Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Natuurlijk hoop je op Oranje, maar we hebben hier genoeg aan ons hoofd’

Laatste update:

Paul Verhaegh maakte speelminuten op het WK van 2014, maar tegenwoordig maakt de aanvoerder van FC Augsburg geen deel meer uit van de selectie van het Nederlands elftal. Dat is geen issue voor de rechtsback, die vooral wil presteren met zijn werkgever. FC Augsburg, in de Europa League donderdag met 4-1 te sterk voor AZ, staat laatste in de Bundesliga.

/

“Natuurlijk hoop je dat je erbij zit, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet heel erg mee bezig ben”, aldus Verhaegh in gesprek met de NOS. Hij zegt zich te concentreren op FC Augsburg, dat nog lang niet zeker is van en langer verblijf in de Bundesliga.

“Ik speel graag voor Oranje als ik ervoor in aanmerking kom, maar zoals gezegd concentreer ik me nu op de club. We hebben hier genoeg aan ons hoofd”, aldus de 32-jarige rechtsachter. FC Augsburg pakte in de Bundesliga in de eerste elf wedstrijden slechts zes punten.

Paul Verhaegh had opgeroepen moeten worden voor Oranje

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn pech is dat tete een vergelijkbaar type rechtsback is, dan is het logisch dat Blind voor de jongste kiest.

6 november 2015 om 14:23

niet waar wat je zegt. Verhaegh is aanvallend sterker en Tete kan juist erg goed verdedigen dat valt bij verhaegh nog wel eens tegen.

6 november 2015 om 14:33

Verhaegh zou zeker boven tete moeten staan. Aanvoerder van Augsburg, speelt vaak erg sterk en overtuigend, voor de mensen die zijn wedstrijden volgen weten wel waarom hij boven tete zou horen te staan. Hij heeft bovendien vele malen meer ervaring als tete

6 november 2015 om 14:37

@nickinho: Verhaegh is juist ook verdedigend heel sterk en aanvallend minder.

Je hebt nu met Tete en Janmaat 2 zeer goede backs. Waar de 1 aanvallend is en de ander een pure verdediger. Al kon Verhaegh wel van veel meer waarde zijn in deze toch al jonge verdediging. Plus i sook nog aanvoerder daar, dus is wel iemand di ehet ook goed kan neerzetten.

Iets wat we erg missen nu Vlaar er niet is.

Aan de ene kant heb je veel meer aan Janmaat/tete, maar Verhaegh zou met zijn ervaring ook zeker een toevoeging van waarde kunnen zijn voor dit Nederlands elftal. Het mist enigszins aan ervaring in het elftal, alleen Sneijder en Robben zijn in mijn ogen echt spelers met ervaring. Verhaegh heeft natuurlijk niet zo veel ervaring als deze twee, maar altijd nog meer dan de andere spelers die er nu wel bij de selectie zitten van Danny Blind&co

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren