Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nagenieten: Robert Lewandowski maakt vijf goals binnen negen minuten

Laatste update:

Robert Lewandowski verpletterde in september 2015 vrijwel alle Bundesliga-records met een historische invalbeurt. De aanvaller van Bayern München scoorde vijf keer binnen negen minuten (minuut 51 tot en met minuut 60) en besliste daarmee in zijn eentje de topper tegen VfL Wolfsburg: 5-1. Het record van Dieter Müller, in dienst van 1. FC Köln in 1977 goed voor zes goals tegen Werder Bremen, bleef buiten bereik van de Poolse spits.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een fenomeen. Gaat niet snel geëvenaard of verbeterd worden

Legendarish! Beste spits van de laatste jaren.

Wow, echt fantastisch was dit. Wat een spits zeg. Had hem toch graag in Engeland of Spanje gezien... Als hij daar had gespeeld had hij het respect gekregen wat hij eigenlijk nu al verdient.

Pff die laatste ooh man man man

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren