Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC Breda gaat volgende week om tafel met Zwaanswijk

Laatste update:

Patrick Zwaanswijk gaat volgende week met een delegatie van NAC Breda om tafel om te praten over zijn toekomst. De verdediger beschikt over een aflopend contract en heeft nog geen duidelijkheid, iets waar hij zelf van baalt. Technisch directeur Earnest Stewart wil nu wat extra afspraken maken.

Waar de meeste spelers met aflopende verbintenissen al in de winterstop te horen kregen wat NAC van plan was, daar krijgt Zwaanswijk pas volgende week nieuws. “Daar moet je verder niets achter zoeken”, zei Stewart in BN/De Stem. “Door het drukke programma hebben we nog niet met iedereen kunnen praten.”

Zwaanswijk (35) is bezig aan zijn vijfde seizoen in Breda en is ook dit seizoen weer basisspeler. Tot dusver kwam hij in totaal tot 149 competitiewedstrijden voor NAC; achttien daarvan speelde in dit voetbaljaar. Eerder speelde hij voor FC Utrecht en Oita Trinita uit Japan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die tekent nog wel een jaartje bij , Patje en NAC komen daar wel uit !

Goed nieuws wat mij betreft!

Zoals Patrick de laatste weken bezig is, kan hij nog wel een jaar mee. Daarnaast past hij goed bij Nac.

Goeie speler voor Nac.
Op weinig fouten te betrappen.
Komt alleen wat langzaam over maar dat kan ook door zijn lichaamsbouw komen.

Zwaanswijk heeft iedere wedstrijd zijn momenten. Even een moment van onoplettendheid.
Wist eigenlijk niet dat hij al 35 was. Maar goed... dat leeftijds gezeur is ook maar onzin.

Jongens als Zwaanswijk en Kolkka zijn haast nooit geblesseerd, voorbeeldprofs en in uitstekende conditie in tegenstelling tot sommige jongeren (snoyl bijvoorbeeld)

Ik denk ook dat NAC er wel uit gaan komen met Zwaanswijk. Hij doet het gewoon nog goed en dan maakt leeftijd weinig uit.

Patrick Zwaanswijk moet gewoon verlengen. Dus NAC werk eraan!

NAC toch, Zwaanswijk heeft zijn beste tijd gehad. Dit seizoen speelt Zwaanswijk echt erg matig. Slechte timing ( vooral bij standaard situaties ). Is sloom en zijn lange passes komen vaak niet aan én dekt zijn man vaak verkeerd bij standaard situaties. NAC moet zich gaan verjongen, dus Patrick eruit. Dit kan toch niet lang meer doorgaan. Volgend jaar 36 jaar, die man wordt alleen maar slomer en daar wordt het elftal ook niet beter van.

verlengen voor 1 jaar simpel!!
Natuurlijk moeten we verjongen maar zoals sterwart al zegt alles op zn tijd.

Kwakman en Luijckx zouden in mijn ogen ideale opvolgers zijn centraal achterin. Zwaanswijk gewoon nog een jaar er aan vast plakken. Langzaam afbouwen en de jonge gasten opleiden, de clubcultuur bijbrengen etc. Vergis je niet. Penders, Zwaanswijk, Féher en Kolkka zijn behoorlijk oude rotten maar die kennen de voetbalwereld door en door, en bovendien ook de club.

In mijn ogen belangrijk dat dit soort spelers binnen de selectie zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren