Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlands duo speelt zich veilig tegen Chelsea; Arsenal schuttert weer

Laatste update:

Huddersfield Town is ook volgend seizoen in de Premier League te bewonderen. De promovendus hield woensdagavond een gelijkspel over aan het uitduel bij Chelsea en hoeft daardoor met de laatste speeldag nog voor de boeg niet meer te vrezen voor degradatie. Chelsea lijkt op zijn beurt door de puntendeling buiten de top vier te vallen. Arsenal leed tegelijkertijd op bezoek bij Leicester City zijn zevende uitnederlaag op rij in de competitie.

Chelsea - Huddersfield Town 1-1
Het duel op Stamford Bridge was voor beide ploegen van levensbelang. Chelsea wist dat het bij een zege in punten op gelijke hoogte kon komen met Liverpool, terwijl Huddersfield Town zich met een gelijkspel definitief veilig kon spelen. Nadat de eerste helft geen doelpunten had opgeleverd, ontbrandde de wedstrijd na rust volledig. Huddersfield Town, waar Rajiv van La Parra en Terence Kongolo beiden aan de aftrap verschenen, nam na vijftig minuten voetballen verrassend de leiding.

Een lange bal van Aaron Mooy viel tussen Willy Caballero en Laurent Depoitre in, waarna een botsing tussen de twee volgde. De arbitrage besloot echter door te laten spelen, waardoor Depoitre eenvoudig binnen kon werken: 0-1. Het bezoek zat daarmee op rozen, maar een ongelukkig moment van Mathias Jørgensen leidde niet veel later alweer de gelijkmaker in. De Deense verdediger schoot de bal bij het uitverdedigen onbedoeld tegen Marcos Alonso aan, die zo het doelpunt op zijn naam kreeg. Daarna werd er niet meer gescoord, waardoor Huddersfield Town als morele winnaar van het veld stapte.

Leicester City - Arsenal 3-1
Het werd opnieuw een uitwedstrijd om gauw te vergeten voor Arsenal. The Gunners verloren hun zes laatste Premier League-duels op vreemde bodem en ook in het King Power Stadium ging het al vroeg mis voor de ploeg. Kelechi Iheanacho opende na veertien minuten voetballen van dichtbij de score, nadat Fousseni Diabaté de bal op de achterlijn met het hoofd had teruggelegd. Amper bekomen van de schrik moest Arsenal vlak na de openingstreffer verder met een man minder. Konstantinos Mavropanos trok aan de noodrem, nadat hij de bal zelf op knullige wijze had verspeeld aan Iheanacho.

Met tien man wist het team van Arsène Wenger vlak na de onderbreking de stand echter toch gelijk te trekken. Ainsley Maitland-Niles ging over de rechterflank aan de wandel met het leder en had vervolgens een afgemeten voorzet in huis op Pierre-Emerick Aubameyang. De spits schoot daarna in twee instanties raak. Genoeg voor een punt was het echter niet voor Arsenal, want Jamie Vardy zorgde een kwartier voor tijd vanaf de strafschopstip voor de 2-1, alvorens Riyad Mahrez in de slotminuut de eindstand bepaalde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Swansea dus bij deze (zo goed als zeker) gedegradeerd. Het verschil in doelpunten met Southampton gaan ze echt niet meer omdraaien.

9 mei 2018 om 22:45

Ik gun het Huddersfield wel om erin te blijven. Swansea speelt lang genoeg BPL, maar het blijft wel jammer natuurlijk. Verder denk ik dat Liverpool en Spurs nu wel zeker zijn van top 4. Echter is het wel zo dat Liverpool zich mogelijk nog te vroeg gaat rijk rekenen en daarom toch verliest van Brighton. Er is dus nog een kansje voor Chelsea, want als Liverpool denkt dat het gedaan is, verliezen ze, maar Ik hoop het niet

9 mei 2018 om 22:57

Swansea, Stoke en WBA waren na de top 6 + Everton de clubs die de meeste seizoenen achtereenvolgens in de PL speelden. Daarom vind ik het jammer dat ze 3 alle drie zijn gedegradeerd.

9 mei 2018 om 23:21

Swansea speelt niet meer het prachtige voetbal van voorheen, dus maakt het mij niet zoveel uit dat ze er uit gaan. West Brom heeft echter een heel leuk team, die had ik graag er in zien blijven.

Zelfs tegen de degradatiekandidaat grijpen ze hun laatste kans niet... Wat een vreselijk seizoen, waardeloze wedstrijd.

9 mei 2018 om 22:57

Er is nog een kansje voor Chelsea hoor. Stel, Liverpool rekent zich rijk en gaan daardoor zeer laks en lui spelen, dan kan Liverpool zomaar verliezen van Brighton. Dan kan Chelsea alsnog 4e worden, maar ik hoop het niet.

Gaaf dat Huddersfield zich veilig speelt! Was aan het begin van het seizoen toch wel degradatiekandidaat nummer 1. Leuke, sympathieke club.

Mooi voor Huddersfield! Geen kleine club (zoals bij Ziggo wordt gezegd) maar wel de afgelopen 40 jaar in de anonimiteit gespeeld dus de promotie naar de PL was al zeer onverwacht en de handhaving nu al helemaal

Wat een slechte prestatie van Chelsea als je thuis niet eens van Huddersfield kan winnen dan heb je niets te zoeken in de CL. Sommige fans hier zeiken altijd op Conte maar dit team is gewoon dramatisch en heeft een slechte mentaliteit.

9 mei 2018 om 22:53

Ik vind Chelsea van die teams verruit het meeste die het nietr verdiend gezien het voetbal. Aantal weken geleden wonnen de Spurs bij Chelsea en Liverpool heeft CL voetbal in hun gedachten dus daar kan ik me wat bij voorstellen.

Huddersfield deed wat het moest doen vandaag door defensief te spelen, maar als je als Chelsea zijnde niet eens kan winnen vandaag dan heb je niets te zoeken in de CL.

9 mei 2018 om 23:35

Het meest veelzeggend vond ik hoe Chelsea het prima vond om 1-0 van City te verliezen.

9 mei 2018 om 22:50

Tuurlijk is dit dankzij Conte. Welke idioot laat Hazard op de bank en een Giroud die in vorm is, voor Pedro en Morata

9 mei 2018 om 22:56

Een idioot die vorig seizoen met 93 punten kampioen is geworden. Tegen Huddersfield Town moet je gewoon winnen, ook met Pedro en Morata.

9 mei 2018 om 23:08

Ohh ja dat was ik natuurlijk helemaal vergeten, vorig jaar kampioen geworden. Dus die 7 stappen die we dit seizoen achteruit hebben gezet nemen we maar voor lief

9 mei 2018 om 23:15

Nee, maar immers heeft hij ook crediet opgebouwd bij de club. Vorig seizoen heeft hij het onverwachtse gepresteerd en dit seizoen op een paar punten na de CL mislopen (hoogstwaarschijnlijk). Ik denk dat de meeste Chelsea supporters het er mee eens zijn unclusief de pundits dat Chelsea niet een geweldige transfer periodes heeft gehad (afgelopen winter, zomer en zelfs de zomer van 2016 toen Conte nieuw was). Wat mij betreft geven ze hem nog een seizoen en net als de concurrenten ook je portemonnee trekken en dit keer opzoek gaan naar werkelijke versterkingen. Mourinho, Klopp & zelfs Guardiola hebben allemaal ook een minder(e) jaar(en) gehad.

Trainers iedere keer ontslaan heeft geen nut.

9 mei 2018 om 23:02

Eens. Conte is gewoon een goede coach. Echter heeft hij wel een fout gemaakt door Costa en Matic weg te sturen en vast te houden aan 3-4-3. Met een 4-2-3-1 opstelling gaat het al veel beter. De meeste Chelsea fans zijn ook enorm hypocriet. Vorig jaar was Conte een absolute held met 3-4-3 en nu is hij een ramp. Vorig jaar speelde Chelsea ook al zeer saai betonvoetbal, echter gingen toen alle kansen er wel in en zat het resultaat wel mee. Dan vinden de supporters het wel prima.

9 mei 2018 om 23:08

Matic heeft hij nooit weggestuurd. Hij had Matic er liever bij gehad zodat hij Bakayoko kon begeleiden. Diego Costa situatie zat hij fout omdat hij nooit die SMS moest sturen maar gewoon direct face to face had moeten zeggen. Daarnaast aaste Diego Costa vorig winter enaar een transfer en weten wij niet wat er binnenshuis gebeurd. Als coach moet je de autoriteit hebben om ook (je beste spelers) weg te kunnen sturen iets wat Ferguson en Mourinho in hun verleden ook hebben gedaan alleen hebben beiden heren een respectvollere status (in de zin van prestaties).

De meeste fans zijn ook hypocriet, althans die op voetbalzone. Niet de fans die ik in Engeland en in de Verenigde Staten spreek. Verder speelde Chelsea vorig seizoen geen beton voetbal.

9 mei 2018 om 23:24

Aankopen zijn ook niet je dat geweest. Pure middelmaat en jongens die nog moeten wennen. En Costa is gewoon niet te vervangen. Ik ken geen enkele speler die maar in de buurt komt van zijn specifieke kwaliteiten. Matic is wel te vervangen, maar dat is ook niet gebeurd. Aankoopbeleid is dramatisch geweest. Denk wel dat dit gaat rechtgezet worden in de zomer. Conte is ook geen wonderdokter. Minder materiaal = minder punten.

Zoals ik gisteren al zie; Huddersfield gaat zich veilig spelen en Swansea gaat degraderen. Je kon tegen City zien dat ze als eenheid kunnen verdedigen. Huddersfield heeft laatste budget maar heeft een geweldige trainer.

Wat een knotsgekke wedstrijd was dat. Huddersfield verdedigde als leeuwen en Chelsea viel aan als Spartanen. Echt gek en spannend hoe twee teams weer tegen elkaar spelen waar voor beiden veel op het spel staat. Lossl man of the match. Chelsea moet nu hopen op een slippertje van Liverpool om champions league veilig te stellen.

9 mei 2018 om 22:48

Hoe speelde Kongolo?

9 mei 2018 om 22:53

Erg goed. Kopsterk en had een paar goede onderscheppingen. Een van de beste op het veld.

9 mei 2018 om 22:47

Als Liverpool zich gaat rijk rekenen, dan kan Liverpool zomaar verliezen hoor. Zoiets is vaker gebeurd.

9 mei 2018 om 22:58

ach man ik zie Liverpool thuis echt niet verliezen van Brighton. Chelsea heeft zijn kansen vandaag laten liggen.

9 mei 2018 om 23:29

Er is niks veranderd in chelsea hun kansen. Ik weet niet wat jij zegt. Maar stel dat chelsea vandaag had gewonnen dan nog moest liverpool verliezen voor dat chelsea CL mocht spelen dus in hun kansen is eigenlijk niet heel veel veranderd

9 mei 2018 om 23:35

Wat houdt kansen in? Als Chelsea vandaag had gewonnen dan hadden ze hun kansen gemaximaliseerd in de zin dat zij konden teren op punten verlies van twee teams. Nu moeten ze hopen dat Brighton bij Liverpool wint en zelf ook winnen wat zo goed als onrealistisch is. Gelijkspelen zie ik Brighton nog wel doen op Anfield, maar niet winnen.

Tevens als je de kansen wilt benutten begint het natuurlijk bij jezelf door zelf te winnen. Als je dat niet eens lukt dan ga je alleen maar achter de fieten lopen.

Nou, die vijf seconden dat je soort van trots kon zijn op Mavropanos, kan ook weer de ijskast in.


0 punten in uitduels in 2018. Laten we tegen Huddersfield een stel jonkies spelen, wedden dat die nog winnen ook?

10 mei 2018 om 09:49

Waar slaat dit nou weer op, zie je mij over de rooie gaan dan?

Goed nieuws voor Psv. ;-)

9 mei 2018 om 22:57

Nee, als Liverpool 4e wordt en zich rechtstreeks plaatst voor de CL, hoeft PSV een voorronde minder te spelen en zijn ze tot de winterstop verzekerd van Europees voetbal. Liverpool heeft nu voldoende aan een gelijkspel tegen Brighton in de laatste wedstrijd en is daar dus vrijwel zeker van.

9 mei 2018 om 22:57

zolang liverpool niet ingehaald word wel.
Maar wat als real cl wint en atletico de EL. Naar wie gaat dan het ticket van atletico?

9 mei 2018 om 23:00

Ik geloof naar de hoogst genoteerde land wiens kampioen een voorronde CL ticket heeft.

Jammer dat er door het resultaat van Huddersfield vandaag volgend seizoen weer geen Welsh derby is in de PL. Ik hoop dat Swansea volgend seizoen weer direct kan promoveren naar de PL maar dat gaat nog lastig voor ze worden aangezien er in het Championship een ander soort voetbal wordt gespeeld dan in de PL.

Ik ga volgend seizoen zeker de Championship volgen. Die competitie bestaat tegenwoordig uit heel veel mooie clubs.

Wauw, wat een strijders dat Huddersfield! Echt klasse verdedigd. De gedoodverfde degradant vooraf, het hele seizoen boven de streel gestaan en op het eind toch nog in de problemen gekomen met de laatste drie wedstrijden City-uit, Chelsea-uit en Arsenal-thuis in het vooruitzicht. En dan zo vechten, ik heb er van genoten!

Lekker voor Chelsea wat een waardeloze ploeg en rommel voetbal nu Liverpool 1punt genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren