Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse trainer verruilt amateurclub voor Champions League-kandidaat

Laatste update:

Trainer Ton Caanen van de topamateurclub De Treffers maakt een bijzondere stap omhoog. De oefenmeester stapt per direct over naar de lijstaanvoerder van Cyprus, Apollon. Caanen heeft de opdracht gekregen om Apollon Limassol kampioen te maken en de voorrondes van de Champions League te gaan spelen.

/

Dat meldt de club uit Groesbeek via de officiële kanalen. “Voor Ton is dit een enorme kans, die De Treffers hem dan ook zeker gunt”, zo luidt een statement. “Het afgelopen seizoen heeft Ton al van diverse clubs aanbiedingen gekregen, maar heeft deze telkens naast zich neergelegd. Echter dat hij de kans krijgt om met Apollon kampioen te worden en dan toch weer op een Europees niveau te gaan spelen, maakt deze aanbieding toch wel heel interessant.”

Caanen is geen onbekende op Cyprus. Op dat eiland trainde hij al AEK Larnaca, Enosis Neon Paralimni en Aris Limassol. Ook was hij in het verleden actief bij onder meer Metallurg Donetsk en Valleta FC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

kijk dat is nog eens een mooie stap, hoop voor hem dat hij kampioen kan worden.

9 april 2015 om 14:07

Ik vind dit schitterend.

Als het hem lukt, dan is zijn bedje gespreid.

9 april 2015 om 15:49

Deze man presteerde het om als trainen binnen luttele maanden 2 clubs in Israel te verlaten met een hoop tekengeld op zak. Ken hem verder niet, maar schijnt een bedrieger te zijn. Voetbalzone
kunnen jullie dit niet verder uitzoeken, vreemd dat dit ook niet vermeld staat in het artikel..

9 april 2015 om 15:51

Trainer*

9 april 2015 om 15:55

Bon Sai,

Dat heeft Bob Peeters ook geflikt. Bij 3 clubs zelfs op korte tijd.
Niet in Israël, wel in België.

Die is volgens mij van alles, maar geen bedrieger.

9 april 2015 om 16:45

Ik raad je aan om even op wikipedia te kijken, daar zal je zien dat hij het geen jaar heeft volgehouden bij welke club dan ook.

Bij maccabi netanya heeft ie 1 wedstrijd getrained. Griekenland verliet hij ook binnen een paar weken. Misschien is hij volgens jouw geen bedrieger, maar ik kan geen ander woord voor hem bedenken.

9 april 2015 om 17:15

Bon Sai,

Het lijkt wel een markante figuur.

Bij Maccabi Netanya moest ie na 10 dagen opstappen omdat ie het jaar ervoor de vrouw van zijn assistent Guy Azurizou bij Betar Jerusalem zou hebben lastig gevallen.

Bron:
haaretz.com

Wat een mooie kans voor hem, hopelijk schuilt er weer een nederlandse toptrainer in hem.

ik ken ton al heel wat jaren , hij was vroeger in de a mijn jeugd trainer. dat is wel al 20 jaar geleden .
hij is iemand met veel passie en een strever !

maar absoluut geen geld wolf !

9 april 2015 om 19:15

Had je 20 jaar geleden al zo'n inzicht in zijn financiele zaken dan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren