Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mustafi vreest ontmoeting met ploeggenoot: ‘Een van de besten ter wereld’

Laatste update:

Alexis Sánchez wordt dezer dagen hevig in verbrand gebracht met een vertrek uit Londen. De aanvaller van Arsenal, die een contract heeft tot medio 2018, wordt gelinkt aan verschillende topclubs, waaronder Bayern München, Manchester City en Paris Saint-Germain. Shkodran Mustafi, teamgenoot van de aanvaller bij the Gunners, hoopt dat de Chileens international in Londen blijft.

"Natuurlijk hoop ik dat hij blijft. Hij is een exceptionele speler", aldus Mustafi in gesprek met BILD. "Ik heb weinig spelers meegemaakt die gretiger zijn dan hij is. Hij is behendig en lenig en kan meerdere tegenstanders passeren. Hij is een complete speler. Wanneer hij aan de bal is, weet iedereen: nu gaat er iets gebeuren."

Donderdagavond neemt Mustafi het op tegen zijn ploeggenoot bij Arsenal, wanneer Duitsland en Chili elkaar treffen in de Confederations Cup. De Duits international weet dat de rappe Chileen hoogstwaarschijnlijk de gevaarlijkste man zal zijn. "Hij is een van de beste spelers van de wereld. Hij kan op volle snelheid ineens afremmen en met een wervelend schot scoren. Je weet nooit wat zijn volgende stap is. Je moet standaard met twee man op hem staan, één-op-één zou ik nooit doen bij hem."

Vind jij dat Alexis Sánchez een van de beste spelers ter wereld is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk Wint Chili lekker team hebben die, met Sanchez en Vidal als ster spelers zelf vind ik Vargas ook een lekker spelertje, Denk dat een van deze twee het tornooi wint.

22 juni 2017 om 17:22

Ik vind niet eens dat de kracht bij Chili bij deze spelers ligt(ze zijn enorm belangrijk) maar de hele ploeg speelt zo volwassen en gedisciplineerd. Echt prachtig om te zien. Ik ben ook voor chili.

Toch wel ziek dat de Low even kiest (heel logisch) om zijn sterspelers wat rust te gunnen of zijn afwezig door een blessure en dat er toch een elftal staat dat een top land als Chili gewoon goed partij kan bieden.

Ik bedoel geen Kroos, Hummels, Boateng, Reus, Gotze, Muller, Neuer, Ozil etc en je hebt alsnog een elftal dat een gooi kan doen naar de wereldtitel. Echt bizar

22 juni 2017 om 18:07

Nou dat valt ook wel gigantisch mee he, dit team zou bij lange na niet meedoen om de wereldtitel. Dat het B-team een dik team is klopt, maar om nou te roepen dat dit team het WK kan winnen is erg kort door de bocht.

22 juni 2017 om 18:14

Meen je dit? Ik zeg niet dat het Frankrijk/spanje helemaal wegspeeld maar het zou toch een prima outsider zijn (a la portugal/england)

Op iedere positie een topspeler. Tuurlijk Muller of brandt is een groot verschil maar brandt is gewoon een van de beste vleugelspelers van de bundesliga

Ter Stegen
Kimmech
Mustafi
Sule/rudiger
Hector
Can
Goretzka
Brandt
Draxler
Sane
Werner

Heb een gevoel dat Chili gaat winnen, denk ook dat zij het toernooi gaan winnen. Een echte stabiele ploeg met geweldige spelers. Denk tevens wel dat sanchez weggaat en geef hem is ongelijk, hoort gewoon in de absolute top te spelen.

Denk dat Chili wint aangezien Duitsland dit toernooi niet serieus neemt

22 juni 2017 om 17:16

Portugal heeft een beter team. Die gaan winnen let maar op.

22 juni 2017 om 17:18

Dat denk ik ook, maar stiekem hoop ik dat Duitsland wint

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren