Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC slaat opnieuw toe: ‘Een nummer tien met een groot loopvermogen’

Laatste update:

NEC maakte maandagmiddag melding van de komst van Jordan Larsson en heeft nu ook laten weten dat Ali Messaoud is vastgelegd. De 25-jarige rechtsbuiten komt voor de rest van het seizoen op huurbasis over van het Zwitserse FC Vaduz.

/

“Ali is een nummer tien met een groot loopvermogen en een goede techniek. Een creatieve speler die zijn meerwaarde zal hebben voor de selectie. We zijn blij dat hij bij ons komt tot het einde van het seizoen”, aldus technisch manager Edwin de Kruijff.

Messaoud, voormalig jeugdinternational van zowel Oranje als Marokko, komt uit de jeugdopleiding van AZ en speelde later 65 wedstrijden voor Willem II. Daarin kwam hij tot vijftien doelpunten en elf assists. Hij vertrok in de zomer van 2015 naar Vaduz.

Een goede aanwinst voor NEC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op zijn verdiensten bij W2 na begrijp ik deze huur niet. En van huren ben ik helemaal geen voorstander.

Succes.

2 januari 2017 om 15:14

Maar als er geen geld is om spelers te kopen, zul je als club wel moeten gaan huren. Verder ben ik het met je eens. Messaoud is een redelijke speler, maar meer ook niet.

2 januari 2017 om 15:26

Laatste zin was een persoonlijke noot, maar ik begrijp de huur sowieso niet aangezien we al Kardioglu hebben die het spelletje goed ziet. Met het materiaal wat we nu hebben moeten we ons kunnen handhaven in de Eredivisie. Niets meer en niets minder.

Dit is pure geldverspilling.

2 januari 2017 om 17:01

Kadioglu is 17, hoezo denk je dat hij het hele seizoen elke week 90 minuten kan spelen?

3 januari 2017 om 14:58

Wat D-F-J al aangeeft, die jongen is nog erg jong. Op die leeftijd krijgt zo'n jonge speler fysiek veel tikken en bovendien kan je van die jongen niet verwachten dat hij nooit een vormdip gaat krijgen. Nu speelt zo'n jongen nog onbevangen, maar elk talent krijgt te maken met slechte periodes.

Al verwacht ik wel dat ze zich vrij makkelijk handhaven, 1 slechte reeks en je staat bij de degradatiestreep. Vooral bij een jonge selectie kan dat erin sluipen. Verder denkt elke ploeg dat ze zich horen te handhaven, maar in de praktijk is dat niet altijd even makkelijk.

Het lijkt erop dat het artikel door 2 personen is geschreven. Persoon 1 heeft het in de eerste alinea over een rechtsbuiten. Persoon 2 heeft het in de tweede alinea over een nummer 10.

2 januari 2017 om 17:26

Ik ben idd benieuwd wie hem dan verkeerd heeft ingeschat, Vaduz of Nec.

Herinner hem vaag. Maar is hij nou een nummer tien of flankspeler? Een creatieve middenvelder is wel wat we nodig hebben, kadioglu kan het niet hele seizoen volhouden.

Was bij WII een hele goede speler onder Streppel. Mede dankzij hem manifesteerde WII zich prima in de middenmoot. In dit artikel staat dat hij een rechtsbuiten is maar bij WII speelde hij altijd op 10.

Het is meer een nummer 10. Die het overigens nou niet bepaald van zijn loopvermogen moet hebben . Hij was bik w2 wel een vrij aardige verbimdingsspeler tussen middenveld en aanval

Tja, het was bij Willem 2 wel een prima speler voor de middenmoot. Maar als je er bij de nummer laatst van de Zwitserse competitie niet aan te pas komt moet je je afvragen of je zo'n jongen perse moet willen hebben. Ook nog huur, wat betekent dat je hem in principe aan het einde van het seizoen weer kwijt bent. Maar het ergste zou ik nog vinden dat ie Kadioglu in de weg kan gaan staan, en dat mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Ben daarom ook niet zo'n voorstander van deze transfer. Al ga je er kwantitatief wel op vooruit, nu heb je in principe 5 middenvelders die je echt kan gebruiken.

Denk persoonlijk dat als Messaoud gaat spelen Kadioglu gewoon vals vanaf rechts gaat spelen zoals hij de laatste wedstrijden deed. Heb je toch wat meer voetbal in de ploeg, en daar ontbrak het aan de 1e seizoenshelft.

2 januari 2017 om 17:03

Kadioglu kan niet het hele seizoen spelen. Een tien is precies wat we misten voordat kadioglu doorbrak

De opvolger van Quincy Owusu-Abeyie is dus al binnen. Nu nog wachten op diens contractontbinding.

Het transfer leger van Roda en NEC gaat weer beginnen denk ik...

2 januari 2017 om 17:09

Alleen is gebleken dat NEC in tegenstelling tot Roda wel de juiste spelers weet aan te trekken. Met weinig financiële middelen en een kwalitatief matige selectie gaan we dit jaar gewoon 'weer' overleven met misschien een mooie plek in de middenmoot. Dat moet ik bij Roda nog zien gebeuren.

Ik ken hem eigenlijk amper moet ik zeggen. Maar zijn statistieken vind ik wel vrij indrukwekkend met 15 goals en 12 assists in 65 wedstrijden bij een middenmoter. Alleen vind ik huren zinloos als er geen optie tot koop is, tenzij de speler echt een meerwaarde is. Maar dat vind ik moeilijk in te schatten met hem. Welk niveau heeft/had hij precies?

FC Vaduz komt zeer zeker niet uit Zwitserland.

2 januari 2017 om 19:38

Het komt uit Liechtenstein inderdaad, maar het speelt in de Zwitserse competitie. Ik denk dat dat is wat ze daarmee bedoelen.

Vind nog steeds jammer dat hij niet bij AZ kon blijven(wel blessure gevoelig) . Mooi dat ie weer terug komt.

Huren doe je in principe als je geen geld hebt en dat zullen ze bij NEC niet hebben. Bovendien kan je op de korte termijn er profijt van hebben (als hij het goed doet) en vervolgens heb je het uiteindelijk voor hem en zijn club gedaan! Kortom, op de lange termijn schiet NEC daar helemaal niets mee op! Als hij het niet goed doet komt hij weer op de bank en is het weggegooid geld. Weer een speler omdat er paniek is in Nijmegen.

2 januari 2017 om 22:05

Is er paniek in Nijmegen? Vertel. Misschien dit keer een duidelijk stukje want ik snap niet wat je wil zeggen.

3 januari 2017 om 19:56

Simpel, de clubs die het meest in paniek zijn slaan vroeg in de transfer periode toe! Met slechts 5 punten voorsprong op een NC plaats is er paniek in Nijmegen. Dat heeft de ervaring in de afgelopen jaren van de winterse transferwindow wel geleerd. Uit angst een speler te missen.

4 januari 2017 om 20:33

Wat heeft dat met paniek te maken? Het is toch eerder verstandig dat ze nu tenminste het hele trainingskamp mee kunnen doen? En waarom wachten tot het einde van de transferperiode?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren