Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Michael Owen reageert lyrisch op tweet met verzoek: ‘Appoint Erik ten Hag’

Laatste update:

Michael Owen ziet in Erik ten Hag een geschikte opvolger van interim-trainer Ralf Rangnick bij Manchester United. Als analyticus te gast bij BT Sport reageerde de oud-aanvaller op het verzoek van een Twitter-gebruiker om de huidige coach van Ajax vanaf komend seizoen aan te stellen bij the Red Devils. De opvolging van Ragnick kwam woensdagavond opnieuw ter sprake na afloop van het Champions League-duel tussen Atlético Madrid en United (1-1).

“Hoe vaak hebben we dit wel niet besproken?”, reageert Owen desgevraagd op een tweet, waarin staat ‘Please @Manutd, appoint Erik ten Hag’. “Sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson hebben ze steeds de beste man aangesteld: Moyes, Van Gaal, Mourinho… Ze hebben zoveel toptrainers gehad. Natuurlijk kun je stellen dat ze een League Cup en een Europa League hebben gewonnen. Maar laten we eerlijk zijn: geen van allemaal heeft het echt goed gedaan, gezien de middelen die ze tot hun beschikking hadden.”

“Ik denk dat hij fantastisch zou zijn”, vervolgt Owen. “Manchester United heeft iemand nodig die structuur kan aanbrengen in de speelwijze. Iemand die zegt: ‘Dit is hoe we gaan spelen.’ Ik kijk nu nog steeds vaak naar Manchester United en dan heb ik geen idee wat ze willen bereiken. Ik kijk ernaar en krab mij achter de oren na elke wedstrijd. Er mist gewoon iets bij Manchester United”, besluit de analyticus, die aangevuld wordt door de eveneens aanwezige Rio Ferdinand.

“Managers zijn extreem belangrijk. Eerst vond ik dat helemaal niet, maar ik besefte het pas toen ik stopte met voetballen. Zij zijn verantwoordelijk voor alles. Ze zetten de toon, bepalen de cultuur én de filosofie. Alles. En daar ontbreekt het op dit moment bij Manchester United aan. Je moet ook heel sterk zijn als manager. Iemand die tegen zijn spelers zegt: ‘Kun jij doen wat ik wil dat je doet? Zo niet, dan vind ik wel iemand anders. Hij moet moeilijke gesprekken kunnen voeren”, besluit Ferdinand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ten Hag moet bij Manchester United echt de tijd krijgen. Bij Ajax werd hij door de pers en de supporters al weggejaagd na een halfjaar. In de speelwijze van Ten Hag heeft Man Utd voetballende backs nodig, een opbouwende middenvelder en wendbare, voetballende centrumverdedigers. Dat is alles wat Man Utd nou juist niet heeft.

24 februari 2022 om 22:21

Maar wat United wel heeft is geld als kraanwater. Als die eigenaren hem de tijd geven, gerichte aankopen laten doen en dit ook naar de fans communiceren, is er echt wel wat moois van te maken daar aan de rode kant van Manchester.

24 februari 2022 om 23:12

Sinds wanneer hebben fans geduld? Dit is echt zo'n verhaal wat leuk klinkt voor de start van het seizoen, maar volledig omslaat na een aantal nederlagen.

25 februari 2022 om 08:58

Dit is zo naief. Heb je het voetballend vermogen achterin en op het middenveld gezien? Ik gun ten Hag een betere kans eerlijk gezegd. Vind de aankopen die aan ten Hag worden gerelateerd overigens ook niet heel overtuigend. Daarnaast vergeet iedereen ook even dat hij in de (nu nog) gestroomlijnde Ajax machine opereert. United heeft zoveel organisatie problemen. Gedoemd te mislukken.

25 februari 2022 om 09:19

Dubbel deal timber en gratis mazraoui kom je al heel ver. Misschien iemand als Tonali proberen te halen voor op 6 al verlaten Italianen niet snel italie.

24 februari 2022 om 23:23

United geeft zijn trainers wel de tijd hoor. Van Gaal heeft twee jaar de tijd gekregen en aankopen mogen doen, al waren dat niet zijn gewenste aankopen. Dat was op dat moment echter ook bijna onmogelijk omdat United nog steeds de grootste club ter wereld was op dat moment en dus overal de absolute hoofdprijs moest betalen terwijl ze onder Moyes zevende waren geworden in een Premier League die minder sterk was dan de huidige. Nog steeds kreeg Van Gaal echter Di Maria, Depay, Herrera, Schweinsteiger, Shaw, Blind en Falcao. Weliswaar beloftes of spelers die al over hun top waren (op Di Maria na), maar geen verschrikkelijke spelers.

Mourinho mocht ook twee jaar blijven en kreeg ook ruim voldoende budget voor aankopen. Ja hij kreeg Sergio Ramos niet, maar ik denk niet dat iemand dat realistisch achtte op dat moment. Wel kreeg hij voor absolute hoofdprijzen Bailly, Lindelöf, Pogba, Lukaku en Alexis Sanchez, waarvan in ieder geval de laatste drie op dat moment de competitie domineerden en bij de beste dertig spelers ter wereld hoorden op dat moment.

Solskjaer heeft gigantisch lang de tijd gekregen en kreeg Van de Beek, Maguire, Varane, Cavani, Fernandes, Sancho en Ronaldo. Ook allemaal spelers die echt goed waren en waarmee mensen dachten dat United eindelijk terug was.

Er is heel veel mis met de organisatie op voetbalgebied, maar ik denk dat United echt niet zo'n wespennest is als mensen altijd zeggen. Ik ben ervan overtuigd dat Ten Hag de tijd zal krijgen en omdat hij een hele goede spelvisie heeft zie ik hem wel slagen ook. Het voetbal wat United op de mat legt is verschrikkelijk, maar met twee á drie versterkingen heeft United op papier een heel goed elftal. Als er een CVM en een centrale verdediger bijkomt schiet je al een heel eind op. Haal daar dan op termijn een rechtsback bij en top vier is echt niet zo heel moeilijk meer. Daarna gaat Guardiola waarschijnlijk na volgend seizoen weg bij City en ergens zie ik Klopp de komende jaren ook nog wel een keer vertrekken. Als Ten Hag bij United slaagt zit hij de komende jaren ineens gebakken, want de mogelijkheden zijn er nog steeds.

25 februari 2022 om 03:49

De backs moeten ook vervangen worden hoor. Ten Hag wilt voetballend sterke backs. Nou, wan bissaka kan geen drie keer hooghouden en telles en shaw zijn ook maar matige backers voor een team dat dominant wil spelen.

25 februari 2022 om 09:13

Grotendeels met je eens op de laatste alinea na. Op Varane na is de gehele achterste linie ongeschikt voor ten Hags voetbal. Op het centrale middenveld is er ook geen voetbal bij Fred en mcTominay. Pogba gaat weg, dus 1 cdm gaat echt niet de verlossing brengen. Voorin begint t ook te wankelen na het verlies van Greenwood, Cavani gaat weg en Ronaldo misschien ook. Er is letterlijk geen enkele speler die daar is binnengekomen in de a selectie die beter is geworden in de afgelopen jaren. Ole heeft er ook echt een rotzooitje van gemaakt de lijken daarvan zijn ook nog lang niet uit de kast. Nog los van de bestuurlijke zooi die er al jaren is. Inconsistent voetbalbeleid, commercie boven voetbal, abominabel aankoopbeleid kan nog wel even doorgaan. Vierde plaats is op dit moment het hoogst haalbare ondertussen tenzij city liverpool en nu ook chelsea gewoon zwaar verzaken. De reden dat ze zomaar nog even tweede werden vorig seizoen (en ook nog een leicester dat verzaakte). Je kan toch niet meer net doen of t allemaal wel meevalt?

25 februari 2022 om 08:48

Het is de vraag of Ten Hag met vedettes kan omgaan. Of hij ze de baas kan zijn.

25 februari 2022 om 10:59

Bij United krijgen coaches meestal wel de tijd. Kijk naar hoe lang een Van Gaal en Solskjaer bv hebben mogen aanmodderen

25 februari 2022 om 11:12

Aanmodderen van Gaal, echt je hebt er de ballen van begrepen 0, met een hoofletter 0, voetbalverstand. Je hebt trouwens niets aan tijd als je de inhoudelijke backup niet krijgt. Iets dat van Gaal al signaleerde toen ie er weer wat van mocht zeggen.

Precies, een Liverpoolster die juist al het slechte wilt voor Manutd wil Ten Hag voor hun hebben. Lijkt me dan voor United dat ze juist niet voor ten Hag moeten gaan :-)

24 februari 2022 om 22:13

Owen is ook gewoon een oud speler van united,dus ik denk niet dat hij united al het slechte toe wenst...

24 februari 2022 om 23:21

United zou in hun handjes mogen knijpen met een coach als Ten Hag hoor. Maar laat hem maar lekker in Amsterdam

25 februari 2022 om 06:34

Vergeten dat Owen ook voor Man Utd heeft gespeeld?

Als Ten Hag gaat en hij gaat ooit aub niet naar MU want vindt sinds Fergason weg is het echt een afschuwelijke club.

25 februari 2022 om 21:06

Dat was het daarvoor ook al. Alleen verbloemde Ferguson alles. Er zijn heel veel voorbeelden van mismanagement van de Glazers!

Toch nog steeds de grootste club ter wereld, wie wil daar niet heen! Overigens ben ik ook niet te enthousiast over deze keuze als hij hem zou maken

Mooie reactie van Owen. Mocht Ten Hag maar United gaan, hoop ik dat hij de tijd krijgt om iets op te bouwen. Heeft wel de gun factor

Lekker nog jaren bij Ajax blijven! Zou mij iedergeval blij maken.

Vreemd verhaal dit van Owen, ze hebben veel toptraners gehad en slechts een League Cup en een Europa League, beide prijzen heeft Mourinho gepakt plus van Gaal nog de FA Cup. Als je het zo bekijkt heeft Mourinho het helemaal niet zo verkeerd gedaan daar maar dan moet je 1 van die toptrainers wel meer tijd gunnen.

Ben geen eens zozeer Ajax fan maar Man U verdient Ten Hag geen eens. Zullen hem onder druk zetten en niet genoeg tijd gunnen. Lekker doen wat je gelukkig maakt Erik, niks forceren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren