Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli zwaait duurste winteraankoop ooit uit: ‘Past niet in het systeem’

Laatste update:

Napoli staat op het punt om zich te versterken met Leonardo Pavoletti van Genoa, want de minimaal vijftien miljoen euro kostende aanvaller wordt woensdag gekeurd. Dat is slecht nieuws voor Manolo Gabbiadini; de aanvaller komt al weinig aan spelen toe en Aurelio De Laurentiis bevestigt dat de 25-jarige Italiaan weg mag.

/

“Het is niet dat hij zichzelf niet heeft kunnen laten gelden, maar er worden hier andere dingen van hem gevraagd en die liggen niet in zijn vermogen. Gabbiadini heeft veel doelpunten gemaakt voor Sampdoria en heeft onder Rafael Benítez ook veel gescoord bij Napoli, maar in het systeem van Maurizio Sarri past hij niet echt. Elders kan hij misschien wel belangrijk zijn”, aldus de voorzitter tegen Radio Kiss Kiss.

“Hij is simpelweg niet gemaakt voor het spel dat Sarri wil spelen”, vervolgt de preses. “Iemand die daar niet in past, daar kun je weinig aan veranderen. Dat is als een ontbrekende toon in de harmonieleer. Sarri kan het zich ook niet veroorloven om een speler verder te helpen wanneer hij daarmee puntverlies riskeert.” Gabbiadini maakte in januari 2015 voor circa dertien miljoen euro de overstap van Samp naar Napoli en met dat bedrag werd hij de duurste winteraanwinst van i Partenopei ooit.

Denk jij dat Manolo Gabbiadini in de terugronde nog in Italië speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is gewoon een modale voetballer, echt niets bijzonders en dat had Juventus destijds goed gezien. Deze jongen is een goede en nog vrij jonge Italiaanse voetballer voor het niveau net onder Napoli.

26 december 2016 om 12:11

Bij Sampdoria was hij anders sterspeler. Het probleem is echter dat zijn kwaliteiten niet zo goed uitkomen in het huidige voetbal. Hij is het best als valse spits of een soort 'zwervende rechtsbuiten'. Zijn afstandsschoten zijn weergaloos en zijn passes ook zeker niet slecht, maar om hem optimaal te laten renderen moet je een ander systeem gaan spelen. Manolo is niet dusdanig bepalend dat ze dat voor hem doen, dus inderdaad hij behoort als een soort sterspeler van een middenmoter.

Ik ken die Gabbiadini eigenlijk totaal niet, aangezien ik geen volger ben van het Italiaanse voetbal. Wordt hevig gelinkt met een overstap naar Everton. Net zoals afgelopen zomer overigens. Toen kwamen beide clubs er niet uit. Wat voor een type spits is het eigenlijk, zoiets als Shane Long?

26 december 2016 om 17:12

Denk dat dat tot op zekere hoogte een redelijke vergelijking is. Gabbiadini is met zijn lange passen redelijk snel en kan redelijk ballen, zolang hij maar de ruimte krijgt. Dus als hij voorop met een tweede spits speelt kan hij het meeste uitrichten denk ik. Zijn grootste wapenfeit is zijn schot: Kiezelhard en precies. Maar opnieuw: Hij moet de ruimte krijgen. Hij is niet het type spelers dat perfect is in het vinden van dat ene kleine gaatje en daarvan het meeste te maken.

Is meer een schaduwspits dan echt iemand die centraal in de voorhoede kan spelen naar mijn mening. Goed schot en een goed overzicht, zolang hij de ruimte krijgt. In dat opzicht heeft De Laurentiis wel gelijk, want met spelers als Mertens, Insigne en Hamsik heb je altijd wel spelers op het veld staan met zulke capaciteiten. Had gehoopt dat hij zijn kans zou pakken na het vertrek van Higuaã­n, maar de zaken liepen even wat anders. Ben benieuwd waar hij nu terecht komt. De Engelse Premier League wordt veel genoemd en met zijn fysiek en schotkracht zou hij in principe daar overeind moeten blijven kunnen. Maar Italianen en het buitenland zijn bijna nooit een goede mix.
Pavoletti is daarentegen een echte Italiaanse spits, een echte jager voor het doel. Ook het type speler waar Sarri wel wat mee kan denk ik, want voetballen kan hij ook wel. Vraag me alleen af hoe hij zich met Milik gaat meten. Pavoletti is te jong en te waardevol (voor de wat kleinere teams) om nu al op de bank te gaan verpieteren zoals Gabbiadini ook toch wel bij tijd en wijle gedaan heeft.

Nou Galatasaray, sla je slag. Kan mede door deze uitspraken denk ik wel voor een bescheiden bedrag opgepikt worden. Eventueel dat hij net als Sneijder en Gomez zich kan herleven in de Turkse competitie.

Volgens Corriere dello Sport beschikt Wolfsburg over de beste papieren. De Duitse club biedt 16 miljoen euro en 2 miljoen euro bonussen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren