Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC’er wacht op groen licht: ‘Giovani en Cole zijn goede namen, ja’

Laatste update:

NEC en Los Angeles Galaxy zijn in onderhandeling over Gregor Breinburg en de middenvelder heeft bevestigd dat hij waarschijnlijk naar de Major League Soccer vertrekt. “De kans dat is aanwezig dat ik wegga”, zei hij tegen FOX Sports.

/

“Er is een bod gedaan door LA Galaxy. Het ligt bij de clubs nu. Ik heb vandaag nog een wedstrijd gespeeld, we zien het volgende week wel”, vertelde de aanvoerder zondagmiddag na de met 0-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Willem II.

Als Breinburg naar LA Galaxy vertrekt, dan komt hij samen te spelen met enkele voetballers van naam: “Giovani dos Santos en Ashley Cole spelen daar. Goede namen, ja.” De Gelderlander meldde woensdag nog dat een eerste voorstel door NEC al was afgeslagen.

Denk jij dat de transfer doorgaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een mooie stap zijn voor hem. Een transfer naar een leuke club, mooi land en leuke stad. Samenspelen met een aantal mooie namen en waarschijnlijk ook nog eens flink meer verdienen. Ik zou het wel weten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren