Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlander mogelijk langer bij Galatasaray: 'Spelers willen dat ik blijf'

Laatste update:
/

Jan Olde Riekerink staat niet onwelwillend tegenover een langer verblijf als hoofdcoach van Galatasaray. De Nederlandse coach werd een aantal maanden geleden aangesteld als interim-oefenmeester en won onlangs de Turkse beker. De spelers van Cim Bom zijn zeer te spreken over zijn aanpak, vertelt hij in De Telegraaf.

“De spelers willen graag dat ik blijf, maar van de board heb ik nog niks gehoord. Ik loop er zeker niet voor weg, als dat verzoek alsnog komt, maar voorlopig richt ik me op mijn taak als hoofd jeugdopleiding, waarvoor ik hier in eerste instantie ben gekomen”, zegt Olde Riekerink in het dagblad.

De coach eindigde met Galatasaray op de zesde plek in de Süper Lig, op 28 punten van kampioen Besiktas. Toen hij werd aangesteld, was het leed echter al geschied. Olde Riekerink zegt met name een poging te hebben ondernomen om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. “Omdat het allemaal erg individueel gericht was. Op het vlak van teambuilding was winst te behalen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat Riekerink blijft, je ziet het team steeds beter als team voetballen en de reslutaten worden ook steeds beter. Podolski die niet meer op een eiland zit voorin, sneijder die veel meer betrokken is. Ik heb er vertrouwen in dat het volgend jaar goed gaat met hem

28 mei 2016 om 12:37

Eindelijk een trainer die de beste spelers op hun beste plek zet. Tegen Fenerbahce zag je dat hij het gewoon goed heeft neergezet. Ik maak me wel zorgen over de conditie van de spelers. Ook bij Turks elftal zag je dt ze naar 60 minuten gesloopt waren. Andere landen hebben vele betere conditietrainingen en ik hoop dat Fatih hier iets voor kan bedenken.

28 mei 2016 om 12:53

Birambi, dat heeft te maken met de spelers. Selcuk, Sneijder, Oguzhan, Calhanoglu zijn nou niet bepaald kilometer vreters. Als je teveel van dat soort spelers in je team hebt, dan krijg je vanzelf een terugval.

Ik zie Dursun eerlijk gezegd geen betere vervanger halen, of Fatih Terim moet zin hebben in een terugkeer. Zo niet dan mag hij wel blijven. Galatasaray is ook de laatste weken veel beter gaan voetballen. In tegenstelling tot de vorige trainers zette hij Umut wel wissel, speelde Denayer vaker op centraal en stond podolski eindelijk op de spitspositie en liet hij zien dat hij er wel meer verstand van heeft. Hij liet Emre Colak ook steeds spelen ondanks hij soms ook mindere wedstrijden had. Ik zal zeker niet klagen als hij volgend jaar er ook staat.

Ik heb het gehad met de Turkse trainers die zonder systeem spelen en alles gooien op de vader-zoon verhouding met de spelers. Die spelers willen ook uitgedaagd worden met een nieuw, intelligent spelsysteem. Blijkbaar werkt de Nederlandse aanpak bij ons. Frank de Boer als coach, Riekerink als assistent ? Ze hebben eerder samengewerkt. Daarbij heeft De Boer meer allure en krediet.

28 mei 2016 om 13:08

Ben alleen bang voor jou dat Frank daar weinig zin in heeft

28 mei 2016 om 13:16

Waarom niet ? Gs-verleden als speler, jeugdopleiding wordt verzorgd door een Ajacied en de tweede aanvoerder is Sneijder. Salaris zal ook niet verkeerd zijn.

28 mei 2016 om 13:18

Kan me niet voorstellen dat De Boer dat wil. Hij wilde een stap hogerop, dat is Galatasaray ook niet (in elk geval niet substantieel). De Turkse competitie is ook niet echt een goede springplank voor een topcompetitie, welke trainer of speler is nou echt vanuit de Turkse competitie een stap hogerop gegaan de afgelopen vijf jaar? Denk dat je dat op één hand kan tellen. Het lijkt me dat Frank liever een sabbatical neemt dan dat hij richting Turkije trekt, daar is weinig te winnen voor hem.

28 mei 2016 om 13:19

Toegegeven, hij heeft er een verleden, maar de band met Ajax is sterker. Hij ging weg bij Ajax voor de stap hogerop, voor de grote competitie.

28 mei 2016 om 13:50

Met alle respect. Galatasaray is een duidelijke stap hogerop dan Ajax. Alleen al het feit dat Galatasaray wel Europese subtoppers in de categorie 25 jaar en ouder kan kopen en vasthouden is al een teken aan de wand. Ook qua competitie is de Turkse competitie echt niet minder dan de Eredivisie. Volgens de Europese coëfficiënt is het plek 10 om plek 11. Verwaarloosbaar verschil. Galatasaray heeft redelijk recent nog de 2e ronde van de CL gehaald en met Galatasaray kan je proberen de kwartfinale te halen. Iets dat mij met Ajax onmogelijk lijkt.

28 mei 2016 om 14:58

Ik ben geen Ajaxfan, maar Gala een stap hoger op het moment nee!
- Gala mag geen europees zelfs volgend jaar dus daar gaat je europasucces ten eerste
- Gala zit met financial fair play, dus ze moeten veel spelers verkopen vanwege hoge salarissen. Hierbij kan je denken aan Telles, Bruma, Felipe Melo, Amrabat die allemaal weg verkocht/verhuurd werden en zo nog vele spelers.
-hierbij kan je nog verwachten dat grote goedverdienende spelers als Muslera, Podolski, Sneijder en nu ook goedverdiende Donk verkocht kunnen worden.

Gala moet dus verkopen om europa nog in te mogen. Ze hebben het geld wel via een eiland alleen die kunnen ze niet verkopen ivm een galahotel waarmee ze nog willen verdienen.

Ze kunnen nu het beste jonge goedkopere spelers halen en hopen dat een Muslera blijft. Hierbij wat grootverdieners verkopen en een scorende spits ervoor terughalen. Net als Besiktas een paar jaar ee jong team kneden en dan weer voor de prijzen vechten.

Gs is door hem wel wat beter geworden, maar ze zijn natuurlijk niet het niveau Besiktas. Dat gaat wel een paar jaar duren, ze zullen moeten tevreden als ze volgend jaar voor plek 4-6 kunnen spelen.

28 mei 2016 om 18:53

Wuhaha maak jij een grap gaat jaren duren volgend jaar gaan we gewoon voor de kampioenschap spelen. Weet je toen Terim terug kwam voor hem slechte jaar gehad hij was gekomen en 2 x kampioen geworden

29 mei 2016 om 21:14

Wahahahahahah nee ik maak geen grap Weet je nog hoevaak de GS de scheidsrechter mee had. Je gaat me niet vertellen dat GS volgend seizoen voor de kampioenschap gaat meedoen, daar zijn gewoon weg niet goed genoeg. Het kan als de scheidsrechters een handje helpen. Dus wuagahahhahahaahahha

Gala heeft totaal geen visie , elke trainer wordt na een paar maanden eruit geschopt .
Maar dit gebeurt veel bij Turkse clubs , ze denken daar met over de top spelers 30+ de top te halen maar dat zal nooit lukken maar kost ook nog eens bakken met geld .
Geef dam geld uit voor jongere spelers met een goed salaris , en een trainer met visie zoals nu bij Gala .
Laat deze trainer nu eens 2 jaar zijn werk doen en selectie door selecteren met inpassen van juiste spelers en niet het kopen van de zogenaamde grote namen met dik loon .
Sneijder weet ook heel goed dat zijn beste tijd is geweest en dat er geen Europese top op hem zit te wachten . Dus blijft hij lekker voor dit dikke salaris bij Gala .
Want Man U gaat hem echt niet halen omdat die Portugese Clown daar nu is . De Inter Milaan tijd was eenmaal en is verleden tijd .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren