Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Michael Reiziger wordt deze zomer toegevoegd aan technische staf van Oranje

Laatste update:

Michael Reiziger zal tijdens het EK komende zomer in Duitsland onderdeel uitmaken van de technische staf van het Nederlands elftal. Dat weet de NOS te melden. Reiziger is nu nog gewoon bondscoach van Jong Oranje, maar wordt dus tijdelijk doorgeschoven. Dat geldt ook voor keeperstrainer Khalid Benlahsen.

Momenteel bestaat de technische staf van Oranje naast bondscoach Ronald Koeman uit assistent-bondscoaches Erwin Koeman en Sipke Hulshoff en keeperstrainer Patrick Lodewijks. Daar zal komende zomer dus een tweetal aan worden toegevoegd.

Reiziger speelde zelf 72 interlands namens het Nederlands elftal. Na zijn actieve voetbalcarrière werd hij dus trainer, en in het verleden was hij onder meer assistent bij Nederland Onder 17 en Ajax.

Sinds vorig jaar zomer is de oud-verdediger bondscoach van Jong Oranje, waar hij Erwin van de Looi opvolgde. Tot dusver won hij zes van zijn zeven duels als bondscoach. Alleen afgelopen donderdag tegen Jong Noorwegen werd er verloren (1-2).

Vlak nadat het nieuws bekend werd, reageerde Reiziger bij ESPN al kort op het nieuws. “Ik ben er zeker heel blij mee. We gaan ons steentje bijdragen natuurlijk. Ik zei dat ik helemaal vrij was van de zomer, dus als hij wilde kon hij gebruik van me maken”, aldus een lachende Reiziger. “Wat ik ga doen is de staf meehelpen in de trainingen. Overal waar ik een bijdrage kan leveren, zal ik die leveren.”

Behalve Reiziger wordt dus ook Benlahsen tijdelijk toegevoegd aan de technische staf van Oranje. De oud-doelman heeft al veel ervaring als keeperstrainer. Zo vervulde hij die functie in het verleden onder meer jarenlang bij Feyenoord en Almere City FC.

Momenteel is Benlahsen dus keeperstrainer bij Jong Oranje, maar komende zomer gaat hij samen met Lodewijks de keepers van het ‘grote’ Nederlands elftal begeleiden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twee keeperstrainers voor vier doelmannen? Of gaat één van die twee keeperstrainers zich dan met andere taken bezig houden?

25 maart 2024 om 20:27

Ik vermoed dat er 1 zich meer bezig zal houden met de voorbereidingen op de volgende tegenstander. Vaak ook met een specifieke blik op standaard situaties.

25 maart 2024 om 20:28

Ik begrijp dat ook niet. Dat Reiziger er bij komt is prima maar de bank met de staf wordt wel erg vol zo. Nog niet eerder gezien dat men zoveel staf daar neer zet. Maar als Koeman het EK wint, dan is dit een perfecte keuze geweest.

En wederom gaat de beste keuze voor het hoofdtrainerschap bij Ajax 1 iets anders doen. Hij zou samen met Bogarde voor mij de perfecte keuze zijn. Helaas hebben wij bij Ajax niets geleerd de laatste paar jaren en wachten er weer net zo lang totdat alleen de Steijns van deze wereld nog beschikbaar zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren