Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC hoopt ‘de Zlatan Ibrahimovic van La Fábrica’ binnen te halen

Laatste update:

NEC hoopt zich te versterken met Pedro Ruiz. De 21-jarige centrumspits, 1.98 meter lang, maakt de overstap van Real Madrid naar Olympique Marseille en wordt door de Ligue 1-club direct verhuurd aan NEC, zo melden TF1 en De Telegraaf. Technisch directeur Ted van Leeuwen beaamt in gesprek met de Gelderlander dat NEC werkt aan de komst van Ruiz, maar dat er nog geen deal is.

Ruiz speelt sinds 2015 in de jeugdopleiding van Real Madrid. Hij heeft 10 wedstrijden gespeeld voor Real Madrid Onder-19 in de UEFA Youth League (9 doelpunten) en speelde 22 competitiewedstrijden voor Real Madrid Castilla op het derde niveau van Spanje (4 doelpunten). Hij was tot aan januari 2020 de eerste spits van Real Madrid Castilla, maar scheurde vervolgens zijn voorste kruisband en liep een meniscusblessure op, waardoor hij sindsdien geen competitiewedstrijden meer speelde.

In februari 2020 tekende Ruiz een nieuw contract tot medio 2022 in Madrid. Hij werd door de Spaanse pers toen 'de Zlatan Ibrahimovic van La Fábrica' genoemd, omdat hij gelijkenissen zou vertonen met de Zweedse spits. Ruiz is volgens AS weliswaar lang, maar tegelijkertijd technisch vaardig met beide voeten. Van Leeuwen benadrukt dat er nog niets rond is. "Het is een heel moeilijke transferwindow. Het kan alle kanten op."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt veelbelovend maar dat deed de Ronaldo van Heerhugowaard ook….

mooie aankoop voor NEC het kan niks worden of een groot succes want als de man goed kan kopen dan heb je alleen buitenspelers, met een goede voorzet nodig en hij kan de goals aan elkaar rijgen want je wint niet makkelijk een kopduel van iemand die 1,98 is

24 augustus 2021 om 20:53

Is geen aankoop, maar huur.

24 augustus 2021 om 21:42

Nou ik als NEC supporter kan beamen dat het ook fout gaat bij de voorzetten 🤣

Van die typische Ted-uitspraken. In 95% van de gevallen is het niks.

Kan een heel interessante speler zijn voor NEC, maar ik zie hem niet in de huidige speelwijze ingepast worden. De spits is niet een kapstok van dit team, ze spelen op de snelheid in de omschakeling. Maar goed, het is een speler die gehuurd wordt als alles mee zit. Daar kun je geen buil aan vallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren