Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neville geeft schop na: ‘Zal het niet weer eens zijn met jullie icoon’

Laatste update:

Gary Neville en Loris Karius zijn geen grote vrienden van elkaar. Neville, oud-verdediger van Manchester United, bekritiseerde de doelman van Liverpool nadat hij in de fout ging tegen AFC Bournemouth. Nathan Aké kon zodoende het winnende doelpunt aantekenen in het duel dat in 4-3 voor the Cherries eindigde.

/

“Hij was een topvoetballer, maar daarna werd hij trainer. Nu is hij weer terug en hangt hij weer de expert uit”, vertelt Karius aan de Daily Mail, die op het mislukte avontuur van Neville bij Valencia doelt. “Maar hij is altijd kritisch, volgens mij naar iedereen. Ik hoop dat hij het ook opmerkt als ik goed presteer.” Neville was duidelijk niet gediend van de uitspraken van Karius. Op zijn Instagram-account deelt de voormalig rechtsback een artikel waarin Liverpool-icoon Jamie Carragher eveneens kritisch is op Karius.

Carragher meent dat de doelman ‘niet goed genoeg is voor Liverpool’. Voor Neville de aanleiding om de Duitser een schop na te geven: “Mijn oprechte excuses Karius. Je hebt gelijk, een mislukte trainer heeft totaal geen idee. Ik zal het niet weer eens zijn met jullie clubicoon”, staat als begeleidende tekst bij het artikel.

Vind jij dat Loris Karius goed genoeg is voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zielig hoopje mens die Gary.

Wat een sneue mannetjes zijn veel (ex-)profvoetballers toch. Ik krijg steeds meer respect voor coaches en scheidsrechters. Je zal toch maar continue met al die ego's moeten dealen.

Vind het wel mooi wanneer Gary nu kritiek uit op coaches. Zelf zei hij altijd dat hij het wel beter zou kunnen, na zijn grootste avontuur bij Valencia zal hij dat niet meer kunnen zeggen. Maar vind het maar zielig spelers zoals Neville en Scholes, altijd zo negatief over spelers.

Zucht heb je weer zo een Gary Neville, na zijn gigantisch flop carriere als trainer heeft hij nog altijd een grote mond en kan hij er niet tegen dat als men wat terug zegt.

Hoe is het in Valencia Gary? Oh, zit je daar al niet meer? Ha ha ha.

Wanneer realiseren de media zich nou een keer dat voetballers bekend zijn geworden door tegen een bal te trappen en dat een microfoon onder hun neus niet zorgt voor goede televisie of enige vorm van wijsheid.

Je zou maar fatsoenlijk opgevoed zijn en met die ongelooflijke zielige egocentrische voetballers moeten werken elke dag. En dan vervolgens als eerste eruit geschopt worden als het minder gaat, je zou maar trainer zijn haha!

Ik vond/vind Gary gewoon een goede analist zei vaak gewoon scherpe dingen, sinds zijn avontuur bij Valencia neemt denk ik niemand hem serieus meer maar kom op zeg kijk is even waar Valencia nu staat en ga me nu niet zeggen dat ze het veel beter doen dan onder Neville het is een onervaren die voor zo'n ploeg werd gegooid. Kan je moeilijk bij elke uitspraak die hij doet het Valencia debacle erbij halen.

10 december 2016 om 17:02

Tjah, als je continu loopt te verkondigen dat het trainersvak niet zo lastig is en je het zelf allemaal veel beter zou kunnen, enkel om gigantisch op je plaat te gaan als je die kans dan krijgt, is het niet zo vreemd dat je te maken krijgt met het nodige leedvermaak.

Prachtige reactie van Neville. Zijn haat richting die andere roden is totaal niet verdwenen. Het moet hem toch ook gewoon pijn doen om Carragher en of Gerard een keer gelijk te geven

Liverpool heeft al jaren geen fatsoenlijke keeper meer gehad al beweren de scousers natuurlijk anders.

Neville is altijd gewoon een prima analyst, alleen hij is een mindere coach, karius kan niet ontkennen dat dit zijn fout niet was. De kritiek is terecht en Neville is een prima analyst, hij laat vaak ook goed zien waarom hij kritiek uit en wat er dan wel gedaan moet worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren