het feit dat kwalificatie voor het WK 2018 als organisator gegarandeerd is. Het team van Stanislav Cherchesov verkeert in dramatische vorm en ging donderdag ook onderuit tegen Qatar. In Doha werd het 2-1 voor de organisator van het WK 2022.

/

Strafschoppen vormden een rode draad in de oefenpartij. Aleksandr Samedov opende namens Rusland de score vanaf elf meter, waarna Ibrahim Majid naliet om de stand gelijk te trekken met een strafschop. Via Boualem Khoukhi mocht Qatar het opnieuw proberen vanaf de penaltystip en hij wist keeper Igor Akinfeev wel te verschalken.

Via Karim Boudiaf werd het in de tweede helft 2-1; drie minuten voor tijd miste ook Aleksandr Kokorin een penalty en daardoor won Qatar. De oefennederlaag betekent een nieuw dieptepunt voor Rusland, dat slechts één van de laatste tien duels won. Qatar staat vijfde in Groep A van de Aziatische WK-kwalificatiepoule. De nummers één en twee plaatsen zich direct, terwijl de nummer drie nog twee play-offs moet overleven.


Gaat Rusland goed presteren op het WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De oudgedienden werden gepasseerd, of ivm rust, en je ziet het probleem dat iedereen al 5 jaar lang zag aankomen: er staat niets klaar. De verdediging is een schande en het middenveld ook pure middelmaat. Op de flanken en in spits heb je goede spelers maar de rest is om te huilen.

10 november 2016 om 20:14

Eens met jou wat betreft de defensie, maar het middenveld kan echt nog wel aantal jaren mee. Zeker als jongens zoals Zobnin zich blijven ontwikkelen. Ik vind het goed dat Cherchesov niet alleen Moskouer en Zenit-spelers maar ook jongens uit de andere regio's selecteert, maar een speler als Vasin is leuk voor Ufa, maar bij CSKA was hij al niet meer goed genoeg. Een speler als Djikia van Amkar is leuk, maar dan kan je beter Burlak van Rubin selecteren.

11 november 2016 om 09:04

Wat is er gebeurd met Dzagoev? Was toch ook een erg goede speler alleen raakte geblesseerd.

11 november 2016 om 10:06

Ligt nog steeds in de lappenmand en keert waarschijnlijk pas na de winterstop weer terug.

Trieste wedstrijd van Rusland kant zeg. Aanvallend speel je Qatar weg, maar laat je het na om het in doelpunten om te zetten en vervolgens hapert de zoekende defensie na Costa Rica opnieuw. Kudryashov en Kutepov centraal achterin is duidelijk geen goede combinatie gebleken. Kutepov heeft nog potentie om uit te groeien tot een vaste basisspeler op het WK, maar het is te hopen dat er nog andere talentvolle centrale verdedigers op gaan staan. Hopelijk vindt Cherchesov tegen de Roemenen in Grozny (belachelijk overigens dat het daar gehouden wordt) een betere formatie.

Ligt het aan mij of is meer dan de helft van nationale elftal van Qatar van oorsprong Afrikaan of Zuid-Amerikaan?

11 november 2016 om 12:18

Aan de namen te zien zijn er 3 ( 2 zijn Braziliaan en 1 is Portugees). Verder spot ik een Fransman, iemand uit Bahrein, een Algerijn en een Ghanees.
Ze zijn niet erg kieskeurig op nationaliteit.
Lijkt er meer op alsof iedereen gevraagd wordt die in hun competitie speelt en nog geen interland voor hun eigen natie hebben gespeeld. Die jongens weten natuurlijk ook dat ze dan gegarandeerd een WK gaan meemaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren