Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man United biedt vijftig miljoen na blessure Rashford

Laatste update:
/
Los Angeles Galaxy wacht op het definitieve jawoord van Javier Hernández. Als de aanvaller van Sevilla toch niet haalbaar is, dan schakelt de Major League Soccer-club over naar Nicolas Castillo van Club América. (AS)
/
De mogelijke komst van Christian Eriksen betekent het einde van Matias Vecino bij Internazionale. Indien de Deen inderdaad komt, mag de Uruguayaans international voor twintig miljoen euro uit Milaan vertrekken. (Sky Italia)
/
Door de langdurige afwezigheid van Marcus Rashford gaat Manchester United doorpakken in de strijd om Moussa Dembélé. The Red Devils bereiden een bod van vijftig miljoen euro op de spits van Olympique Lyon voor. (Foot Mercato)
/
Er staan overigens meer namen op het verlanglijstje van Manchester United. Ook Rodrigo Moreno van Valencia, Edinson Cavani van Paris Saint-Germain en Luka Jovic van Real Madrid zouden zich op de radar van de Engelse club bevinden. (Diverse Spaanse media)
/
Hertha BSC geeft niet op in de strijd om Lucas Tousart. Olympique Lyon kan binnen afzienbare tijd een nieuw bod van totaal 24 miljoen euro verwachten op de middenvelder. (L’Équipe)
/
Jude Bellingham twijfelt over een stap naar de Premier League. Wolverhampton Wanderers en Manchester United hebben de pijlen gericht op de jongeling van Birmingham City, maar hij denkt zich bij zijn huidige club beter te kunnen ontwikkelen. (Daily Mirror)
Zou jij Moussa Dembélé een goede aanwinst vinden voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bellingham kan ook naar de Buli bij Bvb die interesse hadden. Ben benieuwd , Gino’s jong en moet voor speelminuten gaan.

Lyon verkoopt dembele niet, hebben chelsea ook afgewezen... zou Cavani halen kan zeker nog 2 seizoenen lekker mee

21 januari 2020 om 18:13

Ja inderdaad cavani lijkt me ook de beste oplossing ... zou man utd goed doen nog eens een echte diepe spits te hebben

Cavani? Ja. Dembele? Nee. Haal nou gewoon een winger en een middenvelder of willen we met Chong, James en Greenwood de komende 4 maanden spelen op de wings? Met soms een dagje Lingard of Pereira.. alsjeblieft niet zeg.

21 januari 2020 om 13:36

Waarom zou je niet met James, greenwood en martial op de vleugels spelen? Geven ze de jeugd eindelijk een degelijke kans en is het weer niet goed? Ik vind dat United hier de juiste richting in slaat. Met zo’n jongens ga je de komende 2-3 jaar niet steevast cl spelen maar dat hoeft ook niet, even een overgangsperiode. Overigens speelt united sws al een tijdje geen noemenswaardige rol in Europa dus er echt op achteruit gaan doen ze imo ook niet. Gewoon vertrouwen houden in de jeugd en een goede coach aanstellen. Dat ze nu een spits willen aantrekken snap ik nog wel

21 januari 2020 om 13:50

Ik zei Chong, James en Greenwood. Martial is natuurlijk de spits. Jeugd kansen geven is altijd goed, mits de jeugd er klaar voor is. Dat is Chong niet. Hou je voor 3 posities voorin Martial, James en Greenwood over. Dan moet er wel degelijk een winger en een spits bij. En United kan er natuurlijk wel nog meer op achteruit gaan door weer CL mis te lopen en nog minder aantrekkelijk te worden voor de grotere talenten van de wereld.

Mocht Pogba vertrekken en vanwege de blessure van Rashford, zie ik dit als een goede oplossing, Het middenveld een krachtpatser en een spelverdeler erbij, Cavani die altijd en overal scoort in de spits. Greenwood lijkt me niet klaar om nu al basispeler te zijn. Mata en Matic bewijzen elke wedstrijd weer dat ze niet meer dan gemiddeld zijn en Fred speelt redelijk maar is het ook niet helemaal.

de gea
Wan-Bissaka
Lindelof
Maguire
Williams
Partey
McTominay
James
Fernandes
Martial
Cavani
21 januari 2020 om 13:01

Ik denk dat jij in de war bent met de Belgische Moussa Dembéle die voor Tottenham speelde, dit gaat over de Franse spits Moussa Dembéle. Cavani lijkt me nu wel de betere optie, ‘moet’ weg en je bent bijna zeker van een x aantal goals per seizoen, iets wat United na het wegvallen van Rashford kan gebruiken.

21 januari 2020 om 13:11

Partey zag ik ook als ideale 6 voor dit team, maar heb meerdere keren hier gehoord dat hij niet van plan is om te vertrekken. Sander Berge is een realistischere optie.

Nu moet ik zeggen dat ik Hertha BSC totaal niet volg. Maar naar mijn weten is dat toch geen (traditionele) topclub !?
Ze staan momenteel 14e in de Bundesliga, en degradatie is nog niet ontlopen. Waarom zou Lucas Tousart daar in godsnaam heen willen!

Manchester United moet Calvert-Lewin halen, past ideaal in het plaatje Engelse spelers + uitstekend aanspeelpunt, sterk, snel en kan makkelijk scoren..

Misschien ook proberen Matuidi te overtuigen die is komende zomer transfervrij en misschien ziet die het wel zitten om te voetballen met Pogba.

ook een goede nummer 10 zou ideaal zijn Bruno fernandes of James Madison.

Depay is 2 klasse beter dan Debele. Waarom halen ze die niet ?

Aangezien United niet veel budget lijkt te hebben voor spelers laatste tijd en echt zit te springen om een middenvelder, snap ik niet dat ze niet proberen Jovic te huren. Evt met optie tot koop als Real daar iets in ziet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren