Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Menzo vindt na periode van wachten uitdaging: ‘Ook om Ajax te helpen’

Laatste update:

Stanley Menzo gaat aan de slag bij Ajax Cape Town, de Zuid-Afrikaanse dochteronderneming van Ajax. De 52-jarige oud-doelman wordt hoofd jeugdopleidingen bij de club uit de Premier Soccer League, zo maakt Ajax donderdag bekend.

/

Menzo stond van 1983 tot 1994 onder contract bij Ajax en keerde er aan het eind van de vorige eeuw nog even terug. Als trainer stond hij voor de groep bij AGOVV, FC Volendam, SC Cambuur en Lierse SK en daarnaast was hij assistent-coach bij Vitesse. De laatste twee jaar had Menzo geen baan bij een profclub, maar was hij nog enige tijd trainer van AFC.

Nu zal hij dus de academie van Ajax Cape Town in Kaapstad gaan leiden. “Het is fijn hier aan de slag te gaan. Samen met de staf kunnen we een extra dimensie toevoegen aan de ontwikkeling van jonge spelers. Zodat ze goede professionals worden. Het voelt goed om Ajax Cape Town te kunnen helpen, maar ook om Ajax Amsterdam te helpen sommige spelers op te leiden die klaar zijn voor Europa”, geeft Menzo aan.

“Ik kijk uit naar deze uitdaging. Hoeveel ik hier ook ben om mijn ervaring te delen, ik hoop ook veel te leren van dit mooie land en de cultuur van deze mooie stad”, aldus de voormalig Oranje-international. Op de andere belangrijke functies bij Ajax Cape Town staan momenteel geen Nederlanders; de technisch directeur is een Griek, de algemeen directeur een Duitser en de hoofdcoach een Zuid-Afrikaan.

Stanley Menzo zou goed genoeg zijn voor een baan als trainer in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig denkt de meerderheid dat Menzo geschikt is voor de ED en terecht. Ik denk zelfs dat hij nog wel hoger kan als dat maar ja, hij is een naar mijn mening een iets te bescheiden 'jongen' (leeftijdsgenoot)....

Menzo is in ieder geval een naam dat veel voorkomt in Zuid Afrika dus dat heeft hij in ieder geval mee.

Met de jeugd opleiding gaat het goed bij Cape Town, maar omdat ze qua begroting niet bij de top horen verliezen ze vaak heel snel hun beste spelers. Misschien dat Menzo daar verandering in kan brengen.

Ik dacht ooit gelezen te hebben dat Ajax de stekker uit cape town had getrokken, i guess i was wrong.. Mooi avontuur voor Menzo, maar had hem liever als trainer ergens gezien, die kwaliteiten heeft hij zeker.

Ben aantal weken geleden naar een wedstrijd geweest van Ajax Cape Town, wat een bedroevend niveau zeg. Zie niet snel iemand aanhaken bij het Nederlandse Ajax, terwijl voorheen hier wel af en toe iemand naartoe kwam vanuit Kaapstad (of de overstap nu succesvol was of niet).

Niveau kon wel de topklasse van Nederland zijn.

Of hij goed genoeg is voor de ED? Dat ziet men zo!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren