Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marseille plaveit weg voor Chinese transfer van ex-speler Chelsea en Real

Laatste update:

De wegen van Olympique Marseille en Lassana Diarra scheiden per direct. De club maakt dinsdagavond wereldkundig dat beide partijen akkoord zijn over de ontbinding van het contract van Diarra. De middenvelder is zodoende transfervrij.

/

De 34-voudig international van Frankrijk speelde sinds vorig seizoen in Marseille. Na zijn eerste seizoen, dat werd bekroond met een plek in het Elftal van het Jaar van spelersvakbond UNFP, werd Diarra in augustus benoemd tot aanvoerder van l'OM. Twee maanden later nam Rudi García het roer over en de trainer had vraagtekens bij de toewijding van Diarra. García ontnam de routinier de aanvoerdersband en koos voor huurling Bafétimbi Gomis.

Dit seizoen kwam Diarra mede door blessureleed slechts tot elf competitieduels. Het was duidelijk dat García het niet zag zitten in de ex-speler van onder meer Chelsea, Arsenal en Real Madrid. In de winter waren Internazionale en Valencia geïnteresseerd, maar dat werd nooit concreet. Volgens Franse media is de zaakwaarnemer van Diarra op dit moment bezig om een transfer naar Shandong Luneng af te ronden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spijtig dat het zo is afgelopen, speelde vorig jaar tot aan april echt geweldig. Misschien wel de beste middenvelder in de ligue 1 op dat moment. Daarna wilde hij zelf niet meer voluit gaan omdat hij zeker was van deelname aan het EK met frankrijk, dat was zijn ideale podium geweest om een dik contract in een exotisch land af te dwingen. Uiteindelijk toch geblesseerd geraakt en sindsdien alleen maar geprobeerd om weg te komen oa Valencia en Galatasaray zijn enorm geschrokken van zijn salariseisen. Hij weigerde vanaf december om nog te spelen en wilde sowieso weg deze winter.
Verhaal zoals beschreven in het artikel klopt dus niet helemaal, hoop dat hij zn dikke contract ergens krijgt om die 10 miljoen aan moskou terug te betalen.... geweldige voetballer maar te vaak met problemen vertrokken bij verschillende clubs, zegt ook wat over hem en zijn entourage.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren