Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Melchiot lyrisch over ‘kind vol met energie’: ‘De club heeft hem nodig’

Laatste update:

Mario Melchiot stelt vast dat Paul Pogba weer helemaal terug is. De middenvelder van Manchester United maakte in de afgelopen drie Premier League-wedstrijden vier doelpunten, terwijl de Fransman ook drie assists afleverde. Melchiot constateert dat de trainerswissel bij the Red Devils de 25-jarige middenvelder goed heeft gedaan.

“Of het nou goed of slecht gaat: iedereen kijkt naar hem”, begint de oud-verdediger van onder meer Chelsea en het Nederlands elftal in gesprek met Sky Sports. De Nederlander geniet van het plezier die Pogba momenteel uitstraalt. “Dat is ook hoe ik hem voor het eerst zag. Het was een kind vol energie en blijdschap in hem. Dat brengt hij ook in het veld.”

“Hij is zo belangrijk op de positie waar hij nu speelt. Ik had altijd al het gevoel dat, als mensen hem op de verkeerde posities posteerden, ze nooit het beste uit Pogba zouden halen. Met een vrije rol levert hij gewoon. Hij is de speler die Manchester United nodig heeft. Hij kan United maken wat het wil zijn”, aldus Melchiot, die de aanpak van interim-manager Ole Gunnar Solskjaer prijst.

“Je hebt verschillende manieren om te voetballen. Of je gaat naast de persoon naast je passen of zelfs achteruit óf je kan vooruit kijken. Je eerst instinct is dan vooruit. Manchester City, Liverpool en zelfs Chelsea doen dat en dat is precies wat er nu ook gebeurt bij Manchester United. Ze hebben hun speelstijl verandert en spelen niet meer op veilig. Ze nemen meer risico's.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jeetje, het zijn maar 3 wedstrijden! Geweldige productiviteit maar in het 1e seizoen speelde hij zelfs nog beter vond ik ook. Weergaloos met Zlatan.

31 december 2018 om 17:47

Hij was wel echt goed gistermiddag. Voor mij zelf is dit eindelijk na 5 jaar weer leuk om naar United te kijken en ik denk echt dat Ole de juiste mensen om hem heen zet om voor langere termijn te presteren, Op naar Newcastle en Reading en dan maar verder zien

31 december 2018 om 17:55

Het begin is goed, maar ook onder LvG en Mourinho hebben we in termijnen goed gespeeld. Zelfs onder Moyes een aantal heerlijke 5-0 en 4-0 wedstrijden gehad. Het ziet er goed uit, maar de euforie is wel heel groot. Het is duidelijk dat United wil aanvallen, drukken en scoren. Dat is een verademing tov Mourinho.

31 december 2018 om 18:11

Vergeet ook niet tegen welke tegenstanders deze potjes waren. Maar het is wel een enorme vooruitgang. Onder Mourinho waren deze ook vast wel gewonnen maar dan met doodsaai voetbal en een magere 1-0. Ik moet dit 'nieuwe united' echter nog zien tegen de betere ploegen. Eerste test is Spurs volgende week, dan praten we verder.

Mario Melchiot. Een vergeten voetballer uit het begin van deze eeuw. Als Ajacied al vroeg vertrokken naar het buitenland en daar een prima loopbaan gehad. Heeft zelfs Oranje gehaald.. Wat doet hij tegenwoordig? Pogba daarentegen is toch wel een unieke voetballer. Je moet er van houden, dat doe ik wel. Echt een beetje een alleskunner.

31 december 2018 om 17:57

Hij zit ook bij fox sport in engeland

Het is echt verbazingwekkend hoe snel de meningen worden bijgesteld op VZ. Ik bedoel iedereen, die een beetje voetbal volgt, weet dat Pogba een zeeer hoog niveau haalde bij Juve. Iedereen zou moeten weten waar hij toe in staat is. Maar als je allemaal las wat er voorbij kwam de laatste periode pfff.. Overschatte speler, blinkt nergens echt in, is een net niet speler, en ga zo maar door. Na 3 goeie wedstrijden, is hij weer de ster en vergelijkbaar met Modric en Neymar. Als hij later weer 2 slechte potjes speelt is hij weer de slechtste. Echt ongelofelijke kuddedieren overal.

31 december 2018 om 19:03

Je kunt toch gewoon stellen dat als je zoveel talent hebt en je er tot dusver zo weinig mee hebt laten zien je gewoon wordt afgeschreven? Lijkt mij niet meer dan logisch. En nu zie je dat alles wat hij probeert wel lukt en dat dat muntje wel een keer goed valt. Dan kun je misschien stellen dat het een mentale kwestie is bij Pogba. Zowel onder Louis van gaal als onder Mourinho niet gebracht wat hij kon brengen. Dan zou je kunnen stellen dat hij last heeft van trainers die hem op de huid zitten en daardoor niet optimaal presteerd. Dat is geen kuddedier-gedrag. Dat is gewoon de wedstrijden kijken en constateren dat het niet genoeg is wat hij bracht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren