Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC geeft Tshibamba toestemming voor stage bij Cercle Brugge

Laatste update:

Joël Tshibamba hoopt de komende dagen de technische staf van Cercle Brugge te overtuigen van zijn kwaliteiten. Mocht de aanvaller van NEC overtuigen tijdens zijn stage, dan maakt hij op huurbasis de overstap. De Bruggelingen hebben daarna een optie tot koop, zo meldt Voetbal International.

Tshibamba had bij de Nijmegenaren geen uitzicht op speelminuten. De 21-jarige aanvaller speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor FC Oss. De Brabantse eerstedivisionist was diens 'onacceptabele gedrag' echter zo zat dat er voortijdig een einde werd gemaakt aan de huurovereenkomst.

Tshibamba kwam in de hoofdmacht van NEC niet verder dan tien optredens en drie doelpunten. In Oss deed de geboren Congolees het met veertien wedstrijden en vijf treffers een stuk beter. Cercle staat op een twaalde plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Redelijke jonge speler, maar als je je met wangedrag onmogelijk maakt in Oss, doet dat vermoeden dat zijn instelling niet 100% is. Natuurlijk ben ik er niet bij geweest dus ik weet de oorzaak niet, maar het staat in ieder geval niet mooi op je CV.

Heel appart, niet goed genoeg voor NEC , maar Tshibamba en Cercle denken dat hij wel goed genoeg voor Cercle is. Persoonlijk denk ik niet dat Tshibamba het daar gaat redden.

5 januari 2010 om 15:59

Dat vind ik niet vreemd, Cercle is duidelijk een niveau lager.

5 januari 2010 om 16:10

En waar baseer jij dit op? Cercle is een stabiele middenmoter, net als NEC dus ik zie het niveau lager niet zo goed.

5 januari 2010 om 16:48

Beide zijn middenmoters, maar de Nederlandse competitie is toch van een iets hoger niveau dan de Belgische Jupiler League!

5 januari 2010 om 17:10

En dat baseer je op?? De meeste keren dat er geoefend wordt, of in de EL en CL tegen Belgische ploegen is gespeeld werd er verloren of gelijkgespeeld.

5 januari 2010 om 18:00

Waar dat op gebaseerd is?
Waar zullen we beginnen? Televisiegeld? Transfer-waardes? Contracthoogtes? Europese prestaties? ... het nationaal elftal?

Ken je plaats wandering. Als je kan kiezen tussen een middenmoter in Nederland of een middenmoter in Belgie, dan lijkt mij dat een uitgemaakte zaak. Wil niet zeggen dat er daadwerkelijk een verschil tussen beide teams zit, maar die kans is wel aardig groot.

Om terug te komen op het onderwerp. Een logisch stapje terug voor een voetballer die tekort komt voor Nec. Wie weet horen we nog wat van hem

ik heb deze speler 2 x ofzo maar zien spelen en dat maakte nou niet egt de indruk dus ik denk niet dat we hem gaan missen in de eredivisie

tshibamba is wel een redelijke speler ik vond hem bij nec af en toe best goed voetballen
miss dat hij het wel kan reden bij cercle wie weet

Voetballend kan hij het niveau van de Eredivisie absoluut aan, maar hij heeft gewoon een waardeloze instelling..

5 januari 2010 om 17:07

Met waardeloos beschrijf je het nog positief..

Lekker naar een club gaan, met een trainer die weet te handelen met dit soort jongens.
Jammer dat Feyenoord te hoog gegrepen is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren