Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Negen doldwaze minuten bezorgen Arsenal eerste zege in twee maanden

Laatste update:

Arsenal heeft maandagavond tegen stadgenoot West Ham United (1-3) voor de eerste keer in ruim twee maanden gewonnen in de Premier League. Het leek er lange tijd op dat het elftal van interim-manager Fredrik Ljungberg wederom tegen een nederlaag zou aanlopen, maar negen doldwaze minuten in de tweede helft in het London Stadium bezorgden the Gunners alsnog de zege. Arsenal komt dankzij de overwinning op West Ham, de eerste winstbeurt sinds de 1-0 zege op Bournemouth op 6 oktober, weer het linkerrijtje binnen en staat nu negende.

In de eerste helft in Oost-Londen maakte Arsenal andermaal een tegenvallende indruk in aanvallend opzicht. De formatie van Ljungberg, die het stokje overnam van de ontslagen Unai Emery, was daarnaast ook in verdedigend opzicht weer niet solide te noemen. De bezoekers hadden in de slotfase op voorsprong kunnen komen, na goed combinatiespel van Sead Kolasinac en Pierre-Emerick Aubameyang. Mesut Özil kon echter bij de tweede paal niet raak koppen. Aan de andere kant deed West Ham-verdediger Angelo Ogbonna dat wel, waardoor de thuisploeg met een 1-0 voorsprong ging rusten.

Een periode van negen minuten in de tweede helft deed het Londense onderonsje volledig kantelen. Gabriel Martinelli, al viermaal trefzeker in de groepsfase van de Europa League, tekende van dichtbij voor de gelijkmaker en zijn eerste treffer in de Premier League. Nicolas Pépé zorgde luttele minuten later voor het mooiste doelpunt van de avond, want de recordaankoop van Arsenal krulde de bal van binnen het strafschopgebied in de verre hoek. Aubameyang tekende twintig minuten voor tijd voor de derde treffer, door uit de draai raak te schieten. De afgemeten voorzet vanaf de zijkant kwam van Pépé.

De spelers van West Ham, voor rust nog vol energie, waren duidelijk aangeslagen door de opmerkelijke comeback van het getergde Arsenal. Manager Manuel Pellegrini voerde nog enkele wisselingen door in de slotfase, met onder meer Sébastien Haller die Felipe Anderson afloste. Arsenal gaf de broodnodige overwinning echter niet meer weg in de laatste twintig minuten van de Londense derby. Een zeer belangrijke zege ook voor de manschappen van Ljungberg in aanloop naar het Europa League-duel met Standard Luik van donderdag. Arsenal heeft op Belgische bodem aan een punt genoeg om kwalificatie voor de achtste finale te bewerkstelligen.

Arsenal gaat alsnog om de Champions League-plaatsen strijden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja.. 60 minuten was het echt weer 700% ondermaats, zo slecht. Arsenal mag Martinelli op hun blote knietjes bedanken, na zijn goal kwam er eindelijk 1% vetrouwen terug in de ploeg, ik heb nog nooit zulke makke zenuwachtige lammetjes op het veld zien staan. Na de goal ging het iets beter, laten we hopen dat we hier een beetje vertrouwen uit kunnen tanken. Xhaka was overigens echt weer zeldzaam slecht, ik ben weinig fan van Guendouzi, maar die is echt wel beter dan Xhaka. Of Ceballos? Iig, eindelijk weereens een keer gewonnen, dat is al heel wat.

9 december 2019 om 23:02

Zeldzaam slecht? Die Xhaka is altijd slecht, kan me niet eens meer voor de geest halen wanneer ik hem voor Arsenal acceptabel vond voetballen. Weg met die man in winter en zo snel mogelijk graag.

9 december 2019 om 23:05

Vorige wedstrijd was hij zonder grappen de beste aan de kant van Arsenal xD. Maar zoals gewoonlijk is hij de minste zodra we gaan voetballen. Het blijft voor elk team lastig voetballen als je CM niet aangespeeld kan worden in de drukte en altijd de verkeerde keuze maakt.

10 december 2019 om 08:14

Hij haalt ook alle vaart uit het voetbal. Hij durft niks met zijn rechterbeen en geeft alleen maar tikkies en breed en terug. De ballen waar hij wel risico in legt gaan allemaal mis. Hij komt gewoon zwaar tekort. Torreira speelt dit seizoen ook niet altijd even sterk, maar bij hem zie je nog dat hij kan voetballen. Kort wegdraaien, goede dribbel, iets meer risico in zijn spel. Ze hadden Xhaka nooit meer bij de selectie moeten halen, kan me niet voorstellen dat Willock of Guendouzi veel slechter is.

9 december 2019 om 23:03

6 aankopen en ze doen mee voor de top 6. Voor de top 4 moeten ze echt absolute wereldtop halen en die komen helaas niet naar Arsenal.

9 december 2019 om 23:05

Gewoon goed scouten. Firmino, Mane en Salah waren ook geen wereldtop toen ze bij Liverpool kwamen. Zie nu.

9 december 2019 om 23:19

Dat denk ik nou ook telkens. Waarom lukt het Leicester en Wolves wel om met spelers die goed zijn, maar zeker nog niet wereldtop ineens onwijs goed te presteren? Ik noem een Tielemans, Neves, Jota, maar ook Firmino was een 'good but not great' speler inderdaad in zijn tijd. Mané idem. Had met hem twee kanten op kunnen vallen nar z'n transfer en het is goed uitgepakt. Maar je haalt zo'n jongen wel binnen met een stuk minder druk (bijvoorbeeld 40 miljoen tegenover 80 voor Pepe), en het risico is daardoor ook lager

9 december 2019 om 23:47

Vertrouwen en de juiste persoonlijkheden scouten. Liverpool zit vol met ideale schoonzoontjes hoorde ik pas iemand zeggen en dat vond ik wel een mooie omschrijving. Wolves heeft een leuke groep die met plezier met elkaar voetbalt, Leicester idem. Zie je een Fred veel plezier uitstralen? Pepe? Lacazette? Die jongens doen het puur op kwaliteit maar zonder vetrouwen of plezier en dat is het grote verschil. Tielemans zie je bijvoorbeeld altijd lachen en loopt zijn longen uit zijn lijf voor persoonlijkheden als Vardy

10 december 2019 om 00:18

Mane ging wel 3 jaar geleden ofzo. Toen was de markt wel anders.. die bedragen zijn nu zeker vergelijkbaar.

10 december 2019 om 05:10

Gewoon beginnen met leegkopen van teams die verrassend goed doen in de CL (Salzburg, Valencia etc) of teams met club problemen (Napoli) en Portugezen van Benfica etc want die spelen altijd met t mes tussen de tanden.

10 december 2019 om 09:00

Tja probleem is dat je voor de betere spelers van dit soort clubs vandaag de dag ook gewoon 40-50 miljoen dient te betalen. Je kan niet meer, zoals enkele jaren geleden, dit soort spelers voor 15 miljoen gaan ophalen.

9 december 2019 om 23:06

Xhaka zou je gewoon gratis moeten aanbieden aan clubs. Zo slecht is hij. Ik zei voorlopig gewoon Torriera en Guendouzi als controleurs. Pepe, Ozil en Martinelli ervoor en Aubameyang als spits.

9 december 2019 om 23:10

Met Torreira en Guendouzi zijn we al heel vaak overlopen geweest. We hebben echt een speler à la Partey nodig op het middenveld. Hij was 'wanhopig' voor een transfer naar Arsenal in de zomer, volgens Ornstein. Arsenal opteerde daar niet voor omdat ze Pepe wouden halen. Hij heeft ook 'maar' een gelimiteerde transferclausule van 50 miljoen. Zou perfect zijn. Maar of hij nu nog naar Arsenal wilt gaan, is natuurlijk een andere vraag.

9 december 2019 om 23:13

We hebben nog bijna nooit gespeeld met het blok Torreira-Guendouzi-Ozil. Onder Emery was het altijd iets anders.

9 december 2019 om 23:13

Partey is een basisspeler bij een club die momenteel wél Champions League speelt. Lijkt me niet dat Partey zelf ook daadwerkelijk naar Arsenal wilde.

9 december 2019 om 23:16

Ik las het ook ja, maar ik ben zelf ook wel benieuwd naar een Doucouré. Dat zijn toch spelers om in de gaten te houden nu met die malaise bij Watford.

9 december 2019 om 23:16

Je hebt ook gelijk. Maar ik bedoelde tot wie nieuwe spelers kunnen halen. Een type Partey zou wonderen doen met dit team.

9 december 2019 om 23:18

Heb gezegd dat we een spelers zoal Partey nodig hebben, niet perse Partey zelf. Over Doucoure ben ik het niet helemaal eens. Denk dat hij ons middenveld zou versterken, maar moeten we niet mikken naar een speler van een iets hoger niveau? Maar als hij voor enkele miljoenen te pikken is zeker doen. Weet je nog toen we geã¯nteresseerd ware in Evans voor 3 miljoen. We vonden het toen belachelijk. Nu zie je hem schitteren bij Leicester.

9 december 2019 om 23:21

@TheMaestro, volgens Ornstein toch wel de meest betrouwbare journalist als het aankomt op Arsenal, melde dat Partey zelf heel graag naar Arsenal wilde komen en dat Emery hem ook wilde. Of het waar is, is natuurlijk nooit zeker maar Ornstein zegt bijna nooit dingen die niet kloppen als het op Arsenal aankomt. Echt een gemiste kans want was echt geweldig geweest..

9 december 2019 om 23:21

Zoals ik hierboven ook schreef, zie ik juist graag dat kaliber spelers komen om bij ons door te groeien. Daarnaast is de harde waarheid dat de topspelers niet meer voor ons kiezen. Het gaat al een hels karwei worden om Laca en Auba te behouden.

9 december 2019 om 23:27

Harde waarheid? Voor veel spelers heb je gelijk, maar als je hoort dat Partey gewoon naar Arsenal wou komen in de zomer, besef ik dat Arsenal bij sommige spelers nog altijd een indruk heeft van een grote ploeg.

9 december 2019 om 23:36

Dat heeft Arsenal ook nog altijd, ondanks de zuurpruimen. Arsenal bevind zich nog altijd in de top 10 clubs met de meest gepakte prijzen. Ik denk zelf dat Arsenal er niet zo slecht voorstaat als de ranglijst en resultaten doen vermoeden. Twee of drie kwaliteitsinjecties en de aansluiting met de top 2 kan er zomaar weer zijn. Ik kan ook niet over alle negatieve reacties op Pepe. Hoeveel kansen heeft Emery hem welgeteld gegeven?

9 december 2019 om 23:37

Ja, dat is wat je hoort. Maar de harde waarheid is dat hij nog steeds bij Atleti speelt, dus je hebt - behoudens Ornstein - niks om dat mee te ondersteunen. Begrijp me niet verkeerd, ik wil ook dat we weer aansluiting vinden, maar waarom zouden topspeler naar een team willen dat met knikkende knietjes naar Norwich afreist?

9 december 2019 om 23:42

Behoudens Ornstein? Ja dan kan je nooit meer waarde hechten aan uitspraken van journalisten. Wat Ornstein is bij 99 procent van de gevallen gewoon de waarheid. En het is niet omdat Arsenal geen 50 miljoen euro wou betalen dat Partey toentertijd niet naar Arsenal wou komen. Rare argumentatie? Ik zeg niet dat het rationeel is dat spelers Atletico zouden willen inwisselen voor Arsenal, maar het gebeurt (misschien sporadisch) toch wel eens.

9 december 2019 om 23:50

Maar als het, zoals jij zegt, sporadisch zou gebeuren, dan is dat toch de uitzondering die de regel
bevestigt?

Begrijp me niet verkeerd trouwens ( meen aan je toon enige irritatie te onttrekken), ben niet uit op een verhitte discussie, gewoon het uitwisselen van wat gedachten! haha

10 december 2019 om 00:31

Nee nee zeker geen irritatie hoor. Sorry als mijn reactie aanvallend overkwam!

10 december 2019 om 10:38

Ornstein zit er wel steeds vaker naast sinds Wenger weg is en er steeds meer nieuwe mensen bij Arsenal komen. Ik zou ervan uitgaan dat Ornstein wat belangrijke bronnen is kwijtgeraakt en daardoor wat minder betrouwbaarder is dan voorheen, toen kwam het echt rechtstreeks van de club. Dat hij nu pas zegt over Partey en niet in de zomer, geeft dit ook aan naar mijn mening. Dus dan geloof ik niet dat een basisspeler van Atletico Madrid wanhopig is om naar Arsenal te vertrekken. Grotere kans dat iemand dat verhaaltje heeft aangedikt om wat voor reden dan ook.

Nou. Dit is toch wel een vooruitgang vergeleken met de afgelopen weken. West Ham speelde dan niet zo heel goed maar Arsenal was eigenlijk ook maar voor 20 minuten goed, tussen de 60e en 80e minuut. Xhaka was wederom een drama. Chambers wat mij betreft altijd centraal achterin. Pepe en Ozil waren erg goed samen vandaag en fijn dat zowel Martinelli en Pepe hier hun eerste PL goal uit open spel scoren, je zag echt wat het voor ze betekende. Hopelijk is dit de turning point voor ons en zal het vanaf nu alleen beter worden, maar met het schema dat eraan komt wordt dat nog erg lastig.

9 december 2019 om 23:08

Ik heb alleen de tweede helft gezien, maar op zijn goal na vond ik Pepe redelijk dramatisch. Bij elke actie aan de buitenkant moet hij per se naar zijn linker waardoor de actie vaak strandt. Daarnaast een paar zwalbes en veel balverlies...

9 december 2019 om 23:09

Sorry maar Özil was zo bijzonder slecht EN lui vandaag. Irriteer me mateloos aan Nemo

9 december 2019 om 23:13

Ozil was helemaal niet zo slecht.

9 december 2019 om 23:18

Maar hij was ook niet erg goed. Speelde een vrij anonieme wedstrijd, maar heeft wel een bepaalde souplesse die elke wedstrijd wat nuttigs oplevert. Vandaag een paar keer belangrijk geweest in de omschakeling. Toen hij naar Arsenal kwam was ik in de wolken, omdat hij mijn favoriete speler was. Moge duidelijk zijn dat hij allang niet meer op zijn topniveau acteert.

Ongelofelijk dat we dit nog gewonnen hebben want daar leek het totaal niet op na 60 minuten. Ik kan het niet uitleggen hoe het komt maar ben wel blij dat het is gebeurd. Toch durf ik zondag niet te kijken want als wij met dezelfde instelling als de eerste 60 minuten spelen tegen City, wordt het een harde afstraffing.

het meest frustrerende aan vandaag, naast alle foute passes, is zien dat het in 10 minuten tijd opeens wel allemaal kan en dat de spelers dan wel er vol voor gaan

Het ging opeens weer, lekker voor Arsenal. Ik ben gek op die Martinelli, wat een klassee speler

9 december 2019 om 23:07

Martinelli is 18 en speelde vorig jaar nog in de vierde (!!!) klasse in Braziliã«. Heel goed gescout van Arsenal. Daarnaast de jongste Arsenal-speler aller tijden die scoort in zijn debuut. Heerlijk.

9 december 2019 om 23:25

@TheMagician Zou jij mij kunnen vertellen hoe goed Martinelli is en of hij wat toevoegt bij Arsenal? En zie jij hem als een toekomstige Arsenal spelers voor later of is het een net niet speler?

9 december 2019 om 23:31

Hij voegt heel veel toe. Je moet eens zijn statistieken opzoeken in de Europa League. Dat is natuurlijk niet van het hoogste niveau, maar die jongen is ook nog maar 18. Als er een talent bij zit bij Arsenal die later wereldtop kan worden, is het wel Martinelli. Ook nu is hij gewoon de beste linksvoor die we hebben en daarom willen veel Arsenal supporters dat hij voortaan vaste basisspeler is. Verdedigt ook altijd mee en geeft 100 procent. Ben persoonlijk overtuigd van zijn kwaliteiten. Wil wel nog altijd een ervaren linksvoor halen want die jongen moet nog altijd veel te leren. Soms loopt hij blind en pakt verkeerde keuzes. Maar dat verleert hij wel nog. Op termijn kan hij ook Aubameyang vervangen hoop ik want hij kan ook spelen als spits.

Eindelijk weer een overwinning, maar wat was het armoedig tot de 60e minuut. En dat mensen xhaka blijven verdedigen vind ik ook bijzonder, wat een ongelofelijke amateur is dat zeg. Zsm weg doen in de winter en een vervanger is broodnodig!

9 december 2019 om 23:33

Xhaka is echt het boegbeeld van alle wanvertoningen daar, wat mij betreft nooit meer in een Arsenal shirt. Speelt zonder z'n verstand.

Waardeloos, echt waardeloos. Dan ineens 10 minuten waarin het loopt en je maakt er 3. Daarna heb ik weer passes gezien.. ongekend hoe zoiets kan.

9 december 2019 om 23:08

Dat is puur mentaal. Die goal zorgde voor de 'klik' bij de spelers om beter te spelen.

9 december 2019 om 23:11

Emery mocht te lang blijven zitten. Het vertrouwen was echt tot 100m onder de grond gezakt. Elke week een compleet andere tactiek of opstelling, niemand was zeker van zn plek niemand durfde nog te voetballen.

9 december 2019 om 23:51

Een Luiz en Ozil moet je zo snel mogelijk lozen en spelers scouten die bij de huidige spelers passen. Zorg dat zo'n pepe het naar zijn zin krijgt en hij betaald zijn transfersom dubbel en dwars terug. Emery mocht te lang zitten, maar het bestuur zet hem daar neer en die zijn ook alleen maar uit op een goede deal

10 december 2019 om 00:45

Wel meer dan alleen Luiz en Ozil. Licht je hen er om een bepaald reden uit? Want als ik naar de selectie kijk mogen er nog heel wat andere spelers ook vertrekken.

Tot aan de Martinelli goal was het weer slecht maar gelukkig werd het beter en na die doelpunten weer slecht met veel fouten. Nog niet overtuigd maar hopelijk geeft deze overwinning ons meer vertrouwen en zien we Pépé ook beter spelen

Özil en Xhaka waardeloos. Snel weg allebei... Hopelijk haalt Arsenal Rice op bij WH. Maar zal te duur zijn vrees ik. Geweldige voetballer en heel wat beter dan die *** Xhaka. Ozil extreem lui. Ziyech halen!!!! Pepe begon na zijn goal een beetje te voetballen, maar ook toen was het niet goed genoeg. Chambers speelde een heerlijke pot. Hopelijk straks een centrum met Chambers en Holding.

9 december 2019 om 23:10

Partey wilde blijkbaar heel graag komen alleen het Arsenal bestuur vond hem te duur.. wat was dat een geweldige aankoop geweest zeg naast Torreira. Volgend jaar weed proberen. Hopelijk Ziyech ook halen, een goede CV zoals Demiral of Upa. En dan Meunier en Fraser transfervrij ophalen..

9 december 2019 om 23:18

En waarom zou Partey naar Arsenal willen? Hij speelt momenteel bij een club die sportief gezien een stuk verder is en is daar basisspeler. Bovendien is hij een kind van de club, en is hij al een paar weken geleden met contractonderhandelingen gestart. Arsenal zal toch echt zelf moeten gaan scouten naar talent wat nog niet zo in de schijnwerpers staat, want er zijn maar weinig topspelers die momenteel naar Arsenal zouden willen gaan.

9 december 2019 om 23:22

Dat is wat Ornstein melde, zie mijn reactie hierboven..

9 december 2019 om 23:57

Oké duidelijk. Arsenal is qua naam en historie natuurlijk nog een prachtige club, maar er zit al jaren geen idee achter. Ik hoop wel echt dat jullie terugkomen. Misschien als een Doucouré & Koulibaly zouden willen komen naar Arsenal dat je kunt meestrijden om de titel volgens jaar.

10 december 2019 om 00:20

Nee heb je ook zeker gelijk in. Ik was ook zeer verbaasd over dat bericht aangezien Partey bij Atletico goed op zijn plek zit. Als je hem daadwerkelijk binnen had kunnen halen dan toont dat maar weer aan hoe dom het Arsenal bestuur is.

10 december 2019 om 00:22

Je antwoord zegt alles. Hij is met onderhandelingen begonnen. Wat doe je dan? Dan zorg je dat er geruchten komen over interesse van een andere club.

9 december 2019 om 23:11

Ozil was de beste aan Arsenalzijde het laatste half uur. Alleen verprutste hij die ene kans wel erg droevig.

Fijn dat we weer eens een overwinning boeken! Dat gezegd hebbende hoop ik dat Ljungberg de spelers alsnog flink op hun donder geeft. 60 minuten zaalvoetbal en uiteindelijk win je dit door 9 goede minuten. Dit lukt tegen West Ham, maar tegen andere ploegen moet je toch minimaal 1 helft goed spelen en de andere helft degelijk.

Kudo's voor Martinelli trouwens! Laat als 19 jarige nieuwkomer zien meer ballen te hebben dan de rest van de selectie bij elkaar.. Toont altijd 100% inzet en vecht voor elke bal. Dat hebben we op dit moment van de hele selectie nodig.

Chambers ook goed gespeeld. Die actie waar hij met zijn hoofd de bal voor de voet van de tegenstander weg kopt, dat wil ik zien! Spelers die zich voor elke bal gooien als dat moet. Mooi.

9 december 2019 om 23:18

Als ik niet lieg is Gabbynelli 18 geworden dit jaar

9 december 2019 om 23:32

Is inderdaad pas net 18 geworden. Daar hebben we echt goud in handen!

9 december 2019 om 23:38

De spelers moeten Ljunberg op zn donder geven

10 december 2019 om 00:47

Want? Vandaag deed Ljungberg niets verkeerd. Goede opstelling. Uiteindelijk mogen de spelers ook wel wat verantwoordelijkheid dragen...

De eerste 10 minuten dacht ik: ik ga iets anders doen. Wat een belabberd laag tempo en West Ham werd in de kaart gespeeld. Uiteindelijk terecht 1-0 achter gekomen. In de tweede helft was het een stuk beter en er werd niet meer zo wanhopig van achteruit opgebouwd. En.. TADAA, Arsenal speelde zowaar op de helft van de tegenstander. Hopelijk ligt het tempo tegen City of Man wat hoger vanaf het eerste fluitsignaal, want anders ben je gezien ondanks hun slechte vorm! Mooie goals gezien vanavond. Maitland Niles speelde erg goed, dat mag ook wel eens gezegd worden! Torreira viel mij ook positief op, bleef vandaag op zijn benen staan haha. Pepe weer lekker gevaarlijk en actief! Die Martinelli blijft ook maar gaan en welverdiend dat beiden nu hun eerste PL goals pakken. Chambers was ook goed op CB! Xhaka erg slecht vandaag, hij was eigenlijk de enige die constant onder niveau bleef vanavond.

9 december 2019 om 23:24

Arsenal belooft aan alle potentiële managers dat Arsenal een top centrale verdediger zal halen in de zomer. Laten we het hopen dat het waar is, want Chambers was oke maar Sokratis is echt niet het gewenste niveau. Hoop op Demiral, Konate of Upamecano.

9 december 2019 om 23:29

True story. Ik volg de verrichtingen van de drie jij noemt niet op de voet. Ik weet wel dat het jonge jongens zijn die zich nog definitief moeten bewijzen. Ik zou liever een meer ervaren naam zien komen, maar wie? Het duurt nog lang tot juli, wie weet wie er beschikbaar komt! Zelf hoop ik voor CVM nog op Ndidi, daar ben ik echt fan van!

9 december 2019 om 23:39

Mijn Turkse roots kan ervoor zorgen dat ik misschien wat subjectief ben. Maar Demiral zou geniaal zijn voor Arsenal. Hij speelt als een Italiaanse no-nonsense verdediger. Wilt vertrekken in de winterstop en zou maar 30 miljoen kosten. Het is echt een no-brainer in mijn ogen. Beter dan Soyuncu toen hij naar Leicester vertrok. Upamecano en Konate zijn daarnaast supergrote talenten. Denk dat het moeilijk is voor Arsenal om een gevestigde naam te kopen. Die willen of niet komen of ze zijn niet goed genoeg. En ik hoop ook nog op een Cvm, Ndidi zou inderdaad een prachtige transfer zijn. Hopelijk proberen we hem te kopen. Daarnaast heeft Arsenal ook nood aan een rechtsback. Bellerin is constant geblesseerd. Zou zelf voor Meunier gaan, die is gratis op te pikken.

9 december 2019 om 23:47

Als hij beter is dan Soyuncu, mag hij zeker komen. Dan heeft Turkije het centraal achterin goed op orde de komende jaren zo! Een RB zou inderdaad ook wel mogen, hoop ook nog steeds dat Bellerin zowel fysiek als mentaal over zijn blessures weet te komen. Uit ervaring weet ik dat dat niet makkelijk is.

9 december 2019 om 23:49

Ik zeg het al een half jaar. Partey, Ziyech, Demiral, Meunier en Fraser (allebei gratis) en je doet mee voor de bovenste plekken..

Ieder punt is er een in de strijd tegen degradatie! Geweldig voor Martinelli die zijn debuut maakt en natuurlijk Pepe. Lang geleden dat ik weer even met een goed gevoel zat na Arsenal te hebben aanschouwd

9 december 2019 om 23:57

Lekker veel laten spelen die Martinelli. Tenminste een goed ding wat uit dit seizoen kan komen is het inspelen van jonge spelers voor komend jaar. Paar gerichte aankopen voor met name de verdediging en Arsenal doet tenminste weer mee in de top 6 strijd.

Erg blij met de 3 punten! Het is wel weer duidelijk geworden dat je in de PL nooit een wedstrijd zal kunnen domineren met Xhaka centraal op het middenveld. Hij zou de link moeten zijn tussen verdediging en aanval, maar het enige wat hij doet is de bal direct terugspelen naar de Cv's of als een olietanker naar z'n linker draaien en dan de bal verliezen. Het is zo makkelijk om Arsenal onder druk te zetten op deze manier. Zondag met dezelfde 10 namen, maar met Guendouzi op de plek van Xhaka a.u.b. Tegen City vanuit een sterke organisatie proberen de boel dicht te houden en gokken op de snelheid van Pepe, Aubameyang en Martinelli. Manchester United heeft laten zien dat het niet onmogelijk is om van City te winnen op deze manier. Coyg!

Ik ben nog altijd niet overtuigd. Het was gewoon weer een dramatisch optreden alleen heb je het geluk dat West Ham Utd uit vorm is. Tegen een degelijk tegenstander had je vandaag gewoon weer verloren. Moet wel zeggen dat Chambers en Sokratis alles goed dicht hielden vandaag. Martinelli verdient een pluim, als je je eerste PL wedstrijd in de basis kan bekronen met de bevrijdende 1-1 kan je zeggen dat hij doeltreffend is geweest. We scoren de laatste tijden al moeilijk. Xhaka was wederom dramatisch slecht. Kolasinac vind ik in mijn ogen gewoon de beste linksback die we hebben, geeft een assist op de 1-1. Aubameyang was niet in goeie doen maar scoorde wel de bevrijdende 1-3. Ozil is de passing heel goed maar doet alles vanuit stilstaande positie waardoor hij voor een tegenstander makkelijk te verdedigen is. Dus vond Ozil vandaag minder spelen dan hij hoort te spelen. Torreira vond ik vandaag beter spelen dan de laatste 2 wedstrijden. AMN die mist ritme maar deed het degelijk vandaag

Dit team mist zoveel kwaliteit. Afgelopen jaar is er veel dead wood opgeruimd. Het zou een droom zijn als Xhaka, Kolasinac, Sokratis, Mustafi en Luiz ook nog verkocht worden. En dan in de zomer 1/2 goede CV's halen en een CVM/CM voor naast Torreira. We hebben eigenlijk ook een CAM nodig, maar ik zie Ozil nog wel schitteren indien er goede spelers om hem heen staan. Laca en Auba samen werkt niet, dus 1 van de 2 verkopen en een nieuwe flankspeler halen.

4-3-3: Pepe, Auba, Martinelli. Vaker graag. Ik vond Nelson ook veel scherper invallen dan hij normaal gesproken doet. Zou goed zijn als hij ook een goede optie voor de vleugels wordt.

10 december 2019 om 13:57

Helemaal mee eens. Maar aub Xhaka eruit, Guendouzi is ook wel eens minder scherp ingevallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren