Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neuer doet onthulling via Instagram: drie keer geopereerd aan huidkanker

Laatste update:

Manuel Neuer is woensdag met een heftige onthulling naar buiten getreden via Instagram. De 36-jarige keeper heeft huidkanker gehad in zijn gezicht en heeft zich al drie keer moeten laten opereren. Om die reden komt de sluitpost daarnaast met een lancering van verzorgingsmiddelen om aandacht te vragen voor bescherming tegen de zon.

Neuer meldt via zijn social media dat hij inmiddels weer gezond is. Toch vindt hij het belangrijk om deze vorm van gezondheidsproblemen aan het licht te brengen. “Ik train altijd buiten en ik ben in mijn vrije tijd ook graag in de natuur te vinden. Voor ons is een modern zonbeschermingsfilter en een zonbeschermingsfactor van 50+ essentieel.” Zijn nieuwe verzorgingslijn Newkee voldoet aan deze voorwaarden.

Neuer lanceert het merk samen met toptennisster Angelique Kerber, die kampt met hyperpigmentatie vanwege voortdurende blootstelling aan de zon. “We hebben allebei een eigen historie als het aankomt op huidziektes.” Neuer zelf kampt momenteel met een schouderblessure en werkt hard aan zijn herstel om op tijd fit te zijn voor het WK in Qatar. De verwachting is dat de 113-voudig international er gewoon bij is in november.

Duitsland opent het WK op 23 november met een wedstrijd tegen Japan. Vervolgens wacht een wedstrijd tegen Spanje, waarna de groepsfase wordt afgesloten met een wedstrijd tegen Costa Rica. Voor Neuer is het zijn zevende eindtoernooi met de Duitsers. In de 113 wedstrijden die hij keepte hield hij 47 keer de nul. Zijn hoogtepunt voor Duitsland was de WK-finale van 2014, waarin Neuer eveneens de nul hield en voormalig PSV’er Mario Götze in de verlenging het winnende doelpunt maakte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer goed dat dit gebeurt, ik denk dat weinig voerballers zich voor, tijdens en na trainingen en wedstrijden zich insmeren tegen oa de zon.
Wel jammer dat Neuer dit op zo'n manier heeft moeten leren.

Mooi om te horen dat het goed met Neuer gaat. Ook mooi om te horen dat hij anderen wilt helpen en op de hoogte brengt hiervan. Een top 3 beste keeper aller tijden moet wel op het wk aanwezig zijn

2 november 2022 om 13:26

Oliver khan Iker casilias en buffon cech evt van de sar waren toch echt beter als manuel. Goed dat hij Aandacht vraagt voor huidk***

2 november 2022 om 13:28

Ik vind t wel meespelen of je ook echt iets hebt gebracht aan het voetbal.
Neuer heeft zowat het meevoetballen als keeper uitgevonden en als de beste uitgevoerd.
Nee in z'n top was Neuer echt top 3 aller tijden.

2 november 2022 om 13:41

Neuer is echt absoluut top 3 keeper hoor na mijn mening. Echt ongekend goed.

2 november 2022 om 14:03

Neuer is echt in alles beter dan Oliver Kahn. Past echt totaal niet in dat rijtje thuis.

2 november 2022 om 14:21

Neuer is in mijn ogen zeker de beste keeper aller tijden. Niet alleen geweldig als lijnkeeper maar ook gewoon in het meevoetballende gedeelte. Hij heeft het keepen opnieuw uitgevonden. En dus voor mij zeker de beste keeper ooit en dat gaat die nog meer krijgen als die met pensioen is.

2 november 2022 om 14:38

Van der Sar wordt volgens mij alleen in NL genoemd. Zoff uit oudere tijden. Jashin (spelling?). Ik vind het moeilijk te zeggen. Neuer echt in de top, maar de allerbeste?

2 november 2022 om 15:09

Yasin was een keeper uit de jaren 50/60 ofzo. Zoff jaren 80? Denk dat het vrijwel onmogelijk is om alle keepers die ooit onder de lat hebben gestaan met elkaar te vergelijken. Heel het spel is gemoderniseerd en veranderd in de tussentijd. De bal was anders, spitsen waren anders, trainingsmogelijkheden, druk van buitenaf. Dat laat zich echt niet meer met elkaar vergelijken. Zijn stuk voor stuk in hun tijd gewoon toppers geweest. Geeft geen extra waarde om ze af te zetten tegenover huidige toppers. Nostalgie werkt daar ook nog eens in mee.

Van der Sar is trouwens ook wel op het wereldtoneel een topkeeper hoor. Heeft 'gewoon' de prijzen gepakt bij United. Dat was toen wel een topteam/ club.

2 november 2022 om 15:36

Vernon, absoluut niet. In Engeland wordt hij zelfs door oud spelers gezien als een van de beste keepers.

2 november 2022 om 15:41

Kahn vind ik een grootheid, maar was als keeper echt niet beter dan Neuer. Casillas sowieso niet. Die heeft een geweldige piek gehad vrij vroeg in zijn carriere, maar itt bv Buffon al snel een stuk minder geworden en maakte jarenlang fouten die met de mantel der liefde werden bedekt. De periode waarin hij op z'n best was, was juist de periode waarin hij minder individuele prijzen won. Wist zelf ook maar één keer de Zamora te winnen, vind ik ook wat zeggen voor een keeper van een topclub.

Buffon kan ik wel begrijpen.

2 november 2022 om 15:43

Dat hij meevoetballen zou hebben uitgevonden is natuurlijk lulkoek van de bovenste plank. Dat Duitsland nu een paar keepers heeft die hier bizar goed in zijn, is een ander verhaal. Met Neuer voorop.

2 november 2022 om 18:15

Ik vond op een Engelse site een top 10 en daar staat Yashin eerste ("without a doubt the best goalkeeper that ever played", en Sar negende. Dat is maar 1 site, maar toch. De echte top vind ik de beste 3-5 keepers van de wereld.

2 november 2022 om 18:17

Klopt westend. Ik vond op een Engelse site het statement dat ze Yashin zonder twijfel de beste ooit vonden. Maar is inderdaad niet te vergelijken. Een klein stokpaardje van me is dat die wereldgoal van Maradona in 1986, nu nooit gescoord zou zijn. Hij zou niet eens op de helft zijn gekomen. Die verdedigers sjokten er een beetje achteraan, tegenwoordig was hij veel eerder gestopt. Dat geldt ook voor keepers, ander spel, andere snelheid, etc.

2 november 2022 om 18:22

Neuer mag je gerust bij die keepers plaatsen. En zijn verhaal is nog lang niet klaar.

3 november 2022 om 08:49

De hand van God zou nu ook met de VAR bestraft worden met een kaart

Eigenlijk ook best griezelig dat in 'het wetboek van Wap' tegenwoordig is opgenomen dat zonnebrand schadelijk is voor de gezondheid en dat zon gewoon goed is. Terwijl er zoveel bekend is over de gevaren...

2 november 2022 om 15:55

Nouja.. natuurlijke selectie zullen we het maar noemen dan. Aangezien ze ook onze medisch specialisten in twijfel nemen, heeft een melanoom ruim baan!

2 november 2022 om 16:03

Nou een melanoom is inderdaad niet echt besmettelijk. Onwaarheden of fake-news verspreiden echter wel. Natuurlijke selectie. Kijken hoe dat verloopt

2 november 2022 om 17:19

Ik doelde uiteraard ook niet op besmettelijkheid, maar verspreiding over eigen lichaam

2 november 2022 om 16:02

De zon is weldegelijk gezond en goed voor je. Het zorgt voor vitamine D wat natuurlijk goed voor je is.
Maar, net zoals met alles, te veel zon is niet goed.

2 november 2022 om 16:03

'te' is nooit goed. Behalve Tequila.

Aldus oma

2 november 2022 om 17:16

Tevreden....😇

2 november 2022 om 17:20

Tepel

Steekt wel een beetje dat je het (terrecht) hebt over de gevaren en risico's van de zon. Je het belang van zonnebrand aankaart met behulp van een eigen voorbeeld. En dat je het afsluit met:

Zijn nieuwe verzorgingslijn Newkee voldoet aan deze voorwaarden.

Dat stinkt dan toch gewoon meteen naar een ordinaire verkooptruc. Een bekende voetballer die een verzorgingsproduct aanraad. Mag meteen je geloofwaardigheid van het hele bericht de vuilbak in.

2 november 2022 om 13:47

Je weet niet in hoeverre hij hier winst mee maakt. En dan nog. Je kan het ook zien van Neuer kent door ervaring het belang van zonnebrandcrème, komt zelf met een oplossing en gebruikt zijn naamsbekendheid om andere mensen hierop te wijzen. Niet alles hoeft cynisch bekeken te worden.

2 november 2022 om 13:55

Je weet niet in hoeverre hij hier winst mee maakt: eens de mate van winst weet ik niet. Maar het klinkt naief als je denkt dat hij dit puur vanuit liefdadigheid doet. Houd het belang van insmeren met zonnebrand dan merkloos. Het doet het bericht een beetje teniet door meteen een soort marketingcampagne ermee te lanceren.

Tube Newkee 50+ (100 ml) is 13 euro
Lippenbalsum Newee 5 euro

Zelfde busje Nivea is 15 euro. Plein is 11 euro. Dus qua prijs ligt het precies in de markt ook wel.

2 november 2022 om 16:01

Nou goed, hij had ook zijn naam kunnen verbinden aan chips, frisdrank, gokbedrijven of fastfood.

Het ligt waarschijnlijk aan mij, maar jammer dat hij dit voor commerciële doeleinden bekend maakt. Het lijkt nu bewaard te zijn voor de lancering van zijn producten. Mensen waarschuwen voor de gevaren had in een veel eerder stadium gekund.

2 november 2022 om 13:40

Op deze manier komt de boodschap toch iets beter aan. Als hij het vorig jaar had verteld had iedereen gedacht oh wat vervelend...en doorrrr. Nu gaan ze toch wat meer nadenken en ook misschien iets doen met die producten.

2 november 2022 om 13:42

Hij is natuurlijk nu nog actief voetballer (met een groot bereik), maar tegen het einde van zijn carriere (dus hij heeft een nieuwe inslag nodig). Het is wat dat betreft wel het ideale moment voor hem om te doen. Het stinkt alleen een beetje :D

Iedereen weet hoe belangrijk dit soort bescherming is maar nog steeds hoor je veel mensen zeggen nee hoor dat hoef ik niet. Lekker bakken op het strand. Niet wetende dat je huid op latere leeftijd echt de klos gaat zijn of nog erger...huidk***. En dat je nu weer van die groepen hebt die overal tegen zijn en overal wat achter zoeken die roepen dat zonnebrand slecht voor je gezondheid is vind ik al helemaal schadelijk.

2 november 2022 om 13:48

Griezelig ja. Het is goed om zo nu en dan kritisch te zijn. Maar van sommige gevaren heb je als 'leek' waarschijnlijk zelf ook helemaal niet de kennis van om het goed te kunnen interpreteren. Een mes is scherp, vuur is heet, onder water is geen zuurstof voor mensen, een tijger kan je opeten en de zon kan zorgen voor huidk***. Die gevaaraspecten zijn onlosmakend verbonden aan hetgeen. Daar kan je vrij weinig discussie over voeren en dat stelt de WAP wel steeds ter discussie. Hoe jeje het beste kan beschermen wel natuurlijk. Zonnebrand lijkt me in dit geval een vrij bewezen techniek (lang niet alle merken natuurlijk).

Toegegeven, als puber was het altijd zaak je zo min mogelijk in te smeren om nu eenmaal zo snel een zo'n zongebruind huidje te krijgen. Tegenwoordig smeer ik me zelfs nu nog in, niet eens zo zeer voor de bescherming, maar meer voor die verschrikkelijk lekkere geur. Hoe komt het dat er nog geen luchtje op de wereld bestaat met de niveau factor 30 zonnebrand geur? Iedere keer spuiten en je waant je weer op het strand. Enige vervelende aan insmeren is dat wanneer je, zoals ik, een hele dag op het strand ligt en om het half uur / drie kwartier een verfrissend duikje neemt je nergens anders meer aan toe komt. Je bent je continu aan het insmeren, dan wel de rug van je vriendin, het boek dat je leest zit onder de vetvlekken.

40% van alle nieuwe k***s is een vorm van huidk***. Goed dat Neueur hier aandacht aan geeft.

Zonnen is het nieuwe roken. Niet doen dus! Goed dat hij hier aandacht voor vraagt en bijdraagt met een product dat hierbij helpt. Dat dit commercieel is maakt toch niet uit? Dat is voetballen ook.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren