Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United zet alles in het werk om te verlengen met ‘cruciaal onderdeel’

Laatste update:

Manchester United werkt er hard aan om het contract van Kobbie Mainoo te verlengen. De club heeft volgens Fabrizio Romano een voorstel klaarliggen voor de middenvelder. De eerste gesprekken tussen United en Mainoo en zijn entourage hebben al plaatsgevonden.

De achttienjarige Mainoo kent dit seizoen zijn definitieve doorbraak bij Manchester United. De middenvelder staat de laatste weken in de basis in de Premier League en stal onlangs de show in de krankzinnige slotfase tegen Wolverhampton Wanderers.

Na de gelijkmaker in blessuretijd van the Wolves bezorgde Mainoo Manchester United de zege na een schitterende individuele actie. Het was de eerste treffer van Mainoo in de Premier League.

United weet dat het een toptalent aan boord heeft en het is dan ook bereid om diep in de buidel te tasten. Romano schrijft dat Mainoo wordt gezien als een 'cruciaal onderdeel' in het toekomstproject van de club. Daar zou een flinke salarisverhoging logischerwijs deel van uitmaken.

Mainoo ligt nu nog vast tot medio 2027, met een optie voor de club om het contract met nog een jaar te verlengen. Hoewel er gezien de lengte van zijn contract geen haast lijkt te zijn om te verlengen, wil de club zijn contract beter laten verhouden met zijn rol als basisspeler.

Ook zondag, tegen West Ham United (3-0 winst), speelde Mainoo een uitstekende wedstrijd. De jongeling kon na afloop rekenen op lof van Manchester United-iconen Roy Keane en Gary Neville. Zo stelde Keane: “Hij is een intelligente voetballer, die de top kan halen. Hij moet nog veel leren, maar hij maakt echt een goede kans.”

Neville was lovend over manager Erik ten Hag. “Ik heb me hard gemaakt voor de komst van Sofyan Amrabat, maar Ten Hag wilde voor Mainoo’s blessure aan het begin van het seizoen helemaal geen extra middenvelder. Ten Hag had vanaf het begin vertrouwen in Mainoo. Hij heeft zowel de kwaliteit als het temperament om in dit soort wedstrijden te spelen. Hij is een ster”, besloot Neville.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 februari 2024 om 11:04

Denk ook zeker dat dst los van elkaar staat. Je hebt ook diepte in je selectie nodig en denk dat Amrabat gehaald is als back up voor Casemiro en of de.plek naast hem. Mainoo mocht gewoon blijven ipv verhuurd te worden, net als Garnacho.

Maar denk wel dat het vertrouwen van een coach zulke jonge spelers wel.goed doen om zich beter en sterker te ontwikkelen. Dat doet ten Hag imo dan wel erg goed

United moet koste wat kost Mainoo voor lange tijd vastleggen. Die kerel heeft het talent en potentie om een topmiddenvelder te worden. De nummer 8 die United zo broodnodig mistte. Veel beter dan een Mctominay, Eriksen of Amrabat daar. Is ook nog is heel jong en kan nog meer groeien. Zou het middenveld met Casemiro, Mainoo en Bruno Fernandes zo gewoon laten. Als ze alle drie langer met elkaar spelen weet ik zeker dat dit het ideale middenveld is voor dit seizoen.

9 februari 2024 om 08:04

Modricmagic nou juist eens een keer niet koste wat kost. Natuurlijk verdient deze jongen een goed opgewaardeerd contract, maar united moet er echt vanaf dat ze iedere speler die 2 ballen goed geeft 100-200k per week geven.

9 februari 2024 om 11:55

Eens over Case & Mainoo, maar die Bruno moet je z.s.m lozen. Hij lijdt het meeste balverlies van alle spelers in de PL. In de grootste & belangrijkste wedstrijden speelt hij verstoppertje. Weet niet hoe je als 10 zo onbelangrijk kan zijn & hij is nog captain ook!? Die man zeurt meer/vaker dan dat hij zijn team vooruit helpt. Zo onwaardig..Ik zou gewoon grofgeld neertellen voor Wirtz & je hebt een 10 voor nu & de toekomst!

Het is toch geweldig om te zien dat er eindelijk weer een eigen jeugdspeler bij ManUtd doorbreekt. Een toptrainer als EtH heeft oog voor talent en mooi dat hij deze spelers ook kansen geeft en voor de leeuwen durft te gooien.

8 februari 2024 om 23:45

Garnacho is ook definitief doorgebroken. Jammer van Greenwood anders had je 4 jeugdspelers in de basis met Rashford erbij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren