Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Marcelo heeft resoluut antwoord op aanbod om Bale te vergezellen in LA'

Laatste update:

Marcelo kan na zijn transfervrije vertrek bij Real Madrid naar meerdere clubs, maar hij vertrekt in ieder geval niet naar Los Angeles FC. De linksback kon volgens Mundo Deportivo net als ex-ploeggenoot Gareth Bale naar Amerika vertrekken, maar aast op een club in Europa. Volgens AS is het echter zo dat Marcelo juist is aangeboden bij veel Amerikaanse clubs en werd afgewezen vanwege zijn leeftijd.

Volgens Mundo Deportivo is Marcelo vastberaden om in Europa te blijven. Bij voorkeur blijft de Braziliaan zelfs in Spanje, waar hij woont. Eerder toonden Real Valladolid en Rayo Vallecano al interesse in Marcelo. Ronaldo Lima is de eigenaar van eerstgenoemde club en ziet in zijn landgenoot de ideale versterking om een technisch beter team te bouwen. De belangrijkste eis van Marcelo is wel dat hij een contract krijgt voor minimaal twee seizoenen.

AS meldt juist dat het management van Marcelo hem zelf bij zeven clubs uit Amerika heeft aangeboden. Hierbij zat ook LAFC - waar Bale nagenoeg zeker naartoe vertrekt - en stadgenoot LA Galaxy. Geen enkele club van deze zeven heeft Marcelo een contract aangeboden of interesse getoond in zijn diensten. De leeftijd van de 34-jarige linksback zou voornaamste reden zijn dat de Amerikaanse clubs het er niet op willen wagen.

Marcelo was afgelopen seizoen aanvoerder bij Real Madrid, maar hij kreeg weinig speeltijd bij de club. De Braziliaan kwam in slechts zeventien wedstrijden binnen de lijnen, maar won met het team wel de Champions League en het landskampioenschap in LaLiga. Marcelo kwam in 2007 voor 6,5 miljoen euro over van Fluminense. De 58-voudig international speelde 544 wedstrijden voor Real Madrid, waarin hij 37 keer wist te scoren en meer dan 100 assists gaf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe zouden ze dat zien bij LAFC? Met Chiellini, Vela en Bale zullen de designated players slots daar wel vol zitten lijkt me en het lijkt me sterk dat 1 van die drie voor een heel beperkt bedrag daar gaat spelen. Of hebben ze daar heel veel allocation money opgespaard voor het komende seizoen?

26 juni 2022 om 23:25

Moet dan wel heel wat worden want het maximumbedrag voor een seniorplayer ligt onder de 700.000 dollar volgens mij. Bedankt voor het antwoord!

Afgewezen vanwege zijn leeftijd? Dat lijkt me heel sterk. Als Ibra, Bale Higuain etc. daar ook aan de bak kunnen, dan kan Marcelo dat ook gewoon.

26 juni 2022 om 23:42

Je hebt het dan ook wel over andere posities. Hoeveel backs hebben boven hun 35ste nog op fatsoenlijk niveau gepresteerd?

27 juni 2022 om 00:16

Fatsoenlijk niveau is natuurlijk relatief,

Laten we top 5 competitie fatsoenlijk niveau noemen en dan subtop/topclubs, heb je even:

Dani Alves, Jesús Navas, Gary Neville, Stephan Lichtsteiner, Pablo Zabaleta, Patrice Evra, Ashley Young, Leighton Baines, Nacho Monreal, Oscar Wendt, Lukasz Piszczek, Peter Pekarik, Paul Verhaegh, Christopher Trimmel, Giuseppe Favalli, Federico Peluso, Gianpaolo Bellini, Aleksandar Kolarov, Darijo Srna, Bacary Sagna, Gianluca Zambrotta, Gianluca Grava, Maxwell, Rod Fanni.

Genoeg spelers die nog op hoog niveau hebben gepresteerd boven hun 35e. En vast nog wel meer.

En daarnaast wat maakt het fatsoenlijke niveau uit? Het is de VS maar, daar is het niveau nu niet bepaald hoog.

27 juni 2022 om 00:22

Ashley Cole, nota bene bij Galaxy ...

Daarbij zijn er inderdaad geen backs die in de MLS gaan spelen als ze ook bij een Real/Liverpool/Bayern etc. meekunnen.

27 juni 2022 om 09:48

@tyuin

Alleen zag Ashley Cole er wel vele malen fitter uit dan deze Marcelo.

27 juni 2022 om 09:59

Ik heb dit rijtje nu drie keer gelezen, en ik ben voor mezelf nog steeds aan het verwerken dat je Paul Verhaegh in één adem noemt met namen als Dani Alves, Piszczek en Zambrotta...

27 juni 2022 om 12:08

@pieterboelens, wat dacht je van Pekarik, die is ook niet te vergelijken met de rest. Feit is dat ze boven hun 35ste nog in de subtop/top van de top 5 competities goed hebben gevoetbald (wolfsburg was toen subtop).

Dat het individuele kwaliteitsverschil heel groot is tussen een Paul Verhaegh en een Dani Alves of Lukasz Piszczek, is natuurlijk logisch, maar dat was de vraagstelling niet

27 juni 2022 om 15:26

Haha, ik snap het. Gelukkig bedoel je het op deze manier, ik schrok al!

Vaak met mijn zoon naar diverse MLS wedstrijden, sfeer is leuk en de entertainment prima, maar het voetballende gedeelte is nog altijd behoorlijk zwak.
De meeste supporters hebben geen idee wat de regels zijn en de verdettes komen alleen om te cashen en afbouwen.
We zullen zien wat de toekomst brengt. Groetjes uit Rockville, MD.

26 juni 2022 om 23:27

Het is gewoon onmogelijk dat je de Marcelo van pakweg 2016/2017 niet veel vond. Hij haalde toen echt een fantastisch niveau. Uitzonderlijk in aanvallend opzicht en heel goed in defensief opzicht.

26 juni 2022 om 23:47

Zeg maar gerust de periode tussen 2011 en 2019. Volgens mij wilt hij vanwege familie en zoon Enzo die bij Real speelt lekker ‘in de buurt’ blijven.

Zou toch geweldig zijn om deze speler in de eredivisie te zien. Misschien dst ajax/psv een kans maken vanwege CL

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren