Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho suggereert over mogelijk nieuw Calciopoli-schandaal

Laatste update:

José Mourinho heeft het niet kunnen laten om weer voor wat ophef te zorgen in de Serie A. De coach van Internazionale, die zijn ploeg woensdagavond met 2-1 zag winnen van Chelsea, hoorde hoe Fiorentina een strafschop was onthouden in de competitiewedstrijd tegen AC Milan. Voor Mourinho reden genoeg om vergelijkingen te trekken met het Calciopoli-schandaal.

/

Bij een tussenstand van 1-1 had Fiorentina een strafschop verdiend, toen Ricardo Montolivo werd neergehaald door Thiago Silva. De protesten haalden echter niets uit, waarna Alexandre Pato aan de overkant de winnende treffer binnenschoot. “Ik heb het moment nog niet gezien, maar heb gehoord dat het hetzelfde verhaal was als tegen Bari”, zei Mourinho. De coach zette vervolgens vraagtekens bij de eerlijkheid van de scheidsrechters.

“Nog niet zolang geleden had Italië te maken met het Calciopoli-schandaal”, zei de coach. “Voor mij was dat uitermate teleurstellend. Ik geef mijn gezin te eten met geld dat ik op een eerlijke manier heb verdiend. Ik kwam naar Italië als een eerlijke man, en zal ook vertrekken als een eerlijke man”, suggereerde Mourinho dat niet iedereen volgens de regels speelt. Wordt ongetwijfeld vervolgt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bah. Ik blijf en was fan van de trainerscapaciteiten van deze man, maar dit soort dingen moeten nu gewoon eens afgelopen zijn!
Zou hij wel gezien hebben hoe vaak Inter goed wegkwam?

25 februari 2010 om 08:46

Het mooie aan Mourinho is dat hij veel gedachten uitlokt. Hij weet zelf als de beste dat het helemaal geen doorgestoken kaart is, maar lokt gewoon reacties uit. Hierdoor gaan mensen praten, gaan mensen anders denken en heeft hij indirect toch voordeel bij.

Mourinho is super intelligent en weet maar al te goed wathij doet, hij doet soms net als of hij dom en gek is maar elke stap die hij maakt is uitgestippelt! En daarom heeft hij ook zoveel succes, laat niets aan het toeval over en heeft overal dik de vinger in de pap!

25 februari 2010 om 11:33

Inderdaad Kinge, men begrijpt gewoon niet dat die man alles met een bepaalde gedachte of met een bepaalde reden doet. Allles wat hij zegt is afgewogen en bedacht en heeft een functie.

Zo moet je toch begrijpen dat zijn 'koude oorlog' / 'psychologische oorlogvoering' tegen Chelsea puur is bedoeld om alle aandacht naar zijn persoontje te trekken en zijn ploeg dus volledig uit de wind te houden? Daar is hij op meesterlijke wijze in geslaagd. Ergens iets gezien, gelezen of gehoord over de spelers? neen. Het ging alleen maar over Mourinho. En die laat alles lachend van zich afglijden. En als Inter Chelsea uitschakelt, wat niet irreeel is, dan lacht hij het laatst. En is zijn missie met vlag en wimpel geslaagd.

Daarbij weet ik zeker dat hij bij de return op Stamford Bridge door het publiek met gejuich en heel veel respect zal worden ontvangen.

Nee, je mag vinden van zijn stijl wat je wilt, maar de man kan een groots inzicht en verstand niet worden ontzegd.

25 februari 2010 om 15:15

En wat voor (grote) voordeel is het als hij alle aandacht in de media krijgt en zijn spelers niet?

25 februari 2010 om 14:12

Gisteren nog ja 100% pingel en rood voor Chelsea maar daar hoor je hem dan niet over.

25 februari 2010 om 15:39

Italiaanse competitie is wat anders dan Cl. Niet dat ik denk dat dit waar is hoor

25 februari 2010 om 15:44

Hij doet liever winnen en gehaat worden dan dat hij met iedereen vriendjes is en verliest, want, zoals hier al gezegt wordt, hij zegt alles met een reden. Het is en blijft gewoon een topcoach!

Weer dat Calimero-gedrag van Mourinho. Altijd is iedereen tegen hem en zijn elftal, daar kunnen we over zeggen wat we willen, hij verandert toch nooit.
Hij mag blij zijn dat hij niet in de Eredivisie trainer is, met al die scheidsrechterlijke dwalingen elk weekend !

Het is toch op z'n minst opmerkelijk als het echt zo is en dan is het ook goed als het onderzocht wordt. Dit benadeelt niet alleen de tegenstanders van AC Milan, maar net zo goed Inter zelf. Enige juiste antwoord hierop voor Mourinho is zijn ploeg gewoon beter te laten voetballen en kampioen te worden..

Vergeet hij zelf even het duel tussen Samuel en Kalou in de eerste helft gisteravond... Stemming makerij

25 februari 2010 om 14:02

Daarvan heeft Mourinho na de wedstrijd gezegd dat als het andersom was geweest hij om een penalty had gevraagd. Maar stemming maken doet hij wel degelijk, het handboeien gebaar zal nog vaak op de Italiaanse tribune's te zien zijn...

Komen we weer te dichtbij Mourinho? Grappig dat hij niks over Milan roept wanneer we meer dan 5 punten achterlopen op inter, maar zodra we in de buurt komen zoekt hij weer een verhaaltje in het land der fabeltjes.

Fiorentina had gister een strafschop verdiend ja (evenals Chelsea trouwens). Maar hoevaak zijn penalty's wel niet tegen Inter onthouden?

Zoals Ancelotti al zij: Mourinho graaft zijn eigen
Hoop dat de Italiaanse bond er een extra schorsing aan plakt Lekker bezig Jose

25 februari 2010 om 13:48

Er zijn al meerdere corruptieschandalen geweest in Italie. AC Milan was erbij betrokken in 1980 en 2006. Het schandaal van 2006 was al jaren aan de gang. Bovendien bleek dat daar jarenlang heel veel mensen bij betrokken zijn. En nu is alles opeens weer koek en ei? Persoonlijk staat me de halve finale Champions League in 2003 tussen Internationale en AC Milan me nog duidelijk voor ogen. Daar klopte helemaal niets van, en toen het Inter publiek helemaal doordraaide waren ze 'onsportief'. Je mag dus niks zeggen zolang niets is bewezen volgens de meeste hier? Het Italiaanse voetbal (en niet alleen!) is door en door corrupt. Goed dat er iemand is die zich uitspreekt als hij genaaid wordt ook al weet hij dat hij dan keihard aangepakt wordt. Alleen doet Mourinho dit natuurlijk alleen als het in zijn nadeel is, en dat staat hem dan weer net niet.

25 februari 2010 om 15:17

"het Italiaanse voetbal (en niet alleen!) is door en door corrupt"

Dan is Inter net zo betrokken als Milan. Mourinho baseert dit puur op het niet gegeven penalty. Absurt dat jij deze woorden van Mourinho serieus neemt. Is niets anders dan poging tot provocatie.

En zoals je zelf zegt. Laat het maar eerst bewezen worden.

Het is niet slim van Mourinho om dit nu te gaan suggereren. Hij heeft net 3 wedstrijden schorsing gekregen. (als dat vast blijft staan)

off: Kunnen mensen trouwens ophouden met die standaard cliché uitspraak 'calimero-gedrag', wordt er helemaal gek van. Verzin eens iets nieuws .

Ik ben ook geneigd om dit als onzin af te doen maar stel nou dat hij gelijk heeft. Er gebeuren wel meer dingen in het italiaanse voetbal die niet door de beugel kunnen. Italie is door en door geinfiltreerd door de maffia die graag een wedstrijd beinvloeden en Berlusconi staat toch wel bekend als een goede vriend van deze maffia.

Hoe kan hij over iets oordelen als hij het zelf nog niet gezien kan hebben. Het kan dan wel een penalty geweest zijn, maar lekker makkelijk teren op de mening van iemand anders

Voor je iets dergelijks gaat roepen moet je wel 100 % zekerheid hebben.
Nu een trainer van dit caliber met deze uitspraken komt is het of:
uitzoeken tot de bodem en de trainer zwaar straffen indien het tegendeel is bewezen of
niks doen en de taal van José Mourinho als vuil nieuws beschouwen.

Had Kalou gister ook niet een strafschop verdient tegen Inter?

Hij is echt arrogant. Ik vind het een vreselijke man. Hoe kan hij over iets oordelen terwijl hij zich bezig moest houden met Inter tegen Chelsea. Omdat hij de hete adem van AC Milan begint te voelen? Hij heeft niks te doen. Deze man moet gewoon flink geschorst worden voor zijn uitlatingen en vooroordelen. Kalou had ook een strafschop moeten krijgen voor rust. Maar daar hoor je hem niks over zeggen. Hij is echt een trainer van ''hey kijk mij nou eens''. Als je bewijs hebt moet je pas je mond opentrekken. Anders moet je er gewoon niet mee bemoeien. Hij moet zich met Inter bezig houden. Laat hij maar eerst het voetbal binnen Inter brengen. Dat kan hij niet. Want Inter speelt afbraakvoetbal zonder een idee erachter. Het zijn lange halen naar voren en kijken waar de bal terecht komt. Milito en Eto'o moeten als gekken achter die bal aanrennen. Dat is toch geen systeem? Zijn spel met Inter is een schande voor het voetballen..!!!

25 februari 2010 om 09:51

Volgens mij baseer jij het spel van Inter maar op 1 wedstrijd, die van gister.
Mourinho is al 8 jaar ongeslagen thuis en het blijft gewoon een topcoach.

Het mooie aan Mourinho is dat hij mensen uitlokt om zo'n reactie te krijgen wat jij hebt geschreven. Dat hoort nou gewoon bij deze man. Dit deed die in Portugal, Engeland en nu Italië.

Hij is arrogant, maar hij kent het spelletje.

Het is echt een provocateur, zo werkt hij nu eenmaal. Hij is er succesvol mee maar ik begrijp dat veel mensen zich kapot ergeren aan de hautaine houding van Mourinho. Ik vind het een fantastische coach en een echte leider van zijn team.

Is hem weer hier ja? De aansteller met zijn grote mond zou beter eens leren zijn mond dicht te houden voordat hij nog langer geschorst wordt als trainer. Wat een onzin zeg, omdat er één penalty niet wordt gegeven denkt hij plots dat er weer een omkoopschandaal is? Als er één club is die daar dan betrokken in zal zijn is Internazionale zelf meneer de arrogante Portugees.

Ik hoorde hem gisteren wel niets zeggen over een penalty die Chelsea verdiende te krijgen? Hmm juist jah, misschien hadden zij wel de scheidsrechter voor de wedstrijd geld gegeven. Wat een onzin toch allemaal, laat die scheidsrechters toch allemaal hun werk doen. Ze kunnen altijd fouten maken en ik erger mij met de dag steeds meer en meer aan zijn uitspraken. Het valt wel op, als Inter 6-10 punten voorstaat dan hoor je hem niets zeggen als een ander team een strafschop krijgt maar als ze de hete adem van een ploeg voelen begint hij weer.

Hou toch gewoon je mond eens en concentreer je op het voetbal Mourinho. Ik vind het echt zo jammer, gewoon al om je grote arrogante bek moet ik je helemaal niet hebben. Als trainer geweldig, helaas blijft het daar bij. Er wordt geclaimt dat Inter ook in een complot zijn waarin zij scheidsrechter vaak in hun voordeel hebben, ook omkoopschandaal? Dan hoor je hem niet he, zielige vent.

25 februari 2010 om 17:32

eerste wat mourinho zei gisteren na de match was, het was een zuiver penalty voor chelsea

25 februari 2010 om 17:54

@sa2juve

De laaste club die bij een omkooping schandaal was betrokken uhm.....juventus juist
dus niet zeggen dat hij een arrogant,dom mens integeendeel hij is juist heel slim bezig niemand die je hoort over Inter of andere spelers hij houd ze allemaal achter de spot en weet alles naar hem te trekken een van de slimste trainers in tijden.

In dit geval ligt het eraan hoe hij het gezegd heeft,...als het een loze kreet is zoals zovaak van hem,...geen aandacht aan geven!
Zodra hij werkelijk de vergelijking met Calciopoli heeft gemaakt en beschuldigingen heeft gemaakt jegens Milan/juve of welke club dan ook zonder daarvoor wettig en overtuigend bewijs te hebben zeg ik aangifte doen wegens laster/smaad!
De beste man denkt dat hij ongestraft alles maar kan roepen en zeggen,de onderzoeken en rechtzaken van Calciopoli zijn nog steeds niet afgerond(waarbij in dec 2009 door een ass arbiter ook Inter is beschuldigd) en meneer begint al over een nieuw schandaal ?!?!?

Laat hem ze mond houden en zich gewoon met Inter bezig houden,die gisteren ook verdomde goed wegkwamen,..en in de competitie ook vaak zat de arbitrage meehebben!

Ik snap die man ook niet, hij is oondoorgrondelijk, voer voor psychiaters. De meeste mensen gaan hoe meer het tegenzit, meer van dit soort onzin uitkramen(harm van Veldhoven bijvoorbeeld), maar bij hem lijkt het succes hem nog feller en controversiëler te maken. Verder slaat zijn reactie nergens op en is het zelfs nogal hypocriet, waar was hij bij de penalty voor Chelsea? Heeft Inter stiekem toch de scheidsrechter omgekocht? Hopen dat die man gewoon weer effe een tijdje in z'n hok gaat en lekker Inter kampioen maakt.

Ja het klopt
Milan doet ook mee in de Calciopoli.
Het ging als volgt:

Berlusconi die zag hoe slecht het ging met Milan en zag dat Inter het goed deed.
Dus belde hij naar Moratti en die zei he Silvio wil je ook succes?
Waarop Berlusconi antwoorde maar natuurlijk wil ik dat.
Moratti: Dan doe je hetzelfde als mij. Betaal de scheidsrechters wat geld en ze helpen je wel.
Als je goed betaald krijg je geen penalty's tegens, maar als je echt een topvergoeding betaald dan krijg je zelf penalty's mee.

Oke nu zonder dollen.
Pffffffffffff
Ik wordt echt moe van deze man.
Altijd maar zeuren.
En dat terwijl hij het niet eens heeft gezien.
Het was een penalty voor Fiorentina dat klopt ja.
Maar dat is zijn zaak niet.
Hij moet zich maar met zijn eigen zaak bezig houden want volgens mij werd Kalou ook duidelijk neergehaald en had Chelsea recht op een penalty.
Is er toen ook iemand omgekocht?
En hoevaak krijgt Inter wel niet de voordeel van de scheidsrechers?
Volgens mij wil hij langer geschorst worden.

De media blaast dit op, maar mourinho wilt natuurlijk voor ophef zorgen omdat hij milan zijn hete adem voelt in de stand.

Mourinho kan beter zwijgen over Milan, want vorig seizoen speelde adriano nog handbal in de goal van Milan. En dit seizoen werd dinho 2x hard neergehaald in de 16 en geen penalty. Pas in de 90+ minuut gaf hij eentje daar zij we vet mee. En Laten we ook nog even zwijgen over de schwalbes van Pandev en milito want anders blijven we bezig.

ik zeg je eerlijk, voor mijn part wint inter de CL dat is goed voor het italiaans voetbal. Maar ik gun het Mourinho helemaal niet !

De vergelijking met de CL gaat niet op, want zijn uitspraak betreft de Serie A.

En verder vindt ik Inter 'n mooi team, met veel spelers die bij andere clubs zijn afgeschreven, maar bij Inter toch weer mooie dingen laten zien. Inter zal altijd de underdog zijn, en het is makkelijker partij te kiezen voor de favoriet als voor de underdog.

Mourinho wat een rare vervelende man is dit toch!!
Het gebeurd in elke competitie wel is dat je een penalty niet tegen krijgt of niet mee krijgt.
Zijn dan alle scheidsrechters in alle competitie corrupt??? deze man moet denk ik is worden opgenomen in een kliniek voor waanideen, hoop dat de bond hem weer aanpakt en nu gewoon 500,000 boete geeft en 8 wedstrijden schorsing !!! Deze man is doorgedraaid

Ik vraag me af over welk moment tegen Bari dat Mourinho het over heeft. Bari heeft wel degelijk een strafschop meegekregen. Tevens heeft Milan toegegeven dat het een strafschop zou kunnen zijn, maar dat de scheidsrechter voordeel toepaste, en Fiorentina scoorde bijna. Inter heeft dit seizoen en vorig seizoen geprofiteerd van een heleboel blunders van scheidsrechters, dus ik vind het niet erg netjes dat hij AC Milan zo onheus bejegent.

Laat ik vooropstellen dat ik nog steeds geloof in de eerlijkheid van het voetbal. Inter heeft ook zelf de laatste weken 6 (!) punten laten liggen door 3x gelijk te spelen. Maar ieder die italiaans voetbal volgt, en zeker degene die de afgelopen 2 jaar riepen dat het inter altijd mee zat, dat de scheidsrechters inter altijd aan het helpen waren, kunnen nu niet ontkennen dat het voor inter de andere kant op valt en ze wel degelijk een hoop nadelige beslissingen tegen gehad.

maar goed zoals ik al zei ik geloof in de eerlijkheid van de italiaanse bond, en ik wil zeker niet een omkoop schandaal suggereren, dat is niet aan de orde. maar het zit inter wel tegen. de scheidsrechters nemen beslissingen die vaak tegen inter uitvallen, dus het valt op en dan gaan mensen schreeuwen, en dat is niet geheel onterecht te noemen.

Ik geloof helemaal niet in de eerlijkheid van de Figc en zeker niet zolang marionet Galliani en Silvio Corrupzioni een dikke vinger in de pap hebben. Wat ik wel vind is dat Mourinho dit beter niet zelf kan roepen:
1 Het is niet zo maar te bewijzen
2 Hij heeft het team momenteel niet het beste voetbal laten spelen dus daar kan hij zich beter op concentreren hoewel ik de vechtlust tegen Chelsea al een grote verbetering vond
3 Hij moet gewoon proberen het team op eigen kracht kampioen te laten worden ondanks de dubieuze beslissingen die momenteel tegen Inter worden gedaan en als laatste proberen de spelers geen domme kaarten te laten pakken zoals tegen Sampdoria.

27 februari 2010 om 22:43

En ik geloof helemaal niet in de eerlijkheid van de Figc zolang marionet Moratti een dikke vinger in de pap heeft.
Kom op.
Wat wil je zeggen?
Dat Milan met iets bezig is.
Je moet in de spiegel kijken.
Want we weten allemaal dat Inter het meeste voordeel eruit heeft gehaalt.
En over de Calciopoli-schandaal gesproken.
We weten toch allemaal wel dat Moratti hierachter zit.
De eigenaar van de telecom bedrijf (tim) is Moratti en hij kwam met de tapes om Moggi te pakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren