Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé en Neymar grijpen de hoofdrol bij dominant Paris Saint-Germain

Laatste update:

Paris Saint-Germain staat na twee wedstrijden in de Ligue 1 op zes punten. De thuiswedstrijd tegen Montpellier werd simpel gewonnen door de hoofdstedelingen: 5-2. Neymar liet twee goals noteren en ook Kylian Mbappé vertolkte een hoofdrol, zij het niet altijd in positieve zin.

Christophe Galtier, de trainer van PSG, koos voor zijn sterkste formatie. Dat betekende dat Lionel Messi, Neymar en Mbappé de voorhoede vormden en dat alle creativiteit ook van dat drietal moest komen. Mbappé liet zich echter al snel van een mindere kant zien, aangezien hij in de eerste helft een strafschop miste. Jonas Omlin, de keeper van Montpellier, kon de inzet van de Franse topspits eenvoudig uit de hoek wegtikken.

Even later was Omlin wel kansloos, maar dat kwam door toedoen van een eigen speler. Mbappé schoot de bal vanaf rechts namelijk tegen Falaye Sacko op, die tot zijn grote schrik zag dat het leer vervolgens over de lijn heen rolde. Toen de bal even later opnieuw op de stip ging voor PSG en Neymar dat klusje wel afrondde (2-0), was wel duidelijk dat de Parijzenaars de wedstrijd zouden gaan winnen.

Na rust deed Neymar de score nog verder oplopen, maar deden de bezoekers via Wahbi Khazri ook nog iets terug. Uiteindelijk eindigde het via treffers van Mbappé, Renato Sanches en Enzo Tchato op 5-2. Na twee speelronden staat PSG op de plaats waar het in Frankrijk wel vaker staat: bovenaan. Met zes punten uit twee wedstrijden en een goed doelsaldo heeft het de eerste stappen naar een nieuwe landstitel alweer gezet. Olympique Marseille, RC Lens, Olympique Lyon en Lorient kunnen zondag ook op zes uit twee komen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zijn de Champions League winnaars kan niet anders. Mbappe de hoofdrolspeler ? Vond toch echt de beste van PSG vandaag Neymar, Messi en Hakimi in deze volgorde. Vond ze ook lekkerder spelen zonder Mbappe ondanks dat ik 1 van de grootste Mbappe fans ben.

13 augustus 2022 om 22:57

Ze zijn echt een team geworden. Iets wat onder Poch niet het geval was. Iedereen lijkt mekaar te gunnen en ze spelen heel goed samen. Credits naar Christopher Galtier.

13 augustus 2022 om 23:02

Ben benieuwd, genoeg kwaliteit dus als hij hier idd echt een team van kan maken zijn ze gevaarlijk

13 augustus 2022 om 23:04

Er zit nu echt een idee achter en de teamgeest lijkt beter dan vorig seizoen. Ze juichen samen en iedereen is blij voor mekaar. Christopher heeft hier zeker een groot verdienste in en ook het nieuwe 343 systeem lijkt uitstekend te passen bij deze spelers.

13 augustus 2022 om 23:07

En dat baseer je op 2 wedstrijden tegen degradatie teams in de Ligue 1

13 augustus 2022 om 23:08

Na een overwinning tegen een teampje van 100 miljoen, dik 54 miljoen goedkoper dan zelfs PL hekkensluiter Nottingham Forest denk jij dat ze UCL gaan winnen? Gaat nergens over dit, zelfs Fulham heeft een selectie 2x zo duur dan deze knakkers. Prestatie hoor! 👌

13 augustus 2022 om 23:12

En ook van Fulham wint PSG op een leuke dag 4-0. Dus weet niet precies wat je hiermee wil zeggen. PSG won vorig jaar in de CL ook van een team dat 700 miljoen waarde had. Beetje vermoeiend elke wedstrijd in de Ligue 1 benoemen hoe minder een selectie van de tegenstander waard is ten opzichte van die van PSG.

13 augustus 2022 om 23:12

Dus PSG kan het eigenlijk met andere woorden nooit goed doen in jou ogen. Heb gewoon genoten en ze laten goede dingen zien en ook qua teamgeest zit het goed. Deze klasbakken kunnen dit ook gewoon in de Champions League laten zien. Dit is de absolute wereldtop.

14 augustus 2022 om 17:36

Of het met de teamgeest goed zit weet je eigenlijk pas wanneer ze onder druk staan, prestaties tegenvallen of er wordt verloren.

Vooral een goed neymar hier gezien . Laten we hopen dat hij deze vorm blijft behouden. Mbappe buiten zijn doelpunt en misschien 1 of 2 momenten was niet heel goed. Messi ook weer een redelijk onzichtbare wedstrijd. Buiten de 2 paasjes waarvan neymar 1tje had moeten maken niet veel gezien. Voor de rest ja deze PSG gaat met 2 vingers in hun neus kampioen worden.

Ik vond Mbappe best slecht vandaag, maar aan de andere kant was de keeper van tegenstander echt goed. Die gast hield zo veel tegen naast de penalty. Zonder zijn vorm zou dit 8-2 ofzo worden.

Gek genoeg is Neymar al tijden de beste man waar is Mbappe te hoog naar zijn hoofd gestegen zeker

Mbappe was echt slecht😂😂 neymar vond ik echt goed spelen en Messi viel tegen

Mbappe was denk ik wel de slechtste van het veld, wat een egoïstische acties, zijn gebaartjes en voor Messi is het ook niet goed, hij speelde een ok wedstrijd, niet goed niet slecht, maar heb het gevoel dat hij en Mbappe nooit een echte klik zullen hebben of krijgen. Denk dat Messi zonder Mbappe veel beter zijn kwaliteiten kan tonen dan met hem.

13 augustus 2022 om 23:35

Tja krijg je ervan als een sjeik je de goorste maakt hij zou dromen van talent neymar

14 augustus 2022 om 01:09

Oh wat voor gebaartjes dan (ik heb de wedstrijd helaas niet gezien)?

14 augustus 2022 om 01:29

Eind eerste helft speelde Veratti de bal naar Messi en Mbappe stopte gewoon met rennen en draaide zich om, weg werp gebaar (10 meter over de middenlijn) niet in een scoringspositie maar omschakel moment.

14 augustus 2022 om 11:22

Wat een kansloos figuur, bah.

die mbappe is echt zo'n arrogante fransman, bah bah bah.
kan op persoonlijk gebied nog heel wat leren van een messi.

Dit niveau.. is gewoon gratis goals en assists voor spelers als Neymar, Mbappe en Messi. Een speler uit Ligue 1 kan simpelweg niet meedoen om de Ballon Dor als je het mij vraagt..

14 augustus 2022 om 09:45

Ik ben het helemaal met je eens de niveau van Ligue 1 is echt drama psg 2 gespeeld 10 goals gemaakt kan je toch niet echt meer serieus competitie nemen.. gisteren zei ik tegen iemand het lijkt een film met allemaal goede acteurs en je weet het einde al

Mbappe's houding was echt kansloos gisteren. Met name die harde wegwerp gebaar in de eerste helft toen die de bal niet kreeg. Stopte met rennen, stopte met spelen en PSG ging in de aanval zonder hem. Vervolgens mist die de penalty en ziet dan dat Neymar de tweede wel maak. Ook dat gaat die niet leuk vinden want ja, nu zal Neymar wel denken dat ik de penaltys moet nemen. Onze sport directeurtje. Maakt dan wel een knappe goal in de tweede helft, maar juichte niet alsof die tegen zijn ex-ploeg scoorde. Heel erg vreemd allemaal. Ik blijf het ook zeggen. Ondanks dat Mbappe gigantische kwaliteiten heeft, speelt PSG naar mijn mening veel beter en stabieler met alleen Messi en Neymar voorop. Dan zag je in de Super Cup en in hun eerste wedstrijd.

Wat ook opvallend is. Neymar heeft een tweet geliked op twitter ( weet niet of hij het ook gedaan heeft, of zijn social media team ) maar op zijn officiele account is er een tweet geliked van een fan die boos is dat Neymar niet de vaste penaltynemer is. Tja. Ik zou liegen dat het me nog steeds dwars ligt dat Mbappe voor het grote geld heeft gekozen en niet voor Real.

14 augustus 2022 om 11:19

Neymar was de vaste penalty nemer, maar ja nu is dat Mbappe geworden, blijkbaar.. een van zijn eisen. Hij denkt natuurlijk dat alle ballen naar hem moete, want hij voelt zich nu de eigenaar van PSG. Kansloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren