Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mijlpalen voor Simons en Gomes

Laatste update:

Timmy Simons en Heurelho Gomes hebben ongeacht de uitslag van vanavond reden voor een feestje. De Belgische aanvoerder van PSV speelt vanavond zijn 75ste wedstrijd in het Europees voetbal. Gomes heeft dat aantal nog niet bereikt: hij speelt vanavond zijn 150ste wedstrijd voor PSV.

De Braziliaanse doelman had ruim drie jaar nodig om tot dit aantal te komen. In de voorronde van de Champions League maakte hij in 2004 zijn officiële debuut, waarna een reeks wedstrijden én een behoorlijk aantal clean sheets volgden. Van de 150 wedstrijden speelde hij er 104 in competitieverband.

Simons komt vanavond voor de 75ste keer in actie in een Europese wedstrijd. Daarvan waren er 33 in de Champions League, waarmee hij ook recordhouder van België is. Simons verdeelde zijn Europese duels over twee clubs, te weten Club Brugge en PSV.

Klik hier voor de opstellingen van Fenerbahçe en PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren