Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United ‘verrast’: naam van voormalig toptarget Ajax valt op Old Trafford

Laatste update:

Julian Ward is een 'verrassende kandidaat' om als technisch directeur aan de slag te gaan bij Manchester United, zo meldt The Telegraph. De 42-jarige Engelsman stond afgelopen zomer nog bovenaan de shortlist van Ajax om bij de Amsterdammers dezelfde functie te bekleden.

Sir Jim Ratcliffe kreeg zondag 25 procent van de aandelen in handen van Manchester United. Ratcliffe gaat zich met een team van specialisten ontfermen over het sportieve beleid.

Volgens The Times lijkt het erop dat Football Director John Murtough, die al sinds 2013 in dienst is bij Manchester United het eerste slachtoffer gaat worden onder Ratcliffe.

The Telegraph weet nu te melden dat Ward in beeld is om het sportieve beleid bij United vorm te geven. Dan Ashworth, de technisch directeur van Newcastle United, staat eveneens Ratcliffe's shortlist.

Ward werkte sinds 2012 voor Liverpool, waar hij begon als scout en sinds 2021 de functie van sportief directeur bekleedde. Hij zat achter de transfers van onder meer Fabinho, Darwin Núñez, Diogo Jota, Luis Díaz en Cody Gakpo. Afgelopen zomer liep zijn contract op Anfield echter af.

Ward ging vervolgens niet in op de mogelijkheid om als sportief directeur aan de slag te gaan bij Ajax. Volgens de gerenommeerde sportwebsite The Athletic vond de Engelsman het nog te vroeg om aan een klus van dergelijk formaat te beginnen en wilde hij eerst een pauze inlassen na zijn vertrek bij Liverpool.

De Telegraaf schreef daarentegen dat een 'gebrek aan daadkracht' van Ajax de reden was achter het klappen van de deal. Na de afwijzing van Ward schakelden de Amsterdammers door naar de Duitser Sven Mislintat, die vier maanden na zijn aanstelling alweer werd ontslagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd hoe dat de investering van Sir. Ratcliffe gaat uitpakken want het wordt nu natuurlijk echt tijd dat er een revolutie komt bij Manchester United. Top 4 halen lijkt me niet haalbaar, misschien is dat ook goed want met deze selectie maak je geen kans in de CL. Het is dan ook goed dat ze het rustig aan doen met een Europa League bv. om de weg naar boven te vinden. Ik ben benieuwd naar aankomende spelers wie dat er zal vertrekken en wie dat er wordt aangetrokken.

Is Mislintat nou ontslagen of op non-actief gesteld?

26 december 2023 om 09:54

Die is toen met onmiddelijke ingang ontslagen. Eerst inderdaad op nonactief gesteld.

Ten Hag had vanaf het eerste moment een goeie TD aan zijn zijde moeten hebben, net als bij Arsenal. Hij is gewoon niet goed in het doen van aankopen en dat in combinatie met het drama bestuur bij United nekt hem nu.

Benieuwd of hij het jaar af mag maken, maar vandaag thuis kansloos verliezen van Aston Villa en het gaat er echt om spannen..

26 december 2023 om 11:16

Het ligt dus eigenlijk aan ten Hag?
Hij kan geen aankopen doen , moeilijk met bestuur.
Haalt genoeg spelers voor absolute topprijzen en kan daar geen team van maken.

Had United eigenlijk allang moeten hebben. Het transferbeleid grotendeels overlaten aan Ten Hag was een enorm slecht idee. Maar ja dat hele bestuur van United is incapabel als nog wat. Mag hopen dat die Ratcliffe voor nieuw elan kan zorgen bij de club. En dan is het aanstellen van een fatsoenlijke technisch directeur prioriteit nummer 1 natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren