Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

NEC geeft bekersucces vervolg en wipt over Go Ahead Eagles heen

Laatste update:

NEC heeft de bekeroverwinning op SC Cambuur (1-2) van afgelopen donderdag een passend vervolg gegeven. De Nijmegenaren waren zondag namelijk in competitieverband ook te sterk voor Go Ahead Eagles: 0-2. Het is de derde zege van NEC dit seizoen buiten de eigen Goffert en door de drie punten in Deventer stijgt men naar de tiende plaats in de Eredivisie. Met 22 punten is NEC nummer elf Go Ahead (21 punten) dus voorbij.

Via Elayis Tavsan en Jordy Bruijn wist NEC enkele keren gevaarlijk te worden in de beginfase van het duel der middenmoters in De Adelaarshorst. De aanvallende intenties werden na bijna een halfuur spelen in Deventer beloond. Tavsan, die een week geleden verzuimde om PSV definitief op de knieën te krijgen, haalde uit met links en zag de bal achter doelman Warner Hahn in het doel verdwijnen: 0-1. NEC kwam in de slotfase van de eerste helft helemaal op rozen te zitten. Cas Odenthal werd in het strafschopgebied van Go Ahead vastgehouden, waardoor de bal op de stip kwam te liggen. Specialist Bruijn maakte vervolgens geen fout vanaf elf meter: 0-2.

Diezelfde Bruijn had de wedstrijd kort voor het rustsignaal helemaal in het slot kunnen gooien. Zijn inzet echter in minuut 40 kwam tegen de paal terecht. De mee opgekomen linksback verzuimde na rust eveneens om NEC op 0-3 te zetten. In kansrijke positie gaf hij voor in plaats van zelf te schieten, waardoor de mogelijkheid in rook opging. Even later moest de geblesseerd geraakte vleugelverdediger worden vervangen door Calvin Verdonk. Aan de andere kant had Giannis Botos de spanning halverwege de tweede helft helemaal kunnen terugbrengen. Zijn schot van ongeveer tien meter vloog over het doel, tot grote frustratie van alles en iedereen bij Go Ahead.

Ondanks enkele aardige mogelijkheden wist Go Ahead zichzelf niet meer terug te knokken in de wedstrijd. NEC had daarnaast met Mattijs Branderhorst een doelman die nauwelijks op een fout was te betrappen. In de slotfase lieten de ingevallen Gerrit Nauber en Jacob Mulenga nog opgelegde kansen onbenut voor de thuisclub. Aan de andere kant faalde Mikkel Duelund in de afwerking na goed voorbereidende werk van collega-invaller Ali Akman. De misser had echter geen gevolgen voor NEC, dat zich kan voorbereiden op de laatste wedstrijd van 2021, woensdag op bezoek bij Willem II.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft veel te traag en slap spel van onze kant. NEC pakte het heel goed op en speelde er makkelijk onderuit. Vanaf minuut 35 tot de rust zijn we helemaal de weg kwijt en mogen blij zijn dat er in die 10 minuten geen 4 doelpunten vallen. De tweede helft is veel beter van Kowet kant en wat NEC laat zien is niet goed, maar goed genoeg. We hadden kans op een aansluitingstreffer, maar dan moet je die wel maken. Gefeliciteerd NEC, misschien kunnen we er in mei een echt spektakel van maken.

19 december 2021 om 18:46

2e helft zoveel beter maar dan mis je slagkracht, maak je die aansluitingstreffer snel dan kan het nog spannend worden, maar jij en ik weten allebei dat dit soort comebacks alleen plaatsvinden als wij er zijn.. en dan bedoel ik jij en ik, die 12e man. Eigenlijk zouden we NOW compensering moeten krijgen... Oke, iedere club heeft baat bij thuissupporters maar bij ons is het zo'n essentiele factor

Hele hele slechte prestatie van eagles. Wat missen we nauwer zeg. Iemand die wel goed kan verdedigen.
Ook zei ik nog leuk, blij dat Deijl kans krijgt boven luchten, maar toch achter gekomen altijd starten met luchten.
Die is dan te minste nog fel.

Eerste helft makkelijk gevoetbald en niets weggegeven 2e helft alleen maar verdedigd, maar gelukkig nu wel volgehouden.

19 december 2021 om 18:39

Gefeliciteerd man. Terechte 3 punten voor jullie. Hoop dat alle 3 de promovendi erin blijven want dat verdienen ze (we)

Kansloze bedoelimg dit. Het scheelt echt een slok op een borrel zo zonder supporters.. geen excuus maar bij ons scheelt dat gewoon een mannetje. 2e helft een stuk beter maar te weinig slagkracht. Als die lockdown lang aanhoudt hoop ik dat we veel uit spelen hahaha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren