Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli lijkt met Premier League-sensatie van 2012/13 aan de haal te gaan

Laatste update:

De wegen van Michu en Swansea City lijken te scheiden. Volgens diverse media in Spanje praat de Premier League-club momenteel met Napoli over een verhuur of definitieve overgang van de aanvaller naar Italië. Michu zelf zou al een medische keuring bij de Serie A-club hebben ondergaan.

/

Michu, 28 jaar, genoot ook concrete interesse van Atlético Madrid, maar Napoli lijkt nu de favoriet om de aanvallende middenvelder annex aanvaller binnen te halen. Rafael Benítez is een groot voorstander van de komst van zijn landgenoot, die in 2011/12 in het tenue van Rayo Vallecano goed was voor zestien Primera División-doelpunten en daarna een transfer naar Swansea City verdiende.

Miguel Pérez Cuesta, zoals Michu daadwerkelijk heet, was in zijn eerste seizoen in Engeland meteen goed voor achttien doelpunten in de Premier League. Afgelopen seizoen ondervond hij veel hinder van een enkelblessure en trad hij minder op de voorgrond, al maakte hij wel zijn debuut als A-international. Met de komst van de transfervrije Bafetimbi Gomis speelde Swansea City al in op een eventueel vertrek van Michu.

Een goede speler voor Napoli

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vandaar dat Gomis aangetrokken is, niet als vervanger van Bony maar als vervanger van Michu.

28 juni 2014 om 20:23

Of een beetje voor beiden natuurlijk.

28 juni 2014 om 20:35

Eerst hebben ze het over de aanvallende middenvelder en dan zeggen ze dat Gomis hem vervangt. Een aanvaller dus... Michu is een heel goede voetballer die ze beter kunnen proberen te behouden

28 juni 2014 om 20:34

maar gomis en bony zijn beide echte spitsen, zie niet hoe ze samen kunnen spelen. Michu was meer een schaduwspits

Hij is ook wel de vergetelheid in gespeeld door Bony.

29 juni 2014 om 12:57

Nee hoor, vooral blessures.

''Premier league-sensatie'' prachtig gedaan weer vz.

28 juni 2014 om 20:27

Dat was hij ook gewoon in 12/13. Hij was een speler die niemand kende en er ineens 15 of iets in die richting inlegde, dat kun je toch echt wel een sensatie noemen.

29 juni 2014 om 00:48

Ook was hij vrij goedkoop dat maakte hem ook speciaal. Hij was voor ongeveer 3,5 miljoen waard en toen in dat seizoen was zijn waarde echt gewoon torenhoog geworden. Mede door hem had Swansea de Capital One Cup gewonnen.

28 juni 2014 om 20:29

Hij was dat seizoen erg goed en scoorde veel dus ik snap de titel wel

Mooie stap voor hem , als je het goed doet op de PL denk ik wel dat je het kan maken in de Serie A

28 juni 2014 om 20:29

dat is echt onzin, zijn 2 totaal verschillende competities met totaal verschillende speelstijlen

28 juni 2014 om 20:58

Ik wou net zeggen. Bergkamp en Henry vergeten? Van der Sar vergeten? Die hebben het niet gered in de Serie A en in de PL zou ik dat wel durven zeggen dat ze het gered hebben.

28 juni 2014 om 22:50

En o.a Shevchenko en Crespo die een van de beste spitsen van de Serie A waren, geen potten konden breken in Engeland

Niks te zoeken in de Serie A. Let maar op. Gevalletje Maxi Lopez wordt dit.

Als deze speler naar Napoli gaat snap ik er echt helemaal niks van, we hebben al higuain, pandev, zapata, insigne, mertens en callejon voor de voorhoede, bovendien is vargas ook van ons dus haal hem dan gewoon terug ipv deze toch wel matige speler te halen, heeft een seizoen goed gespeeld maar is echt niet goed genoeg voor een team wat ver wil komen in de cl. Ik heb liever dat die dramatische verdediging van ons wordt versterkt

28 juni 2014 om 21:53

Als back-up van Higuain is dit toch een prima speler? Daarbij wordt Pandev toch ook verkocht, ik dacht dat laatst te lezen? Ook zijn Vargas, Insigne, Mertens enzo allemaal flankspelers. Daarbij is Duvan nog te zwak voor de Serie A, dus ik zou zeggen dat jullie met deze Michu best een prima speler hebben gehaald!

29 juni 2014 om 01:08

Ik zeg we moeten umtiti halen!
Erg sterke centrale verdediger en nog erg jong!
Daar vind ik dat we erg krap inzitten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren