Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse enclave in Slowakije groeit: ‘Ik bedank Marc Overmars’

Laatste update:

Slovan Bratislava heeft zich versterkt met Mitchell Schet en Ruben Ligeon. De aanvaller heeft een contract voor drie seizoenen getekend en de rechterverdediger ligt de komende vier jaar vast bij de nummer twee van het voorbije seizoen in Slowakije.

/

De 28-jarige Schet was na zijn vertrek bij AS Trencín transfervrij, maar blijft dus in dezelfde competitie actief. Hij kwam vorig seizoen tot zes doelpunten in achttien wedstrijden in de Fortuna Liga en speelde eerder voor ADO Den Haag, FC Groningen, RKC Waalwijk, Feyenoord en Excelsior.

De 24-jarige Ligeon komt over van Ajax, waar hij nog een contract voor één seizoen had. Hij speelde eerder op huurbasis voor FC Utrecht, Willem II en NAC Breda. “De onderhandelingen met Ajax verliepen erg positief. Ik wil met name Marc Overmars bedanken voor zijn professionaliteit en behulpzaamheid”, zo valt er in het statement te lezen.

Denk jij dat Ruben Ligeon en Mitchell Schet gaan slagen bij Slovan Bratislava?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te lezen, sinds Overmars er zit wordt er keurig gehandeld bij spelers als Ligeon, Ozbiliz, Ebecilio, de Sa, Zeegelaar, van der Hart etc. Ik heb het gevoel dat de relatie met dit soort oud spelers beter is dan voor de periode Overmars, dat kan zich in de toekomst nog wel eens uitbetalen als spelers zich goed ontwikkelen of gaan afbouwen (verthongen, Alderweirld, Eriksen, Suarez, van der Wiel, Anita, S. de Jong, Blind).

Ligeon zie ik net als Zeegelaar en Ozbiliz er via een omweg alsnog komen, sterker nog, ik hoop het voor hem, heeft zeker kwaliteiten.

Wat zou Adidas blij geweest zijn met deze shirtsponsor. Hilarisch.

9 juni 2016 om 20:57

Haha inderdaad. Ik dacht eerst dat de shirtsponsor er gewoon heel groot op stond, maar je hebt gelijk... Tovert toch weer een glimlach op mijn gezicht

Leuke overgang voor deze gasten. Bratislava is een topstad!

Met een contract voor een jaar zal Ajax zeker geen hoog spel hebben gespeeld rondom een speler die nooit meer het eerste ging halen. Maar weet iemand of er nog iets van een transfersom met de transfer gemoeid ging of dat Ajax hem gratis heeft laten gaan (met oog op de salarishuishouding)?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren