Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Melayro Bogarde wees Ajax af: ‘Ik heb het eigenlijk niet overwogen’

Laatste update:

Melayro Bogarde heeft de interesse van Ajax afgewimpeld. Het negentienjarige talent van TSG Hoffenheim bevestigt in gesprek met Voetbal International dat de Amsterdammers belangstelling voor hem hebben getoond. Naar eigen zeggen heeft het neefje van oud-international Winston Bogarde een overstap naar Ajax niet eens overwogen.

Afgelopen zomer meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano dat Ajax en meerdere clubs uit de Premier League Bogarde hadden benaderd, terwijl ook geruchten de ronde deden over interesse van Barcelona en VfL Wolfsburg. “Het klopt dat die interesse er was, zoals er ook andere clubs waren”, aldus Bogarde. “Ik heb het eigenlijk niet overwogen, omdat ik bij Hoffenheim wilde blijven en dit seizoen mijn ontwikkeling daar wilde voortzetten.” Eind juni tekende Bogarde een nieuw driejarig contract bij de Bundesliga-club.

Bogarde speelde negen jaar lang in de jeugdopleiding van Feyenoord, voordat hij op zijn zestiende overstapte naar Hoffenheim. Destijds hadden ook Manchester City, Arsenal en Chelsea serieuze belangstelling. Het sportieve plan van Hoffenheim sprak hem meer aan. "Ik wilde niet worden uitgeleend, dat zou bij de Engelse clubs vast zijn gebeurd. Ik wilde groot worden bij Hoffenheim", zei Bogarde daar zelf over. Onder trainer Alfred Schreuder maakte de jongeling in mei 2020 zijn officiële debuut. Met zijn 18 jaar en 2 dagen werd Bogarde de jongste Nederlander ooit in de Bundesliga.

De Nederlands jeugdinternational kwam vorig seizoen negen keer in actie in de Bundesliga. Zeven keer maakte hij als invaller zijn opwachting; tweemaal had Bogarde een basisplek. Dit seizoen speelde hij nog geen minuut in de Duitse topcompetitie. “Toen ik afgelopen zomer mijn contract verlengde, zei de technisch directeur dat veel ervaren spelers zouden vertrekken. Maar dat is mede door corona niet gebeurd”, zegt hij tegen het weekblad. “Momenteel loopt het niet echt lekker bij het eerste elftal en dus valt de trainer terug op oudere spelers. Ik speel mijn wedstrijden nu in het tweede.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ken deze jongen eigenlijk niet, maar als ik het zo lees heeft hij wel de juiste instelling. Hij verkiest de kans op meer minuten boven de naam/ het geld van een grote club. Nu moeten die minuten nog gaan komen.

19 november 2021 om 12:17

Alleen speelt hij tegenwoordig in het tweede van Hoffenheim. Dus of hij nu echt de minuten boven de naam/geld verkiest, weet ik niet zo. Hoffenheim heeft ook een aardig rijke eigenaar, dus denk dat hij daar wel een aardige zakcent verdiend voor zo'n jonkie.

Verder denk ik dat het beter is voor hem om op het hoogste niveau uitgeleend te worden, bijvoorbeeld in de Bundesliga. Hij heeft vlieguren nodig op het hoogste niveau.

19 november 2021 om 12:54

Want jij denk dat hij er zelf voor kiest om in het tweede van hoffenheim te spelen? Hij heeft vorig seizoen blijkbaar al aardig wat minuten gemaakt, logisch dus dat hij blijft om dat voort te zetten. Dat het anders uitpakt is een ander verhaal.
Hij speelt al bij een club op het hoogste niveau, in de Bundesliga. En jouw suggestie is om uitgeleend te worden aan een club op het hoogste niveau in de Bundesliga…

19 november 2021 om 13:35

Hij speelt niet op het hoogste niveau om dit moment. En vorig jaar speelde hij ook maar een handjevol minuten.

De jongen had gewoon ergens anders zich al veel meer kunnen ontwikkelen op een hoger niveau dan het tweede van Hoffenheim.

19 november 2021 om 13:55

Zoals waar dan? Want je geeft zelf aan bij een Bundesliga club, daar waar hij nu al zit en ook al gespeeld heeft. Dan had hij volgens jou dus een transfer moeten maken om vervolgens bij een andere Bundesliga club terecht te komen terwijl hij nu al bij een club zit waar hij in 8 wedstrijden heeft mogen spelen terwijl hij net 18 was. Die logica vind ik best ver te zoeken. Achteraf is makkelijk praten, maar op het moment van bijtekenen was het een duidelijk een weloverwogen keus voor z’n carrière en speelminuten.

19 november 2021 om 15:00

Onderin de Bundesliga zou hij toch wel kunnen spelen, als hij niet bij Hoffenheim speelt vanwege de ervaring in het elftal.

Er zijn voldoende laag genoteerde of desnoods 2e Bundesliga teams waar hij minuten had kunnen maken. Dat is nog altijd beter dan het tweede van Hoffenheim.

19 november 2021 om 15:18

Mee eens, dat zou met het oog op komende transferperiode een goede stap kunnen zijn. Echter was dat op het moment van bijtekenen, met hoe het toen ging, een zeer aparte stap geweest.

Was net zoals zijn broertje bij Feyenoord een aardig groot talent. Beiden rond hun 16/17e varkenoord ingeruild voor Hoffenheim en Aston Villa.

19 november 2021 om 14:20

Doodzonde. Hadden nu mooi een kans kunnen krijgen. Ook een Summerville had veel minuten op rechts kunnen maken, al lijkt hij er wel te komen. Overigens een goed teken dat Arnesen de jonge spelers nu wel tijdig vastlegt.

19 november 2021 om 14:47

@fr010frdam, Lamare is nog steeds maar 17 jaar, lijkt me sterk dat hij kansen zou krijgen bij Feyenoord

Tja, keuzes. Hij had bij Ajax ook niet gespeeld momenteel. Martinez is onbetwist en als die niet kan spelen, speelt Blind daar. Dus ik denk niet dat hij had gespeeld.

Timber speelt hij er sowieso niet. Schuurs is ook een goede back-up gebleken. Minstens zo talentvol als deze Bogarde.

Denk dus ook niet dat Ajax voor Ajax 1 directe interesse had in deze jongen, maar goed. Altijd leuk om te kunnen zeggen dat je Ajax ''hebt afgewezen''.

19 november 2021 om 14:22

Of ze hadden wel echte interesse voor Ajax 1 en hij heeft ze gewoon echt afgewezen. Zou niet weten waarom hij hierover zou liegen en begrijp ook niet waarom jij de drang voelt om zijn verhaal te ontkrachten.

19 november 2021 om 15:02

Omdat hij officieel van Feyenoord komt. Wellicht vindt hij het alsnog interessant om te zeggen als oud speler van Feyenoord dat hij Ajax heeft afgewezen.

Ik kan mij niet voorstellen dat men bij Ajax interesse had in hem voor Ajax 1 op dit moment. Hij komt op dit moment ook niet aan de bak bij Hoffenheim 1, dan had hij bij Ajax 1 al helemaal niet gespeeld. En al helemaal niet als je naar de concurrentie kijkt die hij heeft bij Ajax.

Zoals ik al zei: Timber, Martinez & Blind zijn echt veel en veel beter dan hem. Dan heb je Schuurs nog. Die is denk ik op dit moment ook nog zelfs beter dan hem en dan heb je nog Rensch die ook nog als CV zou kunnen spelen.

Nee, ik denk niet dat Ajax, zeker niet op dit moment, interesse had in hem voor Ajax 1.

19 november 2021 om 15:17

Bijzonder dat je dus iemand eigenlijk voor leugenaar uitmaakt, puur omdat jij het jezelf niet kan voorstellen.

19 november 2021 om 15:24

Leg mij geen woorden in de mond. Ik heb nergens het woord leugenaar genoemd, maar goed.

Puur gezien het defensieve talent en de spelers die men al heeft, lijkt het mij stug dat Ajax daar interesse in heeft gehad voor Ajax 1 op dit moment. Zoals ik al meermaals heb verteld nu.

19 november 2021 om 15:28

Ik leg je geen woorden in de mond. Die jongen zegt dat Ajax interesse had en hij Ajax heeft afgewezen. Je gelooft hem niet en typt het volgende: "altijd leuk om te kunnen zeggen dat je Ajax ''hebt afgewezen''" en "nee, ik denk niet dat Ajax, zeker niet op dit moment, interesse had in hem voor Ajax 1.".
Met andere woorden ga je er dus vanuit dat hij liegt.

19 november 2021 om 18:51

Haha Glenn.... Schuurs is wel talent af hé??en kom op net zo talentvol?? Ff wakker worden vriend

Dit is echt geen groot talent ofzo vind ik. Heb hem best vaakt bij jong oranje en bij de jeugdelftallen aan het werk gezien. Deze jongen kaatst elke bal terug in plaatst van open te draaien.

19 november 2021 om 20:49

Type Frenkie de Jong?

20 november 2021 om 00:32

Nou Frenkie was dus wel echt gruwelijk goed hoor in de jeugdelftallen van Oranje hoor. Was bijna altijd 1 van de beste daar. Van de selectie die ze nu hebben vind ik timber, van kaam en taylor alle drie een stuk beter en dat zijn nou niet echt absolute toptalenten denk ik.

Leuk interview en goed om te lezen dat hij weloverwogen keuzes maakt. Hoffenheim is dan niet de absolute top in Duitsland, maar het is wel een grote club met een zeer grote sponsor erachter. Soms lijkt het wel alsof elke jeugdspeler in 1,5 in de Europese top denkt te voetballen (ik chargeer enorm natuurlijk), dan is het fijn als je jongens ook kan zien die niet meteen in de stress schieten als het even anders loopt dan je gehoopt had. Ik begrijp volkomen dat hij daar blijft en voor z'n plek wil blijven vechten, ik hoop dat hij zich straks in de basis knokken voor hem!

Waar deze jongen vorig jaar op het punt van doorbreken leek heeft hij dit seizoen nog geen minuut in de Bundesliga gemaakt. Ik denk wel dat Hoffenheim een mooie club kan zijn om je eerste stappen te zetten in het prof-voetbal maar ik heb even de aanwezige concurrentie bekeken en er staan letterlijk 10(!!!!) centrale verdedigers onder contract (waarvan Richards is gehuurd van Bayern). Als je het zo bekijkt snap ik dat hij weinig minuten maakt en was een overstap wellicht geen slecht idee geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren