Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Michiel Kramer reageert op ruziënde teamgenoten: ‘Kronkels in hun hoofd’

Laatste update:

Michiel Kramer heeft in Studio Voetbal gereageerd op het opmerkelijke moment waarbij RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen teamgenoot Julian Lelieveld op zijn plek zette tijdens de 0-2 zege op Vitesse. De boomlange aanvoerder van de Brabanders kenmerkt het moment als een typische actie voor keepers. “Keepers hebben kronkels in hun hoofd”, lacht Kramer, die stelt dat het ‘een poppenkast’ is. RKC wist ondanks de ‘ruziënde’ teamgenoten in Arnhem de eerste punten van het seizoen te pakken.

Kramer moet hard lachen wanneer hij door presentator Sjoerd van Ramshorst wordt gevraagd naar het moment. “Keepers hebben kronkels in hun hoofd”, aldus de spits, die vervolgens meer context geeft. “Hij werd gek ja. Daarom zeg ik: keepers hebben allemaal een klein kronkeltje. Gewoon normaal doen, het is maar een corner.” Van Ramshorst wil weten of de woede van Vaessen in de kleedkamer nog besproken is. “Ja, natuurlijk”, antwoordt Kramer kraakhelder.

Vaessen was zaterdagavond woest op Lelieveld.

De aanvalsleider van RKC heeft wel vaker meegemaakt dat keepers hun stempel willen drukken. “Ik weet nog dat Edwin Zoetebier de keeper was toen ik als achttienjarige bij NAC binnenkwam. Die kwam ook achter je aan als je maar een klein beetje liep te sjokken. Dat is niet meer dan normaal. Het is een beetje een poppenkast”, aldus Kramer, die zelf samen met teamgenoot Dario Van den Buijs tussen de twee kemphanen kwam om erger te voorkomen.

RKC won het duel met Vitesse zaterdag uiteindelijk met 0-2. De Waalwijkers kwamen al in de eerste helft op voorsprong door een knap doelpunt van Yassin Oukili, waarna Million Manhoef ervoor zorgde dat de Arnhemmers met tien man verder moesten. Ver in blessuretijd gooide Richonell Margaret de wedstrijd op slot door de score te verdubbelen. RKC staat na vijf wedstrijden op de zestiende plek in de Eredivisie en houdt Almere City en FC Volendam voorlopig achter zich. Het elftal van trainer Henk Fraser sluit de maand september af met twee lastige thuiswedstrijden tegen FC Twente en Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een verademing om naar te luisteren deze man! Zegt gewoon wat hij denkt, geen poppenkast.

18 september 2023 om 00:10

Een gedrocht om naar te kijken op het veld. Hoe hij dan bij Studio Voetbal even gaat vertellen wat er allemaal mis is in de maatschappij, vind ik het neigen naar een psychopaat. Deze man loopt al jaar en dag door op keepers met alle mogelijke fysieke schade van dien, totaal bewust. Als er iemand poppenkast maakt is het deze hooligan, die een podium krijgt van de NPO om z'n Ajaxhaat maar weer eens te mogen uiten. Maar op dagen als deze moet het natuurlijk heerlijk zijn om daar te gast te zijn.

18 september 2023 om 00:12

Hij komt in de studio welbespraakt over inderdaad en heeft een mening. Maar het is zeker apart dat hij de morele kompas gaat uithangen , want hij kan er zelf ook wat van op het veld.

18 september 2023 om 00:16

Het matige presteren van Ajax doet, zo te lezen, weinig goeds met je humeur. Mijn hemel.

18 september 2023 om 00:16

M'n vader zei altijd: als je zo smerig bent ín het veld, dan ben je dat ook er buiten. En zo is het, verschrikkelijk manipulatieve gast waar ik het geen 10 seconden uit zou kunnen houden. En nee, andersom waarschijnlijk ook niet.

18 september 2023 om 00:18

@Krempel: ik ben een heel gelukkig man met een prachtgezin op vakantie. Maar waarom zou dit Ajax m'n humeur goed moeten doen en waarom zou je de smerigste nog spelende speler moeten sparen op dit forum haha?

18 september 2023 om 00:31

Er zijn echt wel smerige spelers dan kramer en als die zuid amerikaans was geweest dan was het de 'grinta' die ajax nu mist

18 september 2023 om 00:39

Je bent geen liefhebber van Kramer en dat mag. Ook een beetje sneren naar Ajax wat je niet te serieus moet nemen. Vond het vergeleken de anderen aan tafel echt een verademing. Ibi trapt ook alleen maar open deuren in vandaag, terwijl Kramer juist de enige was die zijn mening goed wist te ventileren. Maar goed, je mag hem of je mag hem niet en dat is OK. Echter wel eens met anderen dat Kramer ook een flinke kronkel in zijn kop heeft.

18 september 2023 om 00:43

Eens Gerben. Als ik Kramer nooit bezig had gezien in het veld, dan had ik precies dit ook zo gevonden over z'n optreden op tv vanavond. Maar juist dat gedrag in het veld, dat ik inderdaad niet te vergelijken vind met harde Zuid-Amerikaanse spelers die volgens mij niet altijd zuiver op bal gaan maar ook niet zo overduidelijk op de man als Kramer al jaar en dag mag doen, dat maakt dat ik hem vind neigen naar een psychopaat.

18 september 2023 om 01:10

Misschien is het een idee om dan gewoon van je vakantie te gaan genieten, in plaats van speciaal in te loggen om gal te spuwen?

18 september 2023 om 01:33

@myvision Misschien eens nadenken of je vader het wel bij het rechte eind had? En misschien wat minder hard oordelen over iemand die je helemaal niet kent? Kramer staat bij jou bekend om zijn ruzies met Cilessen, bij mij staat hij bekend als een persoon die enorm veel werk verzet voor gehandicapten. Vertel eens, wat doe jij om deze maatschappij een betere plek te maken?

Verder is objectiviteit natuurlijk sowieso niet het sterkste punt van Studio voetbal. Van der Vaart mag er bijv. wekelijks zijn idioot gekleurde mening aan Nederland verkondigen. Waarom zou Kramer dit dan niet mogen doen? Kramer is tenminste nog een goede spreker, dat kan over een VdV al niet gezegd worden.

Je bent goed het uiten van jouw visie maar ik zou een iets gematigdere toon willen adviseren.

On: Hopelijk gaat Kramer na zijn carrière aan de slag als analist. Hij is niet bang zijn mening te uiten en is een zeer prettige spreker. Ik kan er enorm van genieten om hem bij Rijnmond te luisteren. Hopelijk gaat hij daar in de toekomst fulltime aan de slag.

18 september 2023 om 01:45

Krempel jij hebt heel veel boter op je hoofd! Iedereen weet dat Myvision gelijk heeft, Kramer is inderdaad de grootste gek van de eredivisie op voetbal schoenen. Daar hebben de wanprestaties van Ajax niet mee te maken, wel een leuke poging.

18 september 2023 om 02:28

Sulejmanii, je bent denk ik de meest sympathieke gast op dit forum en ik vind het vervelend dat ik het niet met je eens ben, haha. Laten we het erop houden dat Kramer voor mij dan een guilty pleasure is. En ik snap niet zo goed welke aspecten van zijn gedrag hem een 'psychopaat' maken. Iemand met een paar iets te wilde impulsen wellicht, maar voor mij niets dat opweegt tegen het goede

18 september 2023 om 02:54

Is psychopaat niet een beetje overdreven? Dat staat los van het feit dat ik je wel kan begrijpen rondom Kramer, al heb ik zelf niets tegen hem.

18 september 2023 om 03:49

Ja, je zou bijna gaan denken dat hij iemand heeft vermoord

18 september 2023 om 06:37

En weet je wat het mooie is.
Iedereen die naar een stadion veranderd de enige erger dan de ander.
Maar ook in de maatschappij kan je dan prima meedraaien.
Denk dat op veld het zelfde verhaal is. Iedereen veranderd alleen de ene meer dan de ander

18 september 2023 om 07:01

Heerlijk dat je vanaf de camping nog even een psychoanalyse eruit gooit. Eentje die nergens op slaat en puur gestoeld is op haar en nijd richting een oud-Feyenoorder, maar dat mag voor mij de pret niet drukken.

Kramer is in het veld inderdaad een rare vogel. Buiten het veld een topgast die zich heel puur inzet op maatschappelijk vlak. Hij benoemde overigens zelf ook dat hij wel eens over de schreef gaat.

Vraagje aan jou @myvision: moet je 100% schone handen hebben om iets geks - in dit geval gedrag van “fans” richting voetballers - te veroordelen?

Ben oprecht benieuwd hoe je hier in staat. Maar volgens mij heb je je tekst een beetje te dik aangezet. ;-)

Geniet van je vacance en alvast veel voorpret richting de eerste Klassieker van het seizoen gewenst!

18 september 2023 om 07:33

@memyselfandi, hij hoeft zijn toon helemaal niet te matigen. Net als die dorpsidioot van een Kramer dat niet doet. Myvision heeft volkomen gelijk, Kramer in het veld is gewoon een debiel, dat bewijst hij al jaren. Dan kun je de mooie jongen uithangen, maar in de basis zit er dan iets gruwelijk fout in je hoofd. Verachtelijk persoon.

18 september 2023 om 07:34

@myvision: “ M'n vader zei altijd: als je zo smerig bent ín het veld, dan ben je dat ook er buiten. En zo is het, verschrikkelijk manipulatieve gast waar ik het geen 10 seconden uit zou kunnen houden.” Als dit werkelijk is hoe je denkbeelden tot stand komen, hoe leg je dan je heiligverklaring voor Tadic uit?

18 september 2023 om 07:57

En om Ijsmuts aan te vullen, de ellebogen en beuken van Alvarez en Martinez hebben ook nooit iemand geraakt toch?

18 september 2023 om 07:58

De vader van myvision had denk wel gelijk over die Antony

18 september 2023 om 08:35

@Myvision: ik heb een tijdje mogen werken met psychopaten en sociopaten op vrijwillige basis als sportdocent. Pittig baantje. Kramer doet mij in niks een belletje rinkelen van datgene.

Er zijn overigens spelers die dat bij mij wel doen, maar laat ik voor de algemene rust op dit forum daar niet te diep op ingaan, want dat is allemaal gebaseerd op momentopnames. Er is meer dan dat nodig om je conclusie te trekken imo.

Dit zegt overigens niet dat mijn voelsprieten het altijd juist hebben, maar als je wat ervaring met de betreffende doelgroep hebt pak je wel het een en ander op.

Een beetje de hypocriet uithangen op tv ben ik ook zeker geen fan van. Maar
Kramer is vooral een naar mannetje in het veld, gedreven door zijn wil om te winnen. Daarin gaat hij zeker over de schreef. Dat maakt hem geenzins een psychopaat. Net zoals Toivonen, v. Bommel, Martinez, Alvarez etc. dat niet zijn.

18 september 2023 om 08:39

@myvision,

M'n vader zei altijd: als je zo smerig bent ín het veld, dan ben je dat ook er buiten.

Er zullen zat voorbeelden zijn waarmee je je gelijk kan aantonen, desondanks ben ik het er niet mee eens.

Er zijn zoveel klootzakken binnen de lijnen, terwijl ze buiten de lijnen hele rustige teruggetrokken gastjes zijn.

Kramer geeft open en bloot toe een hekel te hebben aan Ajax. Maar de haat van sommige Ajacieden naar Kramer is ongekend. Naarmate je ouder wordt kan je alles beter relativeren, er is nog hoop voor deze ajacieden :-)

18 september 2023 om 08:40

Je haat jegens Kramer is zo te zien groter dan de haat van Kramer jegens Ajax. Dat hij er niets mee heeft weet iedereen maar Kramer speelt grotendeels een spel. Maar hem een psychopaat noemen is wel behoorlijk overdreven, niet? Hij maakt zelden tot nooit een harde overtreding maar zoekt bewust alijd het randje. Waarom hij dat doet weet ik niet, ook wellicht onderdeel van de personage Kramer.

18 september 2023 om 08:53

Een psychopaat nog wel. Ik zou nu gewoon stoppen met mezelf voor schut te zetten als ik jou was.

18 september 2023 om 09:03

Het is wel altijd bijzonder hoe Tadic altijd wordt betrokken bij dit soort discussies. Er is een verschil tussen makkelijk naar de grond gaan en moedwillig mensen trappen. Maarja je hebt je likes weer gescoord dus lekekr bezig jongen.

18 september 2023 om 09:11

@mickey: myvision bekijkt alles door een Ajaxbril en is verre van objectief. Dat zijn zijn eigen woorden. Is het dan vreemd dat wanneer hij iemands gedrag veroordeelt hij zelf vooraan staat het bij een Ajacied recht te lullen? Ik denk dat Tadic bij de discussie trekken de hypocrisie van de woorden van Myvision aantoont.

18 september 2023 om 09:19

Bobiku29 haha thanks, ik ben er 100% van overtuigd dat Kramer je guilty pleasure is. Ik weet ook iedere keer, als ik het over Kramer heb dat ik je binnen 12 uur kan verwachten. 😂🤦🏾‍♂️ Ik weet wat je allemaal heb gezegd, en wat hij in zijn privé leven doet had je meermaals verteld. Maar ik heb het puur over al die gekkigheid in het veld, al die aanslagen, natrappen en overtredingen vind ik wat hebben van een psychopaat. Maar geen enkele Ajacied zal ontkennen dat hij persona non grata is. Het is eigenlijk best wel grappig, ondanks we rivalen zijn ben ik het vaak met je eens.

18 september 2023 om 07:15

Een verademing? Deze man is zo vies en blijkt nu ook gewoon een hypocriet te zijn. Als iemand iets niet over schelden en vies spelen mag oordelen is dat Kramer wel. Verder ook irritant dat hij zijn hele anti - Ajax propoganda mag verkondigen bij de NOS.

Kramer stelt dat andere spelers kronkels in hun kop hebben. Ok. Het internet mag uit voor vandaag.

18 september 2023 om 08:14

Hahaha my thoughts exactly. Deze man mag die woorden niet eens gebruiken, is de grootste gek op de Nederlandse velden.

Wat een hypocriet gelul, de man heeft de grootste kronkel van alle Eredivisiespelers in z'n hoofd. Dat Kramer een hekel heeft aan keepers getuige zijn ontelbaar aantal aanslagen op keepers om ze opzettelijk proberen fysiek te beschadigen. Deze man lijkt er altijd mee weg te komen, in het echte leven had hij allang vast moeten zitten.

18 september 2023 om 02:49

Hij zal vast in de top 10 staan maar ik denk dat er nog veel ergere rondliepen/lopen. Echter dan exoten in de mentale sfeer en sportbederf.

18 september 2023 om 11:40

Hypocriet, aldus Myvision, die Kramer veroordeelt, maar Alvarez, Tadic en Antony verdedigde.

Weet niet of Michiel Kramer wel eens een dwarsdoorsnede heeft gezien van hersenen, maar als je als mens geen kronkel in je hoofd hebt, is er iets niet goed...

Dus keepers, verdedigers, middenvelders, aanvallers, allemaal vol met kronkels.

18 september 2023 om 00:45

Hij heeft meermaals gepoogd om schedels te breken en dwaardoorsnedes bloot te leggen door bewust door te lopen op keepers dus ik sluit niet uit dat de interesse er wel is.

18 september 2023 om 08:03

Sorry hoor maar hij is in het veld inderdaad regelmatig over de schreef gegaan, maar hoe vaak heeft hij daadwerkelijk iemand een blessure bezorgd? Hij geeft zelf ook aan geen heilige te zijn in het veld maar hoe je hem neerzet, komt niet in de buurt van zijn werkelijke aard. In zijn analyse is hij bovendien zeer duidelijk en hij steekt inderdaad niet zijn clubvoorkeur niet onder stoelen of banken, maar welke analist doet dat wel

18 september 2023 om 10:13

@myvision
Ik weet niet wat die jongen jou ooit aangedaan heeft, maar het zit diep bij je.
Je loopt echt enorm te overdrijven en doet alsof Kramer een moordenaar op voetbal schoenen is.

Ga lekker vakantie vieren en probeer tot bezinning te komen, je lijkt een beetje door te draaien namelijk.

Werkelijk hilarisch dat uitgerekend Michiel Kramer begint over kronkels in het hoofd. Volgens mij slaapt deze "voetballer" slecht als hij niet minstens eenmaal per wedstrijd een tegenstander doormidden schopt. Ook gaat hij altijd veel te hard door op tegenstanders en vooral op keepers. Ook in woord en gebaar is de man nou niet bepaald de ideale schoonzoon, dat moment laatst waarbij hij een goal provocerend viert en dat later uitlegt als het ontkurken van champagne zegt eigenlijk alles. En dan te bedenken dat deze houten klaas ooit spits was bij Feyenoord, ongelooflijk.

Prachtige vent, en hij zei niets geks.
Durft zijn mening te geven en weet deze goed te onderbouwen. Leuk om al die negatieve reacties richting kramer te lezen.

Keepers zijn meestal perfectionistisch, hebben faalangst en agressief. De allerbelangrijkste posities in het voetbal is een Spits, verdedigende middenvelder en Keeper daar heb je exceptionele talenten voor nodig. De andere 8 posities zijn gemaakt om deze leiders te ondersteunen. Dat keepers heel agressief zijn snap ik wel. Keepers kunnen geen fouten veroorloven. Een spits kan wel 10 keer een lege goal missen maar een keeper mag niet 1 keer blunderen.
Spitsen zijn ook allemaal arrogant en egoïstisch. Verdedigende middenvelders zijn ook altijd valsspelers. Het zijn gewoon leiderkwaliteiten.

Die Kramer is toch wel een goed ventje. Beetje gek. Maar daar hou ik van. Al die Ajaxieden die nu op hem reageren omdat hij voor Feijenoord is. Tja. Hij zou als spits niet misstaan bij Ajax op dit moment. Om even aan te geven hoe slecht Ajax op dit moment is. Daarnaast vond ik dat hij goed overkwam gisteren. En hij had ook gewoon gelijk. Je hoeft als voetballer niet alles te pikken wat er tegen je gezegd wordt.

18 september 2023 om 09:23

Bas houd op hoor, ten eerste heeft hij zijn walgelijke gedrag bij iedere club laten zien. Dus heeft niets met Feyenoord te maken! Haha en Kramer bij Ajax in de spits? Niet als we 17e zouden staan.

Heerlijke vent die Kramer. Lekker recht voor zijn raap en iemand die zijn mening durft te geven. Fijn om te zien dat er nog voetballers zijn die niet naast hun schoenen lopen en gewoon antwoorden kunnen geven op vragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren