Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Milan van Ewijk moet met de billen bloot na zeer gevoelige doelpuntviering

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Milan van Ewijk, die met een opmerkelijke doelpuntviering opzien baarde in Engeland.

Coventry City won dankzij twee doelpunten van spits Haji Wright met 2-1 van Millwall. Van Ewijk deed als rechtervleugelverdediger negentig minuten mee bij The Sky Blues.

Na afloop plaatste het sociale mediateam van Coventry foto's van tijdens en na afloop van de wedstrijd. Op een van die afbeeldingen is Van Ewijk te zien, die vermoedelijk een doelpunt vierde of de fans na afloop bedankte.

Zijn manier van juichen deed veel denken aan de kenmerkende nazigroet van tijdens en voor de Tweede Wereldoorlog. Coventry verwijderde de afbeelding al snel van de kanalen, maar oplettende fans wisten nog snel een screenshot te grijpen.

Daarop was te zien hoe Van Ewijk zich vlug verontschuldigde. "Ik husselde per ongeluk twee celebrations door elkaar heen. Zie dit alsjeblieft niet als een belediging!"

Als Coventry even later een andere, fatsoenlijke foto van Van Ewijk plaatst, steekt hij de draak met zichzelf en het mediateam. "Ja, dat is een betere foto", reageert hij lachend onder de foto.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is iets dikker geworden lijkt wel. Wat mis ik deze gast bij Heerenveen trouwens. Geweldig ventje, heerlijke drive en veel te goed voor Heerenveen. En iemand waar ik me niet bij kan voorstellen die hij een nazigroet doet

12 februari 2024 om 09:09

Nou inderdaad. Die jongen is 1 grote brok vreugde en plezier. Kan nooit zijn dat hij zoiets zou bedoelen. Echt de leukste jongen die ik in heel veel jaren bij Heerenveen heb zien spelen.

12 februari 2024 om 09:27

Het leek ook helemaal niet op nazi groet. Vingertje in de lucht en vingertje onder zijn neus. Beetje maf wel, maar degene die dit een nazi groet noemt moet terug naar school.

12 februari 2024 om 11:53

Nou ja, een horizontaal vingertje onder de neus werd vroeger gezien als verwijzing naar Adolf Hitler in verband met zijn bloksnor, dus heel vreemd is de link met de nazigroet nu ook weer niet.

12 februari 2024 om 12:12

Het is inderdaad niet identiek, maar als je niet kan zien hoe dit lijkt op een verwijzing naar een Nazigroet snap je het ook niet helemaal hoor. Zal het natuurlijk nooit zo hebben bedoeld, maar handig is het niet.

Hij deed een springende Mario na. Niet helemaal gelukt helaas. Foutje, kan gebeuren.

Handig wat een gozer kan gebeuren niet teveel achter zoeken. Doet het heel leuk leuk hoor hem.

Tsja tis wat onhandig, maar geloof meteen 100% dat hij dit nooit zo bedoeld heeft. Hoop dat dit kleine relletje snel gaat liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren