Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

MLS waarschuwt voor ‘werk’ dat nodig is voor komst Messi; ook Barcelona reageert

Donderdag, 8 juni 2023 om 06:54Jeroen van Poppel • Laatste update: 06:54

Lionel Messi bevestigde zelf zijn vertrek naar Inter Miami, maar de Major League Soccer kan de komst van de Argentijnse superster nog niet bevestigen. De Amerikaanse voetbalcompetitie komt met een officieel statement, waarin een kleine slag om de arm gehouden wordt. "Er is nog werk te verzetten om een formele overeenkomst te bewerkstelligen", zo schrijft de MLS op Twitter.

In de Verenigde Staten wordt desondanks al volop uitgekeken naar de komst van Messi, die na twee jaar transfervrij vertrekt bij Paris Saint-Germain. "We zijn blij dat Lionel Messi heeft aangegeven dat hij van plan is om deze zomer bij Inter Miami en in de Major League Soccer te komen", klinkt het in het statement. "Hoewel er nog werk ligt voor een formele overeenkomst, kijken we ernaar uit om een van de grootste voetballers aller tijden in onze competitie te verwelkomen."

Jorge Messi, de vader en vertegenwoordiger van de Argentijnse aanvaller, was de afgelopen tijd in Barcelona om te onderhandelen over een terugkeer. "Op maandag 5 juni informeerde Jorge Messi clubvoorzitter Joan Laporta over de beslissing van de speler om zich bij Inter Miami aan te sluiten, ondanks een voorstel van Barça, gezien de wens van zowel Barcelona als Lionel Messi om hem opnieuw het blaugrana te zien dragen", meldt de club in een officieel statement.

Barcelona houdt de band met Messi warm. "President Laporta begrijpt en respecteert Messi's beslissing om te willen strijden in een competitie met minder eisen, verder weg van de schijnwerpers en de druk waaraan hij de afgelopen jaren is blootgesteld. Joan Laporta en Jorge Messi kwamen ook overeen om samen te werken aan een passend eerbetoon van Barça-fans voor de voetballer die geliefd was, is en altijd zal zijn bij Barcelona."Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door zonde)

Ik ben ouderwets, ik houd van clubliefde. Messi stelt me teleur.

8 juni 2023 om 00:01

Laat hem lekker. Hij heeft de club zoveel gegeven. Nu wil hij lekker chillen.

8 juni 2023 om 00:03

De club heeft hem ook vrij veel (salaris) gegeven zonder dat eigenlijk te kunnen betalen. Daarom is het alleen maar beter als Barcelona zich niet meer aan hem gaat branden.

8 juni 2023 om 00:04

Ik ben opgegroeid met Messi als nummer 10 van Barca, en ik kan gewoon niks meer vergelijkbaars vinden. Maar natuurlijk, hij moet lekker doen wat die wil.

8 juni 2023 om 00:09

En ik zou het dus geweldig vinden als zo'n speler voor niks terug zou gaan. Die jongen en zijn hele familie en de eerste 5 generaties hoeven nooit meer te werken. Dan kan je toch prima een seizoen voor niks komen spelen als de club je wil.
Geloof niet dat Robben een hoog salaris kreeg bij Groningen (idee was leuk jammer dat zijn lichaam niet meewerkte)

8 juni 2023 om 00:15

Sorry, dat mag dus helaas niet van de Spaanse wetgeving. Dit heeft niks met la Liga, Barça of Messi te maken. Het mag simpelweg niet.
Tenzij die als trainer terug wil keren, dan kan ie voor een appel en een ei tekenen. Maar dat is dus een andere functie. Dan mag het wel.

8 juni 2023 om 00:15

Beter gegaan? De slechte start in ongeveer 30 jaar toen hij vertrok en dat werd pas recht getrokken door investeringen van honderden miljoenen.

8 juni 2023 om 00:16

Prachtig voorbeeld Fr010Frdam. Daar waar Robben inderdaad gewoon echte liefde voor het spelletje, de club en het land heeft, heeft Messi volgens mij z'n ziel allang verkocht. Laten we hem herinneren in z'n toptijden, maar ben wel echt toe aan een Messiloos topvoetbal.

8 juni 2023 om 00:19

Dankjewel Isco24, zoveel mensen die statements uit bleren zonder daadwerkelijk te weten waar ze het over hebben.

8 juni 2023 om 00:27

Dit heeft dus alles met de geschiedenis van La Liga, Barcelona en Messi te maken gezien ze hem destijds veel te veel hebben betaald wat ze niet konden betalen en nu zo diep in de shit zitten dat ze hem niet meer kunnen halen. Gelukkig maar, want de Frenkie's van Barcelona hadden daar onder moeten lijden.

8 juni 2023 om 00:43

@isco24

Geldt die regel ook als een werknemer uit het buitenland komt? Ik kan me voorstellen dat als bijvoorbeeld een Spaanse beurshandelaar die jaren als expat op de beurs van new York gewerkt heeft maar nu met zijn gezin terug wil naar Spanje dan in de problemen komt.

Er zijn eigenlijk best veel landen waar de lonen stukken hoger liggen dan in Spanje. Dan zouden al die Spaanse expats, zoals IT-ers, een jaar lang niet in Spanje kunnen werken na hun terugkeer?

8 juni 2023 om 03:21

@JVT17 Dan was je net te laat. Er was namelijk een andere nummer 10 voor hem. Die was voor mij de allerbeste!

8 juni 2023 om 07:11

Fr010frdam ik denk dat het niet (alleen) om geld gaat. Denk gewoon dat messi geen zin of energie meer heeft om op het allerhoogste niveau te spelen. Dat zien we al een tijdje op het veld imo. En ook barca geeft dat aan in dat statement.

8 juni 2023 om 08:58

Je laatste stukje maakt natuurlijk niet uit. Want dat hogere salaris vanuit een ander land doet er dus niet toe. Het gaat puur om laatstverdiende salaris in Spanje zelf.

En wat betreft je eerste stuk. Vaak hebben beurshandelaren geen start salaris en is zoiets dus vaak ook niet 1 op 1 te vergelijken met je eerdere verdiende salaris. Bonussen worden zwaarder belast bij de belastingdienst dan salaris en die zullen ook bekend zijn bij ze. Hoe dat dan precies zit met voetballers is weer een ander verhaal.
Messi verdiende (geen idee hoor) 50 miljoen bruto? Dit houdt in dat hij minimaal 25 miljoen bruto zou moeten verdienen bij een terugkeer in het Spaanse voetbal als voetballer.
Laat dat nou net iets zijn wat Barcelona momenteel niet kan betalen. En dán komt la Liga wel om de hoek kijken, want je selectie mag maar zoveel procent verdienen.

Maar het verhaal van 'dan gaat ie toch gratis voetballen' gaat dus niet op helaas.

8 juni 2023 om 09:29

My Vision

Wat lul jij toch allemaal, Messi won 6 maanden geleden gewoon het WK, je brandt hem nu volledig af op de keuze die hijzelf maakt, of moet hij net als de vorige keer de keuze bij Barcelona laten liggen? Die toen opeens hem niet kon registreren, en waarom is Messi de enige voetballer die maar gratis moet gaan spelen voor Barcelona, omdat hij al genoeg geld heeft en het maar moet doen voor de liefde van de club, (wet technisch is dit niet eens mogelijk) je pakt Robben als voorbeeld maar dat is een heeel heeel slecht voorbeeld omdat ze beide niet hetzelfde zijn.

8 juni 2023 om 10:11

Wat hij de club heeft gegeven is 10 x meer als andersom

8 juni 2023 om 17:26

Groningen zat toen al diep in de put en hoopte dat Robben daar nog een beetje verschil in zou kunnen maken. Heeft vooral voor afleiding gezorgd en ijdele hoop op beters.
Leuk dat hij erheen is gegaan, maar succes was het niet en dat had iedereen van verre aan kunnen zien komen, alleen de blind groen-witte bril hoopte op anders.
Ronaldo ging terug naar United en heeft het daar niet slecht gedaan, maar uiteindelijk vooral voor gezeur en krantenkoppen gezorgd.

Daarnaast Ronaldo en Robben waren meer dan 10 jaar weg, Messi zijn stoel is nog warm en hij is 20 jaar daar geweest.

Het is appels met peren vergelijken. Messi neemt misschien wel gewoon de gunstigste beslissing die "stopt" in europa om het moment dat het niveau er niet beter van gaat worden. Die speelt geen 50 wedstrijden meer in een seizoen, heeft nu alles gewonnen en wil gewoon wat anders.

Maar omdat mensen een bepaalde utopie gedachtegang hebben, moet zo'n speler terug en dan komt dus zelfs het argument "geld genoeg" weer terug.
Het is eigenlijk belachelijk dat er over zo iemand gepraat wordt alsof die publiekelijk bezit is.

8 juni 2023 om 00:15

Wat wil je nou van ‘m man?! Barca kan ‘m niet inschrijven, ze hebben net een gelukje gehad dat Gavi uberhaupt rechtsgeldig nog kan blijven voetballen. Volgens mij heb je geen idee hoe diep ze daar in de shit zitten, zeg ik als Barca fan. Daarnaast werkt de Spaanse wet zo, dat je een werknemer niet een contract mag aanbieden voor minder dan 50% van z’n salaris (ofzoiets) van de voorafgaande zoveel jaar. Iedereen heeft altijd z’n woordje klaar bij deze man. Ik wens ‘m veel geluk toe in Miami, eindelijk klaar met al die verwende voetbal snotneuzen die ‘m alleen maar afzeiken.

8 juni 2023 om 02:40

Clubliefde bestaat al decennia niet meer. Tenzij je Mark van den Maarl of Bram van Polen heet

8 juni 2023 om 07:26

Totti of Maldini klinkt beter.

8 juni 2023 om 17:36

Bram van Polen speelde nog voor Vitesse en Maarel bij haarlem in de jeugd, toen Messi zijn eerste wedstrijd bij barca 1 speelde. Polen zit nu in zijn 16de jaar bij de club en Maarel in zijn 15de seizoen bij de club en messi vertrok na 17 seizoenen in barca 1 en dan neem ik de jeugd niet mee.

Betekent dat als Polen of Maarel volgend jaar naar een andere ploeg gaat, dat ze dan geen clubliefde hebben?

8 juni 2023 om 06:45

Je bent wel dan extreem ouderwets dan. Dan had hij Argentinië nooit mogen verlaten.

Mensen mogen hun vrouw, kinderen, vaderland, ouders achterlaten. Dat is allemaal OK. Maar als het op clubliefde aankomt...

8 juni 2023 om 08:41

Clubliefde is ook realistische blijven. Of wil je dat hij a la Ronaldo terug keert en de club achter loopt. Barça is net kampioen geworden. Ze moeten vooruit kijken.

Prima. Ik ga de betoverende Messi van weleer missen, maar de opnaaiende van z'n voetstukgevallen geldwolf die om de 2minuten met z'n hand voor z'n mond bij de scheids moest staan om van Nederland te kunnen winnen en wereldkampioen te kunnen worden...die kan ik missen als kiespijn. Is toch 2 jaar te laat uit Europa vertrokken. Wat heeft hij samen met PSG ggefaald. Van het moment dat hij naar die karikatuur op een topclub vertrok veranderde hij ook in een karikatuur van zichzelf.

8 juni 2023 om 00:09

Hij kan prima cijfers overleggen en is op zijn oude dag nog steeds belangrijk. Kan nog makkelijk 2 jaar van waarde zijn voor Barcelona. Put some respect on his name.

8 juni 2023 om 00:10

Eens, heb ook helemaal niks met dat psg team. Hoop dat Mbappe ook snel vertrekt

8 juni 2023 om 00:12

Ach hij was gemotiveerd door de uitspraken van van Gaal.
Een opa genoemd worden zal geen enkele voetballer kunnen waarderen.
Daarnaast zijn er nog wat Nederlanders boos op Messi vanwege de wedstrijd Argentinië -Nederland.
Zelf is Nederland betrokken bij twee van de drie meest onsportieve wedstrijden tijdens een WK.
Daarom is Nederland het meest onsportieve land tijdens WK's volgens de FIFA.
Dus we kunnen als Nederland moeilijk klagen over Argentinië terwijl we zelf onsportiever zijn.

8 juni 2023 om 00:22

Wat de Fifa bepaalt en zegt over sportiviteit interesseert me niet zoveel. Ze gaan zelf WK's organiseren in de meest malafide landen. Daarbij zij we door Argentinië in Argentinië zelf genaaid en bestolen van een wereldcup in de jaren '70. En ik vond dat het afgelopen WK er allemaal ook net wat te dik bovenop lag.

8 juni 2023 om 00:27

En toevallig gebeurde het bij geen enkele andere wedstrijd op het WK maar alleen zijn gedrag tegen Nederland wordt erbij gehaald. En dat gebeurde ook niet zonder reden. Want de grote van Gaal verteld even wat een voordeel wij hebben omdat Messi niet meeverdedigd. Wij die zelf spelen met 5 verdedigers spelen en geen enkel land hebben gedomineerd, gaan even vertellen dat de grootste speler ooit niet meeverdedigd. Als je zoiets zegt moet je de wedstrijd ook winnen met het voordeel dat je hebt. Maar nee die kleine man maakte een goal en assist en wij gingen uiteindelijk naar huis ..

8 juni 2023 om 00:31

De woorden van Van Gaal voor de wedstrijd en die van Messi naderhand boeien me dus helemaal niets. Het gaat om het (wan)gedrag op het veld. Messi had continu de scheidsrechter zichtbaar nodig, die er in mee ging. Er zijn zat dingen aan te wijzen waar we zelf ook schuld hebben aan de uitschakeling, Argentinië en Messi speelden alleen absoluut niet als een wereldkampioen. Zoals men in de wereld over Oranje van de jaren 70 en eind jaren 90 sprak, gaat niemand spreken over dit Argentinië die van de Fifa wereldkampioen moest worden in een achterlijk land.

8 juni 2023 om 00:37

De FIFA kijkt naar gele en rode kaarten, die zijn de leidraad wanneer het gaat om sportiviteit.
En kom met bewijs at Argentinië Wereldkampioen moest worden van de Fifa.
Ik zie meer van deze beschuldigingen op dit platform door meerdere gebruikers, wanneer ik ze vraag om bewijs kunnen ze het mij niet tonen.
Waardoor ze zich schuldig maken aan Smaad.

8 juni 2023 om 00:37

Ja in de jaren 70 waren we flink genaaid dat is waar. Maar wij deden er zelf ook echt lang over om goed voetbal op de mat te leggen tegen Argentinië vorig jaar. Vanaf minuut 80 lukte het ineens wel

8 juni 2023 om 00:44

Zeker waar Godmessi. Ik bedoel vooral te zeggen dat ik liever uitgeschakeld was door een voetbalmachine onder leiding van die Messi van weleer die ons gewoon op kwaliteit en snelheid totaal zou aftroeven met mooi voetbal. Zo heb ik die pot niet ervaren omdat die verschrikkelijke scheidsrechter om de haverklap floot op momenten dat er niets gaande was. En als hij moest optreden daar aan de zijlijn...

8 juni 2023 om 07:54

@myvision: welke wereldkampioen uit het verleden speelde wel als wereldkampioen? Wat bedoel je daarmee? Volgens mij is het best spelende team met het meest oogstrelende voetbal nog nooit wereldkampioen geworden… helemaal in deze tijden, waar zakelijk counter voetbal met razendsnelle omschakelingen de boventoon voeren in zowel club als interland voetbal.

8 juni 2023 om 08:01

Spanje steekt zijn vinger op.

8 juni 2023 om 08:47

Achja myvision. Het WK is prachtig om te winnen, maar het blijven 8 wedstrijdjes waarvan er misschien 2 tegen echte grote tegenstanders zijn.

8 juni 2023 om 09:46

Myvision

Kijk de wedstrijd Nederland Argentinië nog een keer terug dan kun je zien dat Argentinië gewoon in volledige controle was en dat Nederland niks in te brengen had, tot van Gaal met ballen van de zijkant ging spelen en er 2 lange spitsen in werden gebracht, toen ze gingen verlengen was Argentinië opnieuw stukken beter dan Nederland. Je bent totaal niet objectief, waar benoem je niet even dat Wout weghorst er al af had gekund toen hij Messi in het voorbij gaan een tik gaf? Of Timber die een geel waardige overtreding deed maken, nee jij haalt alleen Messi erbij, die man heeft je toch voor het leven beschadigd

8 juni 2023 om 00:17

En Frenkie de Jong dan? Die staat altijd als eerste bij de scheids. Argentinië had tijdens het WK gezeik met geen enkele andere ploeg, maar wat Thomas Angelo zegt; Nederland was bij 2/3 van de meest onsportieve wedstrijden betrokken.

8 juni 2023 om 00:24

Argentinië had het misschien tegen andere landen ook minder nodig... ze wilden tegen Nederland dat er om de haverklap gefloten zou worden om ons niet in het spel te laten komen en zo geschiedde. Het is niet voor niets op penalties beslist.

8 juni 2023 om 00:35

Welk spel? Nederland had alleen counter voetbal. En tegen Argentinië duurde het ook 80 min voor ze iets lieten zien. Wees gewoon realistisch..

8 juni 2023 om 10:52

Nederland is het spel laten komen, wat bazel je nou man. Nederland is op het WK geen enkele wedstrijd in haar spel gekomen en heeft alleen maar schandalig voetbal op de mat gelegd. Maar goed het lijkt een beetje alsof je verblind wordt door nationalistische gevoelens.

8 juni 2023 om 00:19

Ik snap dat zure gedoe over die wedstrijd tegen Nederland nooit. Dat was hard tegen hard en het heetst van de strijd. Voorheen was het gezeik dat hij niks voor zijn land over had. En sinds het WK, omdat het tegen ons Nederland was, wordt telkens zijn gedrag erbij gehaald. Ja bij PSG is het niet geworden wat de verwachting was, maar laten we het WK even buiten beschouwing laten.

8 juni 2023 om 00:33

Omdat dit gedrag de reden is waarom ik hem niet ga missen. Ik baal er zelfs van dat de mooie Messi van weleer dit de laatste jaren nodig had waardoor ik hem niet goddelijk maar stom menselijk ben gaan vinden.

8 juni 2023 om 00:54

Wat een kleinzerige reactie zeg, iedere keer die wedstrijd tegen Nederland aanhalen. We mochten al van geluk spreken dat het uberhaupt verlengen werd. Hij is juist op een groter voetstuk gekomen omdat hij het WK heeft gewonnen.

Bij PSG klopte er daarnaast zo veel niet, dat je het moeilijk alleen op Messi af kunt schuiven.

8 juni 2023 om 07:21

MyVision: de NL versie van die zielige ‘no era penal’ - Mexicaan😂

8 juni 2023 om 09:42

Myvision

Zoals gezegd voor jou en vele andere is dit de reden dat Messi niet de beste allertijden kan zijn, omdat hij gefaald heeft bij PSG😂 maar je bent nog steeds zo gefrustreerd over het feit dat Messi Nederland bijna hoogstpersoonlijk eruit heeft gegooid en kun je niet meer objectief er naar kijken, je doet alsof Messi het WK heeft gekocht en niet goed heeft gespeeld. Alles maar naar beneden praten wat Messi heeft gedaan omdat de kleine wandelende GOAT het niet heeft laten zien bij PSG, hij heeft het WK gewonnen toen hij speler was van PSG ik weet dat dit pijn doet.

8 juni 2023 om 09:48

Doe dit nou niet joh. Ik vond het ook jammer dat we alsnog verloren en ik vind Messi ook een oen met z'n gemiemel na de wedstrijd, maar ze wonnen wel verdiend, want hoe Weghorst er 2 maakte weet nog steeds niemand. Uiteindelijk ontspoort die wedstrijd vooral door de scheids die geen geel gaf waardoor iedereen meteen zwaar gefrustreerd was.

Zijn wij eindelijk af van zijn krokodillen traantje . Was allang bekend dat barca de financiële middelen er niet voor had. Anders was hij niet met zo een statement gekomen.

8 juni 2023 om 00:21

Droeftoeter, lekker weer provoceren

De statement van Laporta dat kan toch helemaal niet? Wat een zielig mannetje,

8 juni 2023 om 00:24

Echt te hopeloos voor woorden . Zegt heel wat over de huidige situatie bij barca op dit moment. Als die zelfde messi die persoonlijk de club financieel naar de filistijnen heeft gebracht . Nog zelf hopeloos
Bent om zo een statement naar buiten te brengen. En dat gejank dat die zou terug keren LOL.

Als je dan niet naar Barca gaat en niet dat megabod uit Saoedi-Arabië accepteert dan snap ik niet waarom je naar het laagst geplaatste team in de MLS gaat. Waarom dan niet dat Newell's Old Boys om de cirkel rond te maken. Of Boca Juniors of River Plate.

8 juni 2023 om 00:46

Ik lees op bein dat hij zelf graag naar s Arabië wou maar dat zijn vrouw dit totaal niet zag zitten. Dit staat ook bij hilal vermeld als verklaring . Hij zou dit als reden hebben terug gekoppeld aan de club . Miami staat idd als laagste en cincinatti boven aan . Viel me idd ook op. Maar met Messi en misschien nog wel 2 of 3 aankopen kunnen ze veel beter . Ik volg de Mls totaal niet en weet ook niet echt wat het niveau is. Speelt Suarez nog bij Miami ? Dat zou misschien een goede reden kunnen zijn aangezien de families goed bevriend zijn. Daarnaast spreekt 3 kwart Spaans daar. Makkelijker voor hem aangezien hij amper Engels spreekt

8 juni 2023 om 00:52

Suarez bij Miami? Die loopt in Brazilie te ballen bij Gremio.

8 juni 2023 om 01:11

@ real
Aah Thanx ..klopt ben in de war met Hiquain . Die speelde daar of misschien nog steeds. haha het is al laat.
Zit hij daar nog ? Sowieso marsman en Leerdam. Die gaan gewoon even ballen en spelen met Messi .. hadden ze nooit durven dromen. Wel geweldig voor die jongens .

8 juni 2023 om 01:46

Ik denk dat Higuain nu op pension is kondigde dat laatst aan maar weet niet of dat tijdens het seizoen was of net ervoor want volg absoluut geen MLS

8 juni 2023 om 08:00

Leerdam speelt bij LA Galaxy

8 juni 2023 om 00:57

Newell's Old Boys had het mooiste geweest na Barcelona maar financiëel niet mogelijk denk ik.En de straat opkomen is ook niet mogelijk daar voor hem😂In Miami gaat die veel meer rust vinden en waarschijnlijk nog altijd evenveel verdienen zoals bij PSG of zelfs nog meer.

Lionel Cashi. Ach, het is ‘m gegund. Met zo’n staat van dienst ga je nergens voor een habbekrats aan de bak. Schijnbaar is de financiële positie van Barca nog steeds zo wankel dat er niks te verzinnen is om hem aan te trekken, of hij heeft toch echt zelf gekozen voor een stapje terug. Ben benieuwd wat voor records hij daar aan flarden zal schieten. Prachtige stap voor de MSL en Amerika als voetballand, en Miami is niet vervelend wonen.

Hoe mooi zou het zijn als Suarez straks nog een seizoen mls meepakt samen met Messi mij inter Miami. Dan zou voor mij de cirkel helemaal rond zijn

8 juni 2023 om 06:19

Kunnen ze weer samen de club financieel leeg trekken net zoals ze bij barca hebben gedaan.

8 juni 2023 om 07:08

Heeft barca toch echt zelf gedaam.

8 juni 2023 om 08:46

Jij hebt echt niks beters te doen he, ga lekker je donker hok in en verder trollen.

Lionel Messi heeft een mooie carrière gehad en alle prijzen die hij kon winnen heeft ‘ie gewonnen. Het is hem gegund.Het zou nog leuker zijn als Luis Suarez en/of Neymar ook naar Inter Miami zou komen.

Het wordt / is al wat zielig het voormalig huwelijk tussen Messi en Barça! Kortom een MESsi, met alleen maar verliessers. Haalt volledig de glans van een glansrijke carrière af. Hou wel van de eerlijke verslaggeving in de US. Daar is niet één sporter groter dan de sport zelf. Dus Lionel, wen er maar vast aan. Je bent daar / je zal nooit groter worden dan de sport.

Mede dankzij deze Messi is barca in de financiële problemen gekomen. Hij was de beste maar geld geld geld. Dat is blijkbaar zijn drijfveer

8 juni 2023 om 06:50

Word je niet moe van je zelf ?

Was te verwachten. Het is en blijft een geldvoetballer. Niets mis mee uiteraard.

Echter vind ik zn uitspraken jn dit bericht weer compleet onzin.

'Als ik voor het geld was gegaan' blabla.

8 juni 2023 om 07:09

Iedere profvoetballer is een geldvoetballer. Clubliefde is iets van vroeger.

8 juni 2023 om 10:28

Iedereen is toch een geldvoetballer? Als Messi geen geldvoetballer was dan was hij wel in Argentinë gebleven.

De clubliefde van messi zolang je maar met een grote zak geld aankomt zetten

Ben benieuwd hoe Messi het in MLS gaat doen ik ga zeker kijken!

Als reactie op alle mensen die nu slecht praten over Messi, ga je schamen! De man is een levende legende en gaat aan het eind van zijn carrière nog even lekker vertoeven in Miami. Jankerds allemaal hier, Nederland werd terecht uitgeschakeld en speelde een verschrikkelijk slecht wk en sinds dien doen alle Huilanders klagen. Bah wat haat ik dit soort jankerds, ga wat doen met ie leven in plaats van op je ouders zolderkamer via het internet mensen afkraken die wel wat bereikt hebben in het leven.

Een passend afscheid bij Barcelona, dat is wel zo passend. Mooi dat hier aandacht voor is!

8 juni 2023 om 12:01

Juist ,hopelijk een mooie afscheid
Dat is zeker wat ie verdiend .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4950 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Girona137
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
R. LewandowskiAanvaller53
Lamine YamalAanvaller50
Ferran TorresAanvaller43
D. KochenKeeper00
Iñaki PeñaKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren