Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man van 59 goals voor Man United biedt zich ‘gratis’ aan bij Erik ten Hag

Laatste update:

Erik ten Hag krijgt hulp aangeboden uit onverwachte hoek. Javier Hernández, alias Chicharito, is bereid om Manchester United uit de brand te helpen. De 34-jarige spits, nu nog actief bij LA Galaxy, zou zelfs gratis voor the Mancunians willen spelen. "Als United mij zou bellen dan zou ik meteen ja zeggen", aldus de 109-voudig Mexicaans international tegenover The Mirror.

"Ik zou zelfs gratis voor ze spelen", zegt Chicharito, die tussen 2010 en 2015 voor Manchester United speelde en 59 keer scoorde in 157 wedstrijden. "Maar natuurlijk ben ik nu nog verbonden aan een andere club. Op dit moment draait alles in mijn leven om het winnen van het kampioenschap met LA Galaxy. Wie weet wat er in de toekomst gebeurt, maar mijn gedachten zijn 100 procent bij LA." De 'gratis' open sollicitatie zou een financieel interessante optie kunnen zijn voor United. Erik ten Hag is nog steeds wanhopig op zoek naar versterkingen, maar of de 34-jarige Mexicaan een serieuze optie is, valt te betwijfelen. United bracht volgens The Athletic een bod uit op Marko Arnautovic, dat door Bologna van tafel werd geveegd. Eerder slaagden de Engelsen er niet in om Antony los te weken bij Ajax. Volgens ESPN is Cody Gakpo van PSV nu een reële optie.

Hernández denkt in elk geval met veel plezier terug aan zijn Engelse tijd. Destijds werd hij door niemand minder dan Sir Alex Ferguson aangetrokken. De Schotse succesmanager wordt in Manchester node gemist, weet Hernández. "Het verbaast mij niet wat er nu bij United gebeurt. Of er een soortgelijk iemand aan het roer zou moeten staan? Ja. Maar Sir Alex is weg en het zal nooit meer hetzelfde zijn. Een van zijn grootste talenten was dat waarschijnlijk zeven van de tien spelers die hij naar United haalde, voltreffers waren. Dat is heel knap en niet makkelijk, zelfs niet voor clubs als Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Liverpool of Bayern München."

Volgens de spits was Ferguson als een winnend lot uit de loterij voor de club. "Zijn opvolgers waren geen van allen in staat te bereiken wat hij voor elkaar kreeg. Daar komt nu ook nog bij dat United geen Champions League speelt. Dus sommige spelers hebben geen trek in een transfer naar Manchester. De club zit nu in hetzelfde proces als Liverpool toen ik in Engeland speelde." Tijdens zijn periode in Manchester werd Hernández twee keer kampioen met United. In 2020 verliet hij het Europese voetbal door van Sevilla over te stappen naar LA Galaxy, waarvoor hij sindsdien 29 keer scoorde in 58 duels.

Is Javier Hernández een goede optie voor Erik ten Hag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja ik zou ook gratis voor Manchester United willen spelen, maar daar zit ook niemand op te wachten?

10 augustus 2022 om 14:10

ho ho, ik zie jou dolgraag in de punt staan.

10 augustus 2022 om 14:27

Ben je voor Liverpool?

10 augustus 2022 om 15:33

Maar de vraag is natuurlijk of jij ook al 59 goals voor united hebt gemaakt 😉

Dit zou een betere optie zijn dan Arnautovic. Gratis, kent de club en competitie en garantie voor veel energie in het spel

10 augustus 2022 om 13:55

De Arnautovic-deal gaat niet door volgens Romano.

10 augustus 2022 om 13:56

Waarom is het een betere optie dan Arnautovic precies? Arnautovic speelt tenminste nog steeds constant op het hoogste niveau terwijl Chicha allang aan het afbouwen was in Amerika. Beetje onzinnige stelling

10 augustus 2022 om 13:59

Chicha 9 goals in 21 wedstrijden bij een topclub in de MLS noem ik zeker niet afbouwen. Prima bruikbaar als invaller tegen rechter rijtje. FA Cup en Europa League.

10 augustus 2022 om 14:09

Ja want dat heeft united ook echt nodig spelers voor tegen het rechter rijtje en FA Cup. Dan kan je net zo goed een jeugdspeler opstellen.

10 augustus 2022 om 14:30

Arnautovic had er letterlijk meer voor Bologna.

10 augustus 2022 om 14:58

Topclub in de MLS.. Dat is niveau Utrecht / Twente… Daar is niets mis mee, prachtige clubs, maar geen niveau wat Man U nastreeft

10 augustus 2022 om 15:15

9 goals in 21 wedstrijden als spits is voor de premier league al mager, laat staan voor de MLS. Als je 9 goals in 21 maakt in de mls maak je er in de PL 3 in 21 wedstrijden. Helemaal niks aan dus. En dan moet je ook nog meerekenen dat LA erg domineert in de MLS, meer dan dat United dat doet.

10 augustus 2022 om 15:26

Arnautovic was toch naar China voor Bologna?

10 augustus 2022 om 17:54

Klopt. En het kan op zich ook wel goed uitpakken. Ighalo deed het ook niet verkeerd voor iemand uit de Chinese competitie. Maar moet United die gok nemen? Enne, LA domineert al een tijdje niet meer in de MLS. Staan op het moment doodleuk 9e in hun conference, wat geen playoffs oplevert. 23 gespeeld, 9 gewonnen, 3 gelijk, 11 verloren. 32 voor, 32 tegen. Laatste titel is ook alweer uit 2014. Dat is dus het mooie aan die hele setup met salary caps. Dat geeft iedere club dezelfde mogelijkheden en voorkomt juist zo'n dominantie. Een periode lang, met een goede lichting zoals die met Landon Donovan misschien. Maar dat is het dan ook.

10 augustus 2022 om 18:18

@Feyenoorddude

Ah ja, het LA Galaxy dat de MLS domineert vinden we netjes terug op plek 9.

10 augustus 2022 om 16:47

Wat maakt het uit dat hij de club kent. Andere trainer, andere spelers ander systeem. Zelfs de dug-out waar hij voornamelijk in komt te zitten staat ergens anders

Matige speler dus past wel binnen de transferwensen van Ten Hag

10 augustus 2022 om 14:48

Jij hebt hem nooit zien spelen? Dit is echt een hele goede spits geweest. Je doet hem hier echt te kort mee. Dat hij nu misschien niet goed genoeg meer is kan ik bet mee eens zijn, maar is echt wel stukje beter dan Arnautovic.

10 augustus 2022 om 18:10

Jij doet Arnautovic ook wel tekort hiermee. Die is vorig seizoen bij 15 goals betrokken geweest in 33 gespeelde competitieduels. Dat is meer dan 1/3e van de totale doelpunten van Bologna dat seizoen. En dat in een topcompetitie bij een team dat 13e eindigt. Vind ik toch wat indrukwekkender dan de statistieken van Chicharito in een mindere competitie.

10 augustus 2022 om 19:59

Arnoutovic heeft dus een leuk seizoen gedraaid bij Bologna. Maar Chicharito was gewoon echt een topspits. Een killer, een echte afmaker. Deed het later ook gewoon tijdens z’n huurperiode bij Madrid. Nee, ga alsjeblieft niet vertellen dat Arnautovic te vergelijken is met Chicharito.

10 augustus 2022 om 15:33

Als hij zoveel geld uitgeeft als Guardiola dan klaag je zeker over dat ie weer teveel geld uitgeeft.

Haha, ja nu ze zelf Arnautovic hebben benaderd denkt elke oude spits nog even mee te kunnen. Je zult straks nog horen van Rooney en Berbatov

10 augustus 2022 om 13:57

Rooney zou ik niet doen. Tegen de tijd dat hij wedstrijdfit is , ontvangt Ten Hag de laatste termijn van zijn ontslagvergoeding

Onderschatte spits destijds, maar allang over zijn top heen. Heb wel een zwak voor hem!

Je vraagt je toch af wat ragnick en de scouting hebben gedaan vorig jaar. Hoe kan het dat er geen enkele topper is gehaald en dat mensen als fred en mctominay nog spelen. Ik snap dat chicharito denkt het elftal in te kunnen stappen.

10 augustus 2022 om 14:09

Het lijkt wel alsof ETH Frenkie heeft voorgesteld en United zelf het hele jaar heeft lopen slapen inderdaad!

Je had allang kunnen bieden op Solar van Valencia, Ruiz van Napoli, Tielemans van Leicester, Paredes van PSG of SMS van Lazio. In plaats daarvan wordt nu maar Rabiot geroepen, wie zit daar op te wachten?

10 augustus 2022 om 14:34

Tja, ze hebben wel van de zomer een hoop van de scouting eruit gegooid. Maar Murtough en Fletcher zitten er nog steeds. Je vraagt je toch enigszins af waar die voor betaald krijgen...

Ik snap niet dat er niet geopteerd wordt voor Rashford in de spits. Volgens mij had hij een degelijk seizoen voordat ronaldo kwam.

10 augustus 2022 om 14:09

Rashford is klaar voor een transfer naar het rechter rijtje

10 augustus 2022 om 17:01

Het is dat hij voor Engeland uitkomt en dat hij uit de eigen jeugd komt want anders was hij al 2 jaar geleden verkocht.

10 augustus 2022 om 14:36

Rashford zit al een tijdje niet lekker in z'n vel. Denk niet dat je die nu de druk van spits moet opleggen. Ik schrijf hem echt niet af, want afgelopen seizoen is eigenlijk z'n eerste echte vormdip, maar die zou ik lekker aan de linkerkant laten, waar hij geloof ik ook een voorkeur voor heeft.

Wel seizoen van de waarheid natuurlijk. Als hij er nu niet uit komt, moet je er ook een streep onder zetten. Maar zou het wel jammer vinden om hem te zien gaan. Jongen van de club en zo, heb ik toch altijd een zwak voor.

Chicharito! Vond hem altijd een van de schattigste spelers samen met Guus Til



MU zou natuurlijk Gakpo kunnen halen, maar ja die was gisteren bagger
Of Brobbey dan kunnen ze er op verdienen, want volgend jaar wil Ajax hem terug kopen
Waar is Linssen gebleven?
Ik snap deze jongen wel, hij denkt je weet maar nooit. Wordt het geen MU dan misschien een andere Engelse club

10 augustus 2022 om 14:11

Brobbey is allang gekocht door Ajax denk dat je het 1 en ander gemist hebt.

10 augustus 2022 om 14:16

nee ik bedoel kopen van Ajax

10 augustus 2022 om 16:14

Oh zo haha nu snap ik um XD

Haal anders Balotelli ook terug naar Manchester. Nani is ook nog vol met energie. Welbeck scoorde nog 2x tegen United dus die kan het ook nog. Falcao anders?
Wat een ongelooflijk treurige boel bij United. Ik dacht dat Barcelona degene was zonder geld, het blijkt dat United een stel armoedzaaiers is.

10 augustus 2022 om 14:16

Balotelli speelde voor het blauwe gedeelte in Manchester dus die vergelijking gaat niet op.

10 augustus 2022 om 14:47

Daarom zeg ik toch Manchester?

10 augustus 2022 om 14:52

Zie Balotelli dat wel doen hoor. Die heeft daar schijt aan. Zal niet de eerste speler zijn die zowel voor City als United speede. Onder andere ging hem voor.

10 augustus 2022 om 16:16

Snap dan niet waarom je allemaal ex united spelers opnoemt om vervolgens Balotelli erbij te betrekken. Kan je net zo goed Dzeko etc erbij benoemen.

10 augustus 2022 om 18:25

Volgens mij wil jij gewoon een beetje moeilijk doen vandaag.

Gakpo zou een optie zijn…
Hebben ze gisteren misschien gekeken naar PSV? Lijkt mij dat ze verder moeten kijken want Gakpo is nog lang niet het niveau van PSV of Ajax, laat staan van ManU! Alhoewel… ManU doet al jaren niet meer mee op het hoogste niveau. Hebben alleen nog salarissen van een topclub🤦🏼‍♂️

10 augustus 2022 om 14:51

Vind Gakpo een type Locadia maar die liet het tenminste wel in de CL zien Gakpo niet.

10 augustus 2022 om 15:14

Tja dan heb je er weinig verstand van als dit jouw conclusie is. Gakpo is echt 20 x technischer dan Locadia.

Buiten dat klopt je verhaal ook niet ooit een keer een goal tegen Wolsfburg en een keer een bal op de paal/lat tegen Atletico, heel veel meer kan ik me niet van hem herinerren.

10 augustus 2022 om 15:18

Haha dat zagen we gisteren slechte controles slechte one touche ballen sprongen 20 meter van zijn voeten. als hij bal goed meenam was het een goal ..

10 augustus 2022 om 15:29

Gakpo gaat iig niet redden bij United. Slechter dan memphis toen hij naar United ging en we hebben allemaal gezien hoe dat afliep

11 augustus 2022 om 17:18

Maar eigenlijk hebben tig grote namen het afgelopen decennium 'niet gered' bij United: Di Maria, Pogba etc. Net zoals tig grote spitsen faalden bij Chelsea, stuk voor stuk

11 augustus 2022 om 17:30

Omdat Di Maria niet zijn eigen spel mocht spelen van Van Gaal die moest simpel spelen mocht niet dribbelen dat werkt niet bij di maria die op intuïtie speelt

leuk voor de shirt verkoop maar verder moet je hier natuurlijk nooit aan beginnen lijkt me.

Wat een plaaggeest was dit altijd voor Chelsea joh... werd altijd al zenuwachtig zodra ik hem in de opstelling bij Man U zag tegen ons.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren