Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Newcastle gaat verlengen met sleutelspeler en neemt torenhoge afkoopsom op

Laatste update:

Newcastle United gaat het contract van Bruno Guimarães openbreken en verlengen, zo weet transfermarktexpert Fabrizio Romano vrijdagochtend te melden op social media. The Magpies gaan een afkoopclausule van ongeveer honderd miljoen pond, omgerekend zo’n 115 miljoen euro, opnemen in het nieuwe contract van de Braziliaan.

Guimarães ligt momenteel tot medio 2026 vast, maar gaat zijn verbintenis spoedig verlengen tot medio 2028. Volgens Romano is de inmiddels 25-jarige Braziliaan 'super blij' met de contractverlenging en is hij verliefd op de Noord-Engelse club. Guimarães vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een waarde van 70 miljoen euro. Clubs die hem willen overnemen van Newcastle, zullen in de toekomst dus 115 miljoen euro moeten neertellen.

Guimarães kwam in de winterse transferperiode van het seizoen 2021/22 over van Olympique Lyon. Newcastle maakte toen 42 miljoen euro over naar de Franse club. Lyon nam hem twee jaar daarvoor voor 20 miljoen euro over van het Braziliaanse Club Athletico Paranaense. In Frankrijk kwam hij tot 71 duels, waarin hij 3 keer scoorde en 8 keer een assist gaf.

Na zijn transfer naar Engeland heeft Guimarães zich razendsnel ontpopt tot een van de sterkhouders van Newcastle. De defensief ingestelde middenvelder had een groot aandeel in het team van manager Eddie Howe, dat afgelopen seizoen als vierde eindigde en een ticket voor de Champions League bemachtigde. Tot dusver droeg hij 63 keer het shirt van the Magpies. Hij vond in die wedstrijden 10 keer het net en was 6 keer aangever bij een doelpunt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik zie nog wel een club dat bedrag betalen. Is tegenwoordig geen absurd bedrag meer.

23 september 2023 om 13:25

Betreft een VM, dus Chelsea is incoming

23 september 2023 om 14:44

Sterker, aangezien de Saudi's momenteel allen maar geld aan het schuiven krijg je het idee dat men op deze manier een legitieme manier probeert te vinden om meet geld in hun Engelse filialen te pompen. Het zou me niet verbazen als hij in de winter of zomer weggekocht gaat worden voor de contractuele transfersom door een club uit de Saudi Pro League.

23 september 2023 om 14:48

Topspelers gaan niet naar SA. Dus ze kunnen nog zo graag geld neerleggen die spelers doen dat niet

23 september 2023 om 15:17

Oh? Kante, Ronaldo, Benzema, Koulibaly, Neymar, Mahrez, Mendy etc zijn dus klaarblijkelijk "geen topspelers". oke

23 september 2023 om 16:09

Nee dat zijn spelers op hun retour.

Die afkoopclausule leggen ze in Saudi Arabië lachend neer. En gezien het team waar hij voor speelt, zal dat ook wel gaan gebeuren binnenkort over een jaar of 2.

23 september 2023 om 13:22

Hij is zo belangrijk denk dat hij de Kompany van New castle gaat worden. Een goede speler die begin van wederopbouw komt.

Voor 115 zie ik hem zeker naar City of Chelsea gaan nog.
Hij is 100% dat bedrag waard geweldige speler.

Uitstekende speler voor Newcastle. Voor de top vind ik z’n handelingssnelheid te laag. Lijkt soms ook niet helemaal afgetraind.

23 september 2023 om 19:28

nou denk niet dat hij te kort komt voor de top hij is international en heeft vorig jaar toch hele goede wedstrijden tegen de top gespeeld. Van mij mag die zo naar United dat zou de perfecte 8 zijn.

Ik zou het als Liverpool zijnde wel weten, direct die 100 miljoen op tafel leggen in de winter! Guimaraes zou echt de perfecte speler zijn om de balans op het middenveld van Liverpool te herstellen.

Haal je ook nog eens de beste speler van een directe concurrent, twee vliegen in één klap!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren