Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man United wil in komende jaar deal sluiten met Atlético

Laatste update:
/
Celtic verwacht in januari een fikse strijd voor Odsonne Edouard. De jonge aanvaller staat op de radar van AS Roma, Lazio, Napoli, Borussia Dortmund en Olympique Lyon. (Daily Record)
/
Raphaël Guerreiro gaat zeer binnenkort een nieuw contract ondertekenen. De back annex middenvelder, die nu nog tot volgend jaar zomer vastligt bij Borussia Dortmund, gaat tot medio 2023 bijtekenen. (Kicker)
/
Manchester United wil in het komende jaar zes nieuwe spelers binnenhalen. Naast Mario Mandzukic, Moussa Dembélé en James Maddison staat ook Atlético Madrid-middenvelder Saúl Ñíguez hoog op het verlanglijstje. (Daily Mail)
/
Fernando Hierro is niet de enige bekende naam die in verband wordt gebracht met het bondscoachschap van Ecuador. Jürgen Klinsmann is eveneens nadrukkelijk in beeld in het Zuid-Amerikaanse land. (BILD)
/
Juventus gaat met Wojciech Szczesny in gesprek over een nieuw contract. De Poolse doelman kan zijn verbintenis verlengen tot medio 2024 en gaat er ook financieel iets op vooruit. (Goal)
/
AC Milan kampt met financiële problemen en wil in januari een aantal spelers verkopen. Gianluigi Donnarumma en Suso vertegenwoordigen de hoogste transferwaarde, terwijl ook Lucas Paquetá, Franck Kessié en Krzysztof Piatek op de nominatie staan om te vertrekken. (La Gazzetta dello Sport)
Zie jij Saúl Ñíguez de overstap maken naar Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je nou Partey zou zeggen, geef ik je een kans, maar Niguez gaat niet weg bij Atletico.

17 oktober 2019 om 13:03

En waarom zou Partey van Atlético naar Man United willen? Hij is een kind van de club, heeft een basisplaats En speelt op het hoogste niveau (speelt in de beste competitie ter wereld & Champions League voetbal) en zit bij een stabiele club, wat je van Man United niet kan zeggen. Ik denk Man United zijn heil beter kan zoeken bij subtoppers als Betis of Gladbach voor spelers als Carvalho & Sakaria.

17 oktober 2019 om 13:06

Zeg niet dat hij naar United wil, maar die kans is wel groter dan dat je Niguez binnen gaat halen.

17 oktober 2019 om 13:22

Misschien omdat united een lang termijn plan heeft. Misschien heeft hij het wel gezien in Spanje? Kan allemaal.

17 oktober 2019 om 14:04

Daarnaast zijn ze aan het praten over een contractverlenging, dus Partey is ook niet van plan om op korte termijn Atleti te verlaten, en Atletico wil hem ook niet kwijt.

17 oktober 2019 om 15:57

Hahahaha sinds wanneer hebben ze bij United een lange termijn planning? Dat is nu precies wat er al jaren aan ontbreekt!

17 oktober 2019 om 16:58

Misschien gaat United weer voor een record afwijzingen

Als je Paqueta gaat verkopen stop er dan maar mee. Een van de weinige spelers die wat kan in die selectie.

17 oktober 2019 om 12:05

Kan me dit ook niet voorstellen maar goed, blijft media gelukkig n

17 oktober 2019 om 13:04

Hoop dat jullie Mandzukic halen. Perfecte strijder en aanspeelpunt voor jongens als Leao en Rebic etc. Brengt ook een hoop ervaring wat ze missen in de selectie

17 oktober 2019 om 14:26

precies.
dan hebben ze al een vrij beperkte selectie en dan ook nog je toppers willen verkopen....
misschien gaan ze wel verassen volgend seizoen en eigen jeugd gebruiken om de gaten te dichten, denk alleen niet dat ac daar de club voor is en zou persoonlijk niet weten of de jeugd daar ook de spelers voor heeft. maar laat me altijd graag verassen.

Tsja als mandzukic al niet wil dan zie ik het somber in wat betreft dit lijstje namen. Toch pijnlijk om te zien dat manU nu voorlopig toch echt een gevallen grootmacht lijkt te zijn....

17 oktober 2019 om 12:21

Dit lijstje is toch niet slecht? Maddison is echt goed en Saul ook. Dembele is dan wel een mindere naam.

17 oktober 2019 om 12:56

Dembele zit wel in de vijver waar man united uit kan vissen. Spelers als Saul niet engaan echt niet (meer) naar United. Maddison en Dembele van deze 4 zie ik wel gebeuren.

17 oktober 2019 om 13:18

Dit lijstje is zeker niet slecht! Maar ik denk dat deze spelers liever naar andere opties kijken op dit moment...

17 oktober 2019 om 13:23

Met de meeste ben ik het wel mee eens maar een Maddison is toch niet gek voor united? Weet niet waar hij anders heen moet.

Nou Arsenal probeer kessie te halen. Torreira naast kessie lijkt mij erg goed. Dan rouleren met guendouzi.

17 oktober 2019 om 12:26

Vind je Doucoure niks voor Arsenal? Zou ook perfect kunnen rouleren met die 2 en hij is echt een machine.

17 oktober 2019 om 12:55

Hij is inderdaad ook een erg goede optie! Hoop tenminste een grote en fysiek sterke speler te zien naast torreira of guendouzi. Bijv kessie of dus zoals jij zegt doucoure.

Waarom zou Saul in godsnaam naar Man Utd willen gaan? Sportief een stap terug, financieel misschien niet.

17 oktober 2019 om 12:59

En nog het belangrijkste: Saul heeft in de zomer van 2017 een contract van 9 jaar gekregen, die ligt vast tot 2026 en dat is toch wel een duidelijk signaal. Ik ga er vanuit dat hij zijn carrière bij Atletico wil afsluiten.

17 oktober 2019 om 13:05

Precies. Saúl heeft afgelopen zomer in een interview al aangegeven niet weg te willen bij Atlético.

Waarom zou Saul in godsnaam naar Man Utd willen gaan? Sportief een stap terug, financieel misschien niet.

Wat een onzin. Als de spelers vertrekken die ik nu lees, dan verkopen ze haar beste spelers. En dat allemaal tegelijk. Milan is geen eredivisie club, die elk jaar haar beste spelers verkoopt..

17 oktober 2019 om 16:59

Maar wel een club met ene Ivan Gazidis aan het roer.

Saul naar United... Ook zo'n gerucht dat werkelijk iedere transferperiode terugkeert. De laatste jaren is United nou ook niet bepaald een aantrekkelijkere bestemming geworden dus hier kan wel een streep door.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren