Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United raakt belangrijke kracht kwijt: ‘Het was een enorme eer’

Laatste update:

Ander Herrera is bezig aan zijn laatste weken bij Manchester United. De Spaanse middenvelder beschikt over een aflopend contract en the Red Devils hebben zaterdagochtend via de officiële kanalen bekendgemaakt dat Herrera na dit seizoen zal vertrekken. De tweevoudig international van zijn land wordt al langer in verband gebracht met een overstap naar Paris Saint-Germain en lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen in Frankrijk.

“Het rood zal voor altijd in mijn hart zitten. Dat wist ik al vanaf de eerste keer dat ik hier speelde en ik het shirt mocht dragen. Een club met duizenden fans die respect hebben voor de spelers die alles hebben gegeven. Het voelde speciaal toen mijn naam werd gescandeerd. Het maakte mij trots toen de fans beslisten dat ik deel uitmaak van de ongelooflijke geschiedenis van deze club”, reageert Herrera, die in het seizoen 2016/17 werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar van Manchester United, in een afscheidsboodschap.

“Iedere keer dat ik de club mocht vertegenwoordigen, in elke wedstrijd, tijdens overwinningen of nederlagen, zelfs als ik niet mijn steentje bij kon dragen op het veld, begreep ik wat Manchester United betekent. Ik ga me elk van de bijna tweehonderd wedstrijden die ik in dit shirt speelde herinneren. Omdat spelen voor de grootste club in Engeland een enorme eer is geweest. Bedankt voor vijf geweldige jaren.”

Herrera kwam in 2014 voor 36 miljoen euro over van Athletic Club en won in dienst van Manchester United onder meer een FA Cup en de Europa League. De 29-jarige middenvelder kwam dit seizoen vooralsnog 22 keer in actie in de Premier League en stond, als hij fit was, meestal in de basis. Het vertrek van Herrera lijkt een exodus in te luiden bij de club van trainer Ole Gunnar Solskjaer, daar spelers als Antiono Valencia, David de Gea, Eric Bailly, Paul Pogba, Juan Mata en Romelu Lukaku ook al geruime tijd in verband worden gebracht met een vertrek.

Vind jij dat Manchester United er meer aan had moeten doen om Ander Herrera aan boord te houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 mei 2019 om 11:58

Whahaha ja eigenlijk moeten gwn al die jongens het veld ruimen zodat er plaats en extra geld is voor nieuwe spelers. Jones, smalling, rojo, mata, bailly, herrera, matic, young, valencia, pereira, fred en darmian mogen wat mij betreft allemaal weg voor een redelijke prijs.

Erg jammer. Noodzaak is om Herrera te vervangen. Zodra hij speelt loopt het altijd weer. Snap op het geld na, ook niet waarom je naar psg zou gaan

11 mei 2019 om 12:02

PSG snap ik ook niet perse maarja United speelt volgend seizoen weer EL. Snap best dat zulke spelers daar niet op zitten te wachten..

11 mei 2019 om 13:21

@Tilburg: klopt, maar ik zou liever op het veld staan in EL wedstrijden dan op de bank zitten in de CL.

11 mei 2019 om 13:30

Waarom denk jij dat Herrera op de bank zal zitten bij PSG? De bezetting op het middenveld is daar nogal dun. Gaat echt genoeg minuten maken daar.

11 mei 2019 om 13:59

Ander is naar mijn mening ook veel beter dan Parades. Ik denk zelfs dat Ander gewoon in de basis gaat spelen

11 mei 2019 om 15:48

@Horwi die gaat gewoon gelijk basis spelen hoor. PSG moet tegenwoordig verdedigers opstellen op het middenveld.

11 mei 2019 om 12:06

PSG is op dit moment gewoon een betere club (ondanks de CL-uitschakeling) en het is ook gewoon is een nieuwe uitdaging. Geld zal uiteraard wel een rol hebben gespeeld, maar het hoeft niet noodzakelijk de enige beslissende factor te zijn geweest.

11 mei 2019 om 12:35

Voor de prijzen bijv. Bij United gaat dat niet gebeuren.

11 mei 2019 om 14:08

Ligue 1 winnen met psg is niet echt noemenswaardig. De rest wint psg ook niet

11 mei 2019 om 14:52

Wat een onzin. Dat ze opppermachtig zijn maakt het nog niet minder belangrijk, het is een blijft een landstitel.

11 mei 2019 om 12:37

Mee eens, heb het gevoel dat de club niet echt heeft laten zien dat ze hem wouden houden. Van de Beek, Rice, Rabiot, Neves dat zullen toch de vervangers moeten worden

11 mei 2019 om 12:59

Meen je dit? Van beek, neres en rabiot? Ik dacht dat united supporters weer mee willen doen voor de titel? Nou met die drie gaat dat niet gebeuren. Alleen van beek in een goed draaiend elftal zou misschien kunnen.

11 mei 2019 om 13:09

Er staat Neves, die zou bij elke top 6 basis staan. rabiot is ook een prima speler en hij is ook nog is transfervrij. Rice is een erg groot talent en ook zeker een aankoop. Van de beek zou ik eerlijk gezegd niet doen.

Toch te gek voor woorden dat ze hem vorig jaar al niet langer onder contract wouden leggen? Pas in januari zijn ze met hem beginnen praten en nu loopt één van je betere basisspelers gewoon gratis de deur uit... Als je het mij vraagt is dit gewoon een grote grap en blunder van het bestuur.

11 mei 2019 om 12:34

Snap het wel.
Onder Mourinho speelde hij ook niet altijd. En de jaren ervoor heeft hij de trainer ook niet geheel overtuigd.
Pas onder OGS weer een beetje opgebloeid. Waar de cijfers niet eronder liegen.
Had wel verwacht dat hij de vervanger van Carrick zou worden.
Misschien wilde United wel. Maar hij zelf niet

Lekkere versterking voor psg. Nu mbappe nog ruilen tegen assensio plus 150 miljoen. Dan moet het mogelijk zijn om eriksen en een fatsoenlijke linksback te halen.

Manchester is onderhand een stuurloze tanker geworden sinds het vertrek van Ferguson, niemand weet nog waar dit schip zal stranden.

11 mei 2019 om 14:03

United begint de boel weer aardig op de rails te krijgen. OGS heeft een duidelijke visie en hij wilt dat binnen de club gaan toepassen. Het begin is al gelegd met het 3 jaar contracteren van Phelan, nu nog een DoF aanstellen en United doet over 2 jaar weer mee om de titel.

Ik hoop dat Bilbao hem en Llorente terughaalt, maar dat lijkt mij ijdele hoop.

Sowieso verliezen alle topclubs redelijk wat spelers lijkt het nu, bij Arsenal gaan onder andere Cech, Ramsey, Lichtsteiner en Welbeck weg, bij Liverpool Sturridge, Milner en Moreno, bij City Kompany, bij Chelsea Giroud en Cahill, bij Spurs Llorente en Vorm, en bij United dus Herrera, Mata, Valencia en Pereira.
Bij eigenlijk iedere club dus wel een speler die ze gaan missen.

11 mei 2019 om 12:41

Milner is aanvoerder van Liverpool toch lijkt me niet dat ze hem laten gaan?

11 mei 2019 om 13:01

Kompany is ook aanvoerder van city en die gaat ook weg. Dus dat zegt niet altijd iets..

11 mei 2019 om 18:44

En vergeet ook niet dat Cahill op papier aanvoerder is van Chelsea, en dat Valencia volgens mij ook aanvoerder is bij United.

Niet zo heel erg. Deze man was ook met regelmaat te betrappen op cruciale fouten en zeker vervangbaar. Alleen De vraag gaat worden: wie komen er voor die plekken.

Prima speler maar geen basismateriaal als United weer een echte topclub wil worden. Dit lijkt me een goede beslissing voor beide partijen.

Speler met een goede wedstrijdinstelling, maar ik vond hem uitgerekend tegen PSG alleen maar op safe spelen. Balletje breed, balletje terug. PSG heeft toch ook wel een jasje uitgedaan als ze dit soort spelers gaan binnenhalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren