Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenaankoop Liverpool denkt aan vertrek: 'Je wil elke minuut spelen'

Laatste update:

Joe Allen durft niet te zeggen waar hij komend seizoen voetbalt. De middenvelder uit Wales komt lang niet altijd in het stuk voor bij Liverpool en hij wil zijn opties openhouden. Wat hem betreft komt alles aan op de voorbereiding, waarin zal blijken wat de plannen van manager Jürgen Klopp zijn.

/

Allen heeft nog een contract voor een jaar bij Liverpool, maar voorlopig lijkt van een verlenging geen sprake. “Als voetballer wil je iedere minuut van iedere wedstrijd spelen”, zegt hij in gesprek met de BBC. “Dat is voor mij de uitdaging.”

The Reds betaalden in 2012 zo’n negentien miljoen euro aan Swansea City voor de komst van Allen, die nog altijd niet volledig heeft kunnen overtuigen. Vorig seizoen moest de international het voornamelijk doen met invalbeurten en kwam hij niet verder dan negentien optredens in de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Negentien miljoen voor betaald! Wtf!
Geen speciale voetballer ofzo.

27 mei 2016 om 09:53

Had in 2012 een top jaar. Speelde goed bij swansea had de meeste passes naar voren van alle middenvelders in de bpl en stond statistisch gezien hoog in het lijstje van kansen creërende middenvelders

Allen is een prima reserve voor Liverpool, maar een basisplaats zal hij niet kunnen krijgen. Ik verwacht dat Klopp een aantal aankopen zal doen, waardoor er zelfs geen plekje meer op de bank voor Allen is.

Jammer voor Allen. Vond hem als hij speelde geen slechte indruk maken..

Toch jammer. Als wissel zag je dat hij het spel wel kon veranderen. Dit seizoen is Allen wel een meerwaarde geweest. Maar als hij weg wil, heeft Liverpool geen keus, helaas.

Goede jongen en een ijzersterke mentaliteit, is dit seizoen aardig wat keer belangrijk geweest vind ik alleen kan volgend seizoen op nog minder speeltijd rekenen als je Stewart en Grujic ook nog kansen wil geven. We spelen aankomend seizoen geen EL, dus dan krijgen semi bankspelers eigenlijk minder wedstrijden om zich te kunnen bewijzen.

Ik vind hielenbijter en tegenwoordig oude vedette Lucas net iets beter en multifunctioneel. Je moet ook niet teveel vedettes laten vertrekken vind ik.

Terug naar Swansea zou voor Swansea niet slecht zijn, maar ik denk dat hij bij heel wat middenmoters een goede vaste waarde zal zijn en dan beter speelt door het aantal minuten.

'miljoenen transfer' vind ik een beetje overdreven want 19 miljoen valt opzich wel mee voor een speler die dicht tegen PL team van het jaar aan zat op het moment dat hij gekocht werd.

Ik vind het nog steeds een van de betere spelers. Zijn drive en inzicht zie ik verder nergens terug op dat middenveld. Ook niet bij een Henderson.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren