Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United wil slag slaan met 140 miljoen euro

Laatste update:
/
Manchester United gaat de strijd aan met Liverpool voor de handtekening van Dejan Kulusevski. The Mancunians hebben 25 miljoen euro over voor de middenvelder van Parma. (Daily Star)
/
Barcelona is niet de enige club met interesse in Karim Adeyemi. De aanvaller van RB Salzburg, verhuurd aan Liefering, wordt ook gevolgd door Liverpool en Arsenal. (Daily Mirror)
/
Manchester United doet er alles aan om Jadon Sancho in januari binnen te halen. Vice-voorzitter Ed Woodward heeft 140 miljoen euro gereserveerd voor de aanvaller van Borussia Dortmund. (Daily Express)
/
Chelsea wil eveneens ver gaan voor Jadon Sancho en is zelfs bereid om het transferrecord te breken. Dat record is nu nog in handen van doelman Kepa, voor wie tachtig miljoen euro werd betaald. (Daily Mail)
/
Romário Baró mag zich verheugen op de belangstelling van Real Madrid. De middenvelder staat nu nog onder contract bij FC Porto. (AS)
/
Atalanta onderzoekt de mogelijkheden om Mario Pasalic definitief over te nemen van Chelsea. De middenvelder speelt sinds 2018 op huurbasis voor de Italianen. (Daily Express)
Moet Jadon Sancho voor Manchester United kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rashford, Martial en Sancho zou echt een droomaanval zijn. James als back up voor beide flanken en een targetman/pinchhitter vanaf de bank en het ziet er heel goed uit voorin. Bowen en Fraser zijn trouwens ook leuke opties, wanneer Sancho niet naar United komt.

5 december 2019 om 12:15

Fraser en Bowen? Komop Man u moet betere spelers aantrekken.

5 december 2019 om 12:33

Mee eens hoor, maar United is natuurlijk de Britse route opgegaan en veel goeie, haalbare, Britse wingers zijn er niet buiten Sancho om.

5 december 2019 om 12:17

Wel een hele trage aanval.. 😉
Maar dat zou inderdaad top zijn. Ik denk alleen dat Sancho van alle clubs toch niet voor Man U zal kiezen?

5 december 2019 om 12:21

@13nesta13 waarom niet? daar is hij gelijk de grote man als hij komt

5 december 2019 om 12:22

Dat is zeker de vraag. United blijft natuurlijk een fantastische club en hebben ook een aantal Engelse spelers. De vraag is waar die anders heen gaat. Engeland lijkt me de meest reële optie. City zie ik niet gebeuren, Liverpool idem, Chelsea heeft natuurlijk al pulisic en CHO. Dan zie ik united als een van de grootste kanshebbers.

Rashford-Martial-Sancho of Pulisic-Abraham-Sancho, voor beide teams een topversterking. Maar Chelsea heeft nog Hudson en Willian, dus Man u zou een betere stap zijn.

Bvb moet dit doen! Haaland voor 20 miljoen sese winter halen, Zaha voor 80 miljoen deze zomer. Nog 40 miljoen over voor Guendogan.
DArnaast staat Reyna en Rashl klaar.
GK: Buerki LA: Schulz CV: Akanji CV: Hummels RA: Hakimi CM: Guendogan CM: Witsel LAM: Reus CAM: Brandt RAM: Zaha SP: Haaland.

5 december 2019 om 12:34

Hakimi gaat terug naar Real in de zomer.

5 december 2019 om 12:45

Denk jij dat haaland af te halen is voor 20miljoen? Doe er maar minimaal 30miljoen bij

5 december 2019 om 12:45

Of hij moet iets in zn contract hebben staan, dat weet ik niet

5 december 2019 om 12:56

Heeft hij niet, want Salzburg vroeg 100 miljoen. Is meer een teken dat hij niet te koop is natuurlijk, maar als je 100 miljoen kan vragen, heeft hij absoluut geen afkoopsom van om en nabij de 20 miljoen.

5 december 2019 om 13:03

Voor Leipzig geldt als het goed is een clausule van 30m. Voor alle andere clubs zal hij idd gewoon 70/80 kosten.

5 december 2019 om 16:20

Alsof ze in Salzburg zo dom zijn om Haaland van de hand te doen voor 20 miljoen euro. Bovendien denk ik dat Haaland enkel naar Leipzig zou vertrekken als een overgang naar de Bundesliga interessant voor hem is. Bovendien hebben ze Hakimi nog maar een halfjaar. Ze moeten eens wat doen aan die verdediging, want dat loopt al een aantal seizoenen te schutteren.

5 december 2019 om 16:34

Niet zo eigenwijs, je kent de contracten niet. Hij heeft een clausule in z’n contract.

5 december 2019 om 16:42

Hoezo eigenwijs? Ik geef enkel m'n mening. Overigens is die clausule vooralsnog niet bevestigd en is het een gerucht. Mocht die clausule bestaan, schiet Salzburg zichzelf wel enorm in de voet. Dat zijn blunders van de bovenste plank.

5 december 2019 om 16:57

De clausule wordt bevestigd, 20 miljoen komende winter.
Paco heeft heimwee , Bvb is dringend op zoek naar een nieuwe 9.

Als united 140 miljoen wil bieden moet Chelsea haar transferrecord bijna verdubbelen. Zie ze dat niet zo snel doen.

5 december 2019 om 16:23

Tijden veranderen en ze hebben ongetwijfeld reserves opgebouwd vanwege de transferban. Als je 80 miljoen euro betaalt voor een jonge doelman, is 140 miljoen euro voor Sancho helemaal niet zo vreemd.

Weet iemand iets meer over die Romario Baro?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren