Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niet Ajax, maar kamp-Álvarez zit dwars: transfer op losse schroeven’

Laatste update:

De onderhandelingen over de transfer van Edson Álvarez naar West Ham United dreigen spaak te lopen. Dat meldt de Daily Mail. De Engelse krant weet op basis van insiders dat de zaakwaarnemer van de 25-jarige Ajacied een te hoge vergoeding vraagt, wat voor het nodige oponthoud zorgt. De zaakwaarnemer zelf ontkent echter.

Nadat een deal met Borussia Dortmund klapte, is West Ham nu de voornaamste gegadigde voor Álvarez. Ajax wil naar verluidt zo'n 40 tot 45 miljoen euro overhouden aan de Mexicaan, wat die Borussen te gortig vonden. Nu zou niet de vraagprijs, maar het eisenpakket van Álvárez' kamp het probleem vormen. Zaakwaarnemer Nathan van Kooperen zou een aanzienlijk deel van de transfersom willen opstrijken.

"Er is werk aan de winkel", concludeert de Daily Mail daarom over de onderhandelingen. Ondertussen kijkt West Ham al verder naar alternatieven. Juventus-middenvelder Denis Zakaria staat op de lijst, net als James Ward-Prowse (Southampton) en Leon Goretzka (Bayern München). Geld heeft West Ham in ieder geval genoeg, gegeven de Engelse recordtransfer van Declan Rice naar Arsenal voor 117 miljoen euro.

Conference League-winnaar West Ham wil zich niet alleen met een controleur versterken. Ook is de ploeg van David Moyes op zoek naar een mandekker, waarbij Perr Schuurs hoog op het lijstje staat. De voormalig Ajacied maakte een grandioos debuutseizoen door bij Torino, wat internationaal niet onopgemerkt is gebleven. Naast West Ham zouden ook Crystal Palace en Napoli nadrukkelijk naar zijn handtekening hengelen.

Van Kooperen ontkent
Van Kooperen doet de berichtgeving van de Daily Mail in een reactie af als onzin. "New day, new bullshit", zo schrijft de jonge zaakwaarnemer op Twitter. Van Kooperen heeft naast Álvarez ook onder meer Steven Bergwijn in zijn stal. Hij is verbonden aan het makelaarskantoor Muy Manero, waar zijn vader Fulco de scepter zwaait. Muy Manero weet ook Sven Botman (Newcastle United), Joey Veerman (PSV) en Ramiz Zerrouki (Feyenoord) tot zijn cliëntenbestand.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.


Gaat Edson Álvarez deze zomer nog vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit waar is mag Alvarez ook niet morren als die straks nog een jaar moet blijven.

21 juli 2023 om 10:14

Ik lees echter nu wel dat Inan vermeld dat hij verwacht dat Alvarez binnen 10 dagen een transfer maakt. Maar hoeveel waarde we hieraan kunnen hecten is afwachten.

21 juli 2023 om 10:25

Ik denk dat Inan een Verweijtje uithaalt: een nattevingerwerkverwachting uitspreken en een ruime marge aanhouden waardoor er zogenaamd van alles kan gebeuren.

21 juli 2023 om 10:33

@StevenAFCA Ja dat las ik ook net met een bedrag dat tussen de 30 en 40 miljoen ligt.

21 juli 2023 om 10:57

@MitchAjax020,

Tja, zo een voorspelling kon iedereen twee maanden geleden ook wel maken dat Alvarez ergens in juli tussen de 30-40 miljoen verkocht zou worden.

21 juli 2023 om 11:06

@D-Bergkamp ik noteer alleen wat ik heb gelezen en nu lees ik weer dat Ajax tussen de 40 a 45 wil overhouden.
Verschil scheelt nogal wat.

21 juli 2023 om 13:12

Als ajax 40-45 verlangt en je ontvangt 35-40 dan is dat in essentie toch gewoon prima? Er zijn wel eens betere spelers voor minder vertrokken

21 juli 2023 om 10:22

Zelfs als dit afketst zal er in de laatste weken wel weer een club in paniek komen

21 juli 2023 om 10:56

@MessiBazoer,

Precies, geduld is een schone zaak. Als je bedenkt dat bijvoorbeeld Feyenoord vorig jaar pas eind juli hun eerste echte inkomende transfers deden is er nog tijd zat. We weten namelijk allemaal hoe dat gelopen is tot een kampioenschap.

Laat hem maar lekker blijven, kan eventueel ook nog op de plek van timber als ze daar geen fatsoenlijke vervanger voor halen.

21 juli 2023 om 10:16

Nou.... hij maakt wel erg veel overtredingen en pakt veel kaarten..

21 juli 2023 om 10:26

Je hebt afgelopen seizoen toch ook wel gezien dat hij als CV echt niet best is? Met als klap op de vuurpijl die dramatische wedstrijd tegen Twente.

21 juli 2023 om 10:36

Wij als niet ajax fans zouden het niet erg vinden als hij als cv wordt opgesteld lijkt me

21 juli 2023 om 10:38

Als CV (waar hij ooit is voor aangetrokken) valt hij telkens door de mand. Alvarez is nog trager dan Van Beukering is zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Bij een ploeg die 5-4-1 speelt, zou hij prima als CV uit de voeten kunnen, maar niet bij een ploeg die aanvallend voetbal speelt. Als VM heeft hij zich bij Ajax uitstekend ontwikkeld.

21 juli 2023 om 10:41

Liever niet. Je kan daar een betere verdediger voor halen voor het geld dat je voor Alvarez krijgt.

Indien Alvarez zelf graag naar Westham wil, dan zal hij zijn zaakwaarnemer wel opdracht geven dit in orde te maken en anders dreigt hij met het wisselen van zaakwaarnemer. Dus ik kan niet zo veel met dit bericht behalve dan dat er kennelijk wel door alle partijen met elkaar gesproken wordt. Het zou fijn zijn als we vandaag ineens een aankoop van Ajax zouden zien, zijnde een rechter centrale verdediger.

Tja, zaakwaarnemers….. Dan blijft ie maar lekker waar ie zit.

21 juli 2023 om 11:17

En vooral die Fulco van Kooperen. Dat is een hele smerige. Als je hem googelt vindt je al snel wat voor praktijken hij uithaalt. Vrij schimmige bedoening allemaal

En terecht. Die arme zaakwaarnemers verdienen die miljoenen wel voor al dat werk. Bizar hoe die absurde vergoedingen nog steeds worden gedoogd. Je begeleidt een speler in een overstap naar een andere werkgever. Nou nou.

21 juli 2023 om 11:21

Zaakwaarnemers lijken vaker dwars te liggen dan dat ze iets goeds doen.

Alvarez is een extreem belangrijke speler voor Ajax gebleven, dus ik zou er helemaal niet rouwig om zijn als een transfer uitblijft. Zeker niet als het op deze manier zou klappen, want dan kan hij de club weinig verwijten maken.

Volgens mij heet die zaakwaarnemer Van Kooperen...

Lekker onredelijk hoog in de boom blijven Fulco, dat scheelt weer een vertrek van een basisspeler

21 juli 2023 om 10:57

Alvarez kunnen wij missen als kiespijn vind het maar een erg beperkte speler.

21 juli 2023 om 13:24

Toch zijn er ook erg veel Ajacieden die in hem een sleutelspeler zien. Persoonlijk zit ik een beetje tussen die twee kampen in. Alvarez is zeer zeker nuttig geweest en vorig seizoen was hij één van de betere in een extreem matig Ajax, maar dat zegt ook veel over het afgelopen seizoen.

Verdedigend was 'ie prima, maar je hebt gewoon niks aan hem zodra hij een bal in z'n voeten krijgt. Dan heb ik liever een speler die iets minder is in het verdedigen, maar wel wat kan met een bal. Tijdens het top jaar onder Ten Hag hadden we ook geen sloper a la Alvarez op het middenveld staan en waren het ook allemaal voetballers.

21 juli 2023 om 13:37

Klopt Miccoli ik denk er precies hetzelfde over. Ik heb liever meer voetbal op het middenveld dan een blok. Dat hebben wij namelijk zelden gehad en zoals je al aangeeft in het succes seizoen met Lasse en Frenkie was dat ook niet nodig. Ik denk ook zomaar dat van den Boomen de sleutel is die Ajax het afgelopen seizoen heeft gemist. Vaak zat Ajax het afgelopen seizoen rond de 16 van de tegenstander vast omdat niemand een steekpas kon geven. Dan verloren we de bal en werden we afgemaakt in de counter.

Alvarez wil zelf niet na west ham hij wil Ajax alleen verlaten voor een Europese topclub die champions Leaque speelt en hij schat Ajax hoger in dan west ham united!

21 juli 2023 om 10:55

Droom lekker verder. Dit heb je letterlijk net zelf verzonnen.

21 juli 2023 om 11:03

Hij heeft zelf wel aangegeven alleen een stap omhoog te willen doen wanneer die ajax verlaat. Of hij west ham als een betere club ziet dan ajax is de vraag en dat weet alleen alvarez zelf. Mocht hij wel voor west ham kiezen is het in mijn ogen alleen voor betere competitie en z'n loonstrook.

21 juli 2023 om 11:57

Ja daarom is hij ook al tijden in gesprek met West Ham, omdat hij daar niet wil spelen. Leuk dat fans dat altijd beter weten..

Als die Fulco z'n geld nou krijgt bij deze transfer, kan hij misschien een deel ervan steken in de website van z'n bedrijf. Is toch ongelofelijk dat je zoveel geld binnen harkt en dan een website hebt die eruit ziet alsof ie is gemaakt door een brugklasser in de jaren 90?

Ik twijfel gewoon of hij nu wel of niet moet gaan
Wel omdat er dan geld in het laatje komt en er dan actie wordt ondernomen om te kopen, althans ga ik vanuit dat zij zo redeneren bij Ajax en niet omdat hij ondanks zijn vele gele kaarten toch een belangrijke speler is bij Ajax die door het vuur gaat, elke wedstrijd maar weer.
Zulke spelers hebben wij nodig want er wie gaat er volop in de strijd momenteel Klaassen?

21 juli 2023 om 12:45

Ja lekker volop de strijd aangaan waarmee je uit positie blijft lopen, voetballend een gevaar voor je eigen ploeg bent en de meest domme overtredingen aller tijden maakt. En dan als hij blijft ook nog de kans lopen dat hij aanvoerder wordt en nog meer in zichzelf gaat geloven. Sinds zijn komst is ajax alleen maar minder geworden.

21 juli 2023 om 16:46

Dat is onzin dat sinds zijn komst Ajax alleen maar minder geworden is. Vergeten dat met Alvarez de 18 uit 6 is behaald in de CL en gewoon twee kampioenschappen

We hebben nog een RCV nodig dus van mij mag hij lekker blijven

Zaakwaarnemers liegen nooit ! Stellen alles in het werk voor hun cliënten.

Ik snap echt niet waarom clubs altijd maar die vergoedingen/commissies moeten betalen. Ze werken toch voor de speler, laat die dat dan maar mooi aftikken

Beetje offtopic, maar het is toch wel bizar dat Ward-Prowse nog geen Premier League club heeft gevonden. Uitstekende middenvelder die al veel te lang bij Southampton zit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren